Flexitherm

Flexitherm™ on automaattinen pastörointilaite oluen pastörointiin. Flexitherm™ käyttää pastörointimenetelmää, joka estää mikrobiologisen pilaantumisen, saavuttaa oikean pastörointilämpötilan ja säilyttää oluen ja muiden hiilihapollisten juomien laadun ja säilyvyyden muuttuvalla virtausalueella. Tämä pastörointimenetelmä on räätälöity tarjoamaan optimaalinen ja tehokas lämpökäsittely oluelle, joka lähetetään aseptisiin täyttöjärjestelmiin.

Flexitherm - Plate heat exchanger for beer pasteurization

Vähennä mikrobiologista pilaantumista ja säilytä oluen laatu

  • Luotettava pastörointiyksikkö (PU) -ohjausjärjestelmä vakaan tuotteen käsittelyyn (PU-vaihtelut +/- 10 % tavoitetasosta jatkuvan käytön aikana
  • Minimaalinen työmäärä paikanpäällä, kun moduuli on itsenäinen ja valmiiksi koottu automaattisella ohjauksella
  • Suunniteltu CIP:hen, hygieeninen tekniikka ja kompakti moduuli edellyttävät vähäistä ylläpitoa ja minimoivat seisokkeja
  • Tehokas energian talteenotto jopa 95 %
  • Nykyaikainen automaattinen valvontajärjestelmä, jonka prosessissa on jatkuvia edistyksellisiä ohjauksen tarkennuksia
Flexitherm™ -moduulin käyttäminen oluen pastöroinnissa takaa PHE:n vähäisen pidättymistilavuuden oluthävikin vähentämiseksi. Vähäinen veden- ja energiankulutus säästää edelleen olutta, kun taas liimattomat kiinnitystiivisteet säästävät aikaa ja resursseja. Hyvin jäsennelty PLC-ohjelmisto on helppo integroida automaattiseen ohjausjärjestelmään.
.

Flexitherm™

Flexitherm™ on todistettavasti toimiva konsepti suurikapasiteettisten panimoiden käsittelyyn. Se vähentää käyttökustannuksia keräämällä lämmöstä* jopa 95 %.

Eritelmä

Mitat ja paino riippuen kapasiteettialueesta:

Kapasiteetti = 40 hl/h,
Mitat (LxKxS): 3,2 m x 2,0 m x 2,2 m

Kapasiteetti = 400 hl/h,
Mitat (LxKxS): 4,0 m x 3,6 m x 2,6 m

*Verrattuna tavanomaiseen tunnelipastörointilaitteeseen se parantaa veden kokonaiskulutusta jopa 0,42 hl/h ja parantaa energiankulutusta 5 MJ/h

Flexitherm beer pasteurization wireframe

Lisätietoja

Lue tuote-esite, jotta saat lisätietoja tuotteen käyttökohteista, toimintaperiaatteista, eduista ja teknisistä tiedoista.

Alfa Laval Brewery Solutions
.

Flexitherm™ Mini

Flexitherm™ Mini on suunniteltu erityisesti pienpanimoille, joten voit tallentaa useita reseptejä samaan yksikköön. 

Eritelmä

Kapasiteetti: 5-50 hl/h (3 eri moduulia)
Mitat (KxLxS): 4 000 x 2 000 x 2 000 mm

Flexitherm mini beer pasteurization wireframe
.

Ready to take your beer to the next level

Fill out a few simple questions about your operation, and our craft beer experts will follow up soon with a quote for Flexitherm™ Mini.

Boston Beer case 640x360

Toiminto

.

Toiminta

FLEXITHERM on levylämmönvaihdin (PHE): Oluen pastörointijärjestelmä, joka poistaa tai vähentää tuotteessa elävien mikro-organismien lukumäärää. Se vähentää mikrobiologista pilaantumista ja parantaa mikrobiologista vakautta ja lisää tuotteen säilyvyyttä.

Oikean pastörointilämpötilan saavuttaminen Flexitherm™:n kanssa

Flexitherm™ saavuttaa vaaditun pastörointilämpötilan t lämpöä ja pitoaikaa käyttämällä. Kylmää, puhdistamatonta olutta kuumennetaan PHE:ssä haluttuun pastörointilämpötilaan kahdessa vaiheessa. FLEXITHERM-virtauksen automaattinen säätö täyttökoneiden kysynnän vaihteluissa. Vältä tuotteen kierrätystä ja ylipastöroinnin riskiä.

Process chart for pasteurization of beer