Käsityöläisoluen valmistus
Hyödynnä asiantuntemuksemme ja ammattimaiset panimolaitteemme käsityöoluiden valmistuksessa. Alfa Laval voi auttaa sinua selättämään haasteet ainutlaatuisella käsityöoluen valmistusmatkallasi. Kyseessä voi olla tarve tasalaatuisuudelle tai tuotantotavoitteiden lisäämiselle, vai voisitko kenties tehdä jotakin paremmin? Myös uusien laitteiden asentaminen sujuu oikein ensimmäisellä kerralla. Meillä on oikea laitteisto käsityöoluiden valmistukseen, kuten myös kokemusta, tietoa ja jaettu intohimo.
Mahtavat, joukosta erottuvat oluet
- Ratkaisuja kaikille panimoille alan asiantuntijoilta
- Todistettavia tuloksia parantuneesta tuottavuudesta sekä vähentyneestä veden ja energian kulutuksesta
- Joustavuutta, joka antaa sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti mukaan uusiin suuntauksiin käsityöoluiden valmistuksessa
- Käsityöoluiden valmistuksen asiantuntijoiden kansainvälinen verkostomme tukee sinua valmistuslaitteiden, järjestelmien ja asiantuntemuksen avulla.
Käsityöoluen valmistusprosessi
Voita oluenvalmistuksen haasteet panimolaitteillamme
Toimintojen kehittäminen on panimoissa arkipäivää, aina käymistiloista pakkaamiseen. Pienetkin parannukset vierteen tuotossa, oluthävikin estämisessä tai veden käytössä voivat tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä. Katso, miten panimoprosessin asiantuntemus, ratkaisut ja yksittäiset komponentit kullekin prosessilohkolle auttavat ehkäisemään ja selättämään panimoprosessin yleisiä ongelmia.
Panimo
Ota vierre talteen, vähennä jätettä, säästä energiaa sekä paranna panimon tehokkuutta ja hygieniaa.
Kylmäprosessi
Ota olutta talteen, lyhennä käymis- ja kypsymisaikaa, paranna hiivan hallintaa ja näytteenottoa, sekä paljon muuta kylmäprosessissa.
Suodatus ja käsittely
Ehkäise pilaantumista, paranna oluen laatua ja monipuolista tuotevalikoimaasi.
Linjojen valmistelu ja puhdistus
Optimoi puhdistus ja linjojen valmistelu.
Käsityöläisoluen valmistus
Oluen valmistuksessa yhdistyvät monimutkaiset prosessit luovaan taiteellisuuteen. Panimotoiminnan teorian ja käsityöoluen valmistuksen käytäntöjen yhdistäminen syntyy kokemuksesta, jonka avulla merkit ongelmista voidaan havaita, sekä tietotaidosta, jolla niihin voidaan vastata. Tässä osaamisen yhdistäminen voi tuottaa etuja panimosta pakkaamiseen. Ongelmat voivat olla hallittavissa ja vältettävissä oikean panimolaitteiston ja oikean sovelluksen ansiosta. Tutustu prosessiosaamiseemme ja käsityöratkaisuihimme.
Happy Brewers
Jackie O's -panimon johtajan Art Oestriken mukaan "oluiden tynnyrikypsyttäminen on oikukasta liiketoimintaa". Otat esimerkiksi mahtavaa imperial stout- tai barley wine -olutta, ja siirrät sen juuri tyhjennettyyn bourbon-tynnyriin ja annat sen kypsyä varastossa. Puolitoista vuotta pakkaamisen jälkeen ne alkavat happamoitua. Ne eivät maistu hyvältä."
Katso video kuullaksesi, kuinka Flexitherm Mini "mullisti koko tynnyrikypsennysohjelman".
Kun laatu on etusijalla
Löydä hyvin suunniteltuja ratkaisuja käsityöoluita valmistavia panimoita varten.