Käsityöläisoluen valmistus

Hyödynnä asiantuntemustamme ja panimolaitteistojamme oluen valmistuksessasi. Alfa Laval voi auttaa sinua valmistamaan ainutlaatuisia kästyöläisoluita ja selättämään haasteet. Kyseessä voi olla tarve tasalaatuisuudelle tai tuotantotavoitteiden lisäämiselle, vai voisitko kenties tehdä jotakin paremmin? Meillä on oikea laitteisto käsityöläisoluiden valmistukseen, samoin kuin kokemus, tieto ja jaettu intohimo auttamiseksesi.

Craft brewing solutions

Mahtavat, joukosta erottuvat oluet

  • Ratkaisuja kaikille panimolle heiltä, jotka tuntevat alan
  • Käsityöläisoluiden valmistuksen kansainvälinen asiantuntijaverkosto, joka tukee sinua valmistuslaitteistojen ja asiantuntemuksen avulla.
  • Joustavuutta, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti käsiksi uusiin suuntauksiin käsityöoluiden valmistuksessa
  • Hyödynnä asiantuntemustamme ja panimolaitteistojamme oluen valmistuksessasi. Alfa Laval voi auttaa sinua valmistamaan ainutlaatuisia kästyöläisoluita
Hyväksi todetut käsityöoluiden valmistuslaitteistomme ja -ratkaisumme, aina yksittäisistä komponenteista ja prosessimoduuleista avaimet käteen -projekteihin saakka ovat suunniteltu ja valmistettu itsenäisille paikallisille käsityöoluiden tuottajille sekä kansainvälisille käsityöpanimoille oluen laadun parantamiseksi, tuotannon optimoimiseksi, ja kulujen sekä ympäristövaikutusten pienentämiseksi. Mahdollistamalla oluen valmistuksen ja kulujen tarkan hallinnan autamme sinua tekemään mahtavia, joukosta erottuvia oluita.

On-demand Webinar | Great taste, less waste – How to optimize your brewery

Every brewer wants to squeeze out every precious drop of beer brewed from their valuable raw materials – without compromising on quality. Watch our webinar to learn about solutions for different parts of the brewery production and how this can help increase your yield, limit beer loss and water usage, and create savings over long term.

Beers on grey table
.

​​​Käsityöoluen valmistusprosessi

Diagrama de flujo del proceso de elaboración de cerveza artesanal
.
.

Poista haasteet panimoprosessista panimolaitteistojemme avulla

Toimintojen kehittäminen on panimoissa arkipäivää käymistiloista pakkaamiseen. Vähittäiset parannukset vierteen tuoton, hukkaoluen tai veden käytön suhteen voivat kasautua merkittäviksi säästöiksi pitkällä aikavälillä.​ Katso, kuinka panimoprosessiosaamisemme, ratkaisumme, sekä yksittäiset komponenttimme jokaista prosessia varten auttavat välttämään ja kohtaamaan tyypilliset vaikeudet panimoprosessissa.

 

.

Panimo

Ota vierre talteen, vähennä jätettä, säästä energiaa sekä paranna panimon tehokkuutta ja hygieniaa.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Kylmäprosessi

Ota olutta talteen, lyhennä käymis- ja kypsymisaikaa, paranna hiivan hallintaa ja näytteenottoa, sekä paljon muuta.

Brewing a better yeast 640x360

Suodatus ja käsittely

Ehkäise pilaantumista, paranna oluen laatua ja monipuolista tuotteitasi.

Beer filtration 640x360

Linjojen valmistelu ja puhdistus

Optimoi puhdistus ja linjojen valmistelu.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Laitteet optimaaliseen käsityöoluen panemiseen

Oluen tekeminen käsittelee monimutkaisia ​​prosesseja luovalla taiteellisuudella. Panimotoiminnan teorian ja käsityöoluen valmistuksen käytäntöjen yhdistäminen syntyy kokemuksesta, jonka avulla merkit ongelmista voidaan havaita, sekä tietotaidosta, jolla niihin voidaan vastata. Tässä osaamisen yhdistäminen voi tuottaa etuja, jotka ulottuvat panimoista pakkauksiin. Ongelmat voidaan ottaa haltuun ja välttää, kun käytössä on oikea panimolaitteisto ja oikea sovellus. Katso prosessintuntemus- ja käsityöoluiden valmistusratkaisumme.

.
.
.

Tyytyväiset asiakkaat

Boston Beer Company

Beer Company

Yksi ensimmäiseksi asentamistamme laitteista oli Alfa Laval Brew -separaattori. Alfa Laval oli myös valmis ottamaan vastuulleen suuren osan projektinhallinnasta. He johtivat koko prosessia menestyksekkäästi, ja olivat käytettävissä koko ajan, tarjoten teknistä tukea. 

David Grinnell, varatoimitusjohtaja,  Brewery Operations, The Boston Beer Company, USA

Lue lisää

Harpoon panimo

Harpoon Brewery Iso-Mix

Iso-Mix -järjestelmä antaa meille nopean ja yhtenäisen tavan säätää hiilidioksidipitoisuutta ja painovoimaa sekä tehdä muita lisäyksiä, jotka merkitsevät vähemmän manuaalista työtä ja vähentävät pakkausoperaatioiden viivästymisriskiä.

Al Marzi, varatoimitusjohtaja ja panimotoiminnan johtaja, Harpoon Brewery, USA

Lue lisää

Amager Bryghus

Jo yhdellä kompaktilla Brew 80 -yksiköllä voit antaa itsellesi luvan olla luovempi. Nyt vain mielikuvituksesi on rajoittava tekijä makujen kokeilussa. Tämä laitteisto on osoittautunut monipuolisemmaksi kuin kuvittelimme, ja se on antanut potkua luovalle, epätavanomaiselle lähestymistavallemme oluen valmistukseen, ja tuotteita, jotka todella huomataan kilpailluilla markkinoilla.

Morten Valentin Lundsbak, perustaja, Amager Bryghus, Kööpenhamina, Tanska

Lue lisää

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Uskon, että käsityöoluiden paneminen suhteellisen pienessä mittakaavassa, jota teemme, on edelleen perinteistä taidetta, joka luo erottumiskykyisiä, persoonallisia oluita käyttäen ajan myötä hyviksi todettuja menetelmiä, mutta yhdistäen ne uudenaikaisiin teknologioihin, kuten Brew 80 :n. 

Omistaja Mark Gloyens,  Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Yhdistynyt kuningaskunta

Lue lisää

Fat Lizard Brewing: from a garage to a national success

Fat Lizard Brewing has been on an amazing growth journey over the past few years. Growing from producing 23,000 litres of beer in 2015 to nearly a million litres of artisanal ales in 2021. Read what Heikki Ylinen, Chairman at Fat Lizard, has to share on their success and how the Alfa Laval Brew 250 centrifuge helped them to expand operations and boost yield.

Fat Lizard brewery outlook 640x360
.
.

Kun laatu tulee ensin

Löydä hyvin suunniteltuja ratkaisuja käsityöoluita valmistavia panimoita varten.

Boston Beer case 640x360
.
.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.
Hero brew 20 1920x480 181130 v1

Your passion deserves the best

Introducing Brew 20 for brewpubs and microbreweries