Alkoholinpoistomoduulit

Alfa Lavalin täysin automatisoidut oluen alkoholinpoistolaitteet ovat plug-in-ratkaisuja, jotka poistavat alkoholin yksivaiheisesti tehokkaasti ja varovasti tuottaakseen täydellisen makuisia oluita. Ne on suunniteltu auttamaan panimoita hyödyntämään nopeasti kasvavia ja kannattavia mietojen ja alkoholittomien oluiden markkinoita, kun ihmiset etsivät terveellisempiä vaihtoehtoja. Modulaarinen muotoilu helpottaa alkoholittoman panimokapasiteetin lisäämistä ilman suuria pääomasijoituksia.

阿法拉伐全自动啤酒脱醇模块-Fully automatic beer dealcoholization module

Yli 25 vuoden kokemus LAB / NAB-tuotannon teknologisesta kehityksestä auttaa sinua menestymään

  • Yksivaiheinen poisto alhaisissa lämpötiloissa ja lyhyt viipymäaika takaavat korkealaatuiset, aromikkaat alkoholittomat tuotteet
  • Suuri virtausnopeus - enintään 100 hl / h 0,0 %- ja <0,5 % -oluille
  • Helppo asentaa ja integroida esivalmistetun, modulaarisen laajennusratkaisun ansiosta
  • Alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset (ei pyöriviä osia tislauskolonnissa)
  • Yksi toimituslähde tuo mielenrauhaa
Alfa Lavalilla on yli 25 vuoden kokemus sekä 0,0 % -oluen että <0,5 tilavuusprosenttisen oluen tuotannosta ja sillä on maailman johtava tislauskolonnistrategia. Alkoholinpoistolaitevalikoimassamme on kolme vakiokapasiteettia: 10, 50 ja 100 hl / h. Ne voidaan konfiguroida palauttamaan ja annostelemaan aromia rehuoluesta takaisin tuotteeseen säilyttääkseen kaikki tärkeät maut ja tuottamaan poikkeuksellisen hyviä tuloksia kuluttajille.

Beer Dealcoholization Webinar – 21 Nov 2019

In this free webinar our expert Juan Jurado will share with you key aspects to consider when producing quality non-alcohol beer that meets market demand.

Dealcoholized beer

Kansainväliset palvelut

Moduuliamme tukee maailmanlaajuinen Alfa Lavalin tukipalvelu, joka sisältää käynnistyksen ja koulutuksen, sivuston tarkastukset ja päivitykset.

Service 640x360
.

Tekniikka

Alfa Lavalin alkoholinpoistomoduuli on innovatiivinen yhdistelmä Alfa Lavalin teknologioita, jotka toimivat yhdessä hyvin integroituna järjestelmänä. Täysin automatisoitu moduuli helpottaa alkoholin poistamista oluesta alhaisessa lämpötilassa ja paineessa yhdellä kerralla vertikaalisen tislauskolonnin läpi.

Oluesta poistetaan ensin kaasu. Kaikki kondensoituvat haihtuvat aineet palaavat takaisin olutvirtaan. Rehuoluen virtauksessa mukana oleva alkoholi poistetaan erityisellä vertikaalisella tislauskolonnilla, joka mahdollistaa suuren desorption virtauttamalla strippauskaasua (kulinaarisia höyryjä) torniin tiheästi pakatun materiaalin (Alfa Lavalin oma materiaali) läpi olosuhteissa, jotka ovat lähellä tyhjiötä. Materiaali optimoi irrotusprosessin maksimoimalla tehokkaan kosketusalueen oluen ja strippikaasun välillä.

Tuotantokapasiteetti säädetään säätämällä saapuvan oluen virtaus ennen reititystä kolonniin johtavalle nesteen jakolaitteelle. Tämä jakolaite hajottaa oluen kolonniin, jossa se valuu alaspäin kolonnin pohjaan ruiskutetun strippikaasun virtauksen yli ja nousee sen läpi.

Oluesta poistettu höyry koostuu höyrystä, alkoholista ja muista haihtuvista aineista. Se tyhjenee kolonnin yläosasta levylämmönvaihtimeen, joka jäähdyttää höyryn alkoholikondensaattivirtaan.

Lopullinen tyhjöfaasi poistaa kaikki jäljellä olevat, ei-kondensoituvat haihtuvat aineet. Glykolipuolen kierrätyspumppu minimoi mahdollisen häiritsevän höyryvirran jäädyttämisen vaaran kondensoinnin aikana.

Yksi tärkeimmistä eduista tästä strippausperiaatteessa on poikkeuksellisen tehokas alkoholin poisto alhaisessa lämpötilassa ja paineessa. Uudelleenkierrätystä ei tarvita lopullisen alkoholittoman oluen vaadittujen eritelmien saavuttamiseksi.

Järjestelmä sisältää kierrätyssilmukan, mikäli tarvitaan ylimääräistä strippausta. Strippauksen tehoa voidaan myös tehostaa säätämällä oluen lämpötilaa ennen sen siirtymistä kolonniin tai muuttamalla paineita järjestelmässä.

Täysin automatisoitu, energiatehokas moduuli tarjoaa luotettavan yhden läpäisyn alkoholin poistamisen poikkeuksellisen tehokkaalla strippausperiaatteella alhaisessa lämpötilassa ja paineessa, jotta käyttökustannukset pysyvät mahdollisimman pieninä.

.

Lisätietoja

Lataa esite ja lue lisää oluen alkoholinpoistokoneemme tehokkuudesta, eduista, käytännöllisyydestä ja teknisistä yksityiskohdista.

Non alcoholic beer in green bottle 640x360
.

Anna meidän auttaa sinua hyödyntämään jännittäviä ja kannattavia markkinoita

Miedot ja alkoholittomat oluet ovat saaneet merkittävää jalansijaa valtavirran markkinoilla. Tämä tuo mukanaan tärkeitä valintoja ja haasteita makua, teknologiaa ja kustannustehokkuutta silmällä pitäen. Ymmärrämme alkoholin oluestapoistamisprosessin. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan panimollesi avautuvista mahdollisuuksista.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.

Inspiroidu

Havaittavissa on merkittävää ja globaalia siirtymistä kohti oluita, joissa on vähemmän alkoholia. Jotkut panimoasiantuntijat arvioivat, että vuoteen 2020 mennessä jopa 20 prosenttia kaikesta myydystä oluesta kuuluu nk. "terveelliseen" luokkaan. "Terveellinen" tarkoittaa, että "alkoholipitoisuus on poistettu". Mutta miten voit käyttää poistettua alkoholia?

Boston Beer case 640x360

Alfa Laval BrauBeviale 2019 -tapahtumassa

12.–14.11.2019 järjestettävässä Brau 2019 -tapahtumassa Alfa Lavalin osastolla 7-430 esitellään, miten panimot voivat saada tuotteensa erottumaan muista uusien aromien ja makujen avulla, Alfa Lavalin kehittyneet panimoratkaisut moduuleista kokonaisiin prosessin osiin on suunniteltu parantamaan saantoa sekä vähentämään energian ja veden kulutusta, jätteitä ja päästöjä.