Aldox Mini

Poista happi vedestä tehokkaasti ja hygieenisesti. Alfa Laval Aldox™ Mini on prosessijärjestelmämoduuli korkealaatuisen ja hiilihapotetun veden tuottamiseksi, josta ilma on poistettu. Tämä tehtaalla koottava järjestelmä suunniteltu hapen poistamiseen vedestä. Se on kehitetty yhteistyössä panimoteollisuuden kanssa, suunniteltu liukukiskoon asennettavaksi yksiköksi ja tarkoitettu pienen kapasiteetin asettamiin vaatimuksiin.

Aldox mini water deaeration module

Ratkaisu ilman poistamiseen vedestä - automaattinen, pienikokoinen ja tehokas

  • Hygieeninen ja vain vähän tilaa vaativa liukukiskoasennus
  • Saavuta veteen liuenneen hapen (DO) tasoksi jopa 0,01 ppm alle 5 minuutissa.
  • Hiilidioksidihäviöt alle 5 %
  • Paineellisia tai raskaaseen käyttöön tarkoitettuja astioita ei tarvita.
  • Täysin automaattinen moduuli on varustettu PLC: llä ja integroidulla CIP-ohjelmalla.
Happi poistetaan vedestä Aldox™ Mini -kolonnissa kaasustrippausmenetelmällä, jolloin saadaan hapetonta vettä. Erityisesti tätä sovellusta varten kehitetty sisäinen pakkausmateriaali varmistaa suuren tehokkaan kosketuspinnan veden ja strippauskaasun (yleensä hiilidioksidin) välillä. Siksi happi poistetaan todella tehokkaasti erittäin alhaisilla kaasun virtausnopeuksilla. Hiilidioksidi liukenee veteen lähes kokonaan. Tuloksena on korkealaatuinen oluen valmistukseen erinomaisesti soveltuva vesi, josta ilma on poistettu ja joka vähentää hapen imeytymisriskiä huomattavasti. Puhdistaminen paikalla on integroitu ilmanpoistoyksikköön, joten kunnossapito sujuu helposti ja automaattisesti.
.

Lisätietoja

Lue tuote-esite, jotta saat lisätietoja Aldox™ Mini -käyttökohteista, toimintaperiaatteista, eduista ja teknisistä tiedoista.

Alfa Laval Brewery Solutions 640x360
.

Oletko valmis tehokkaaseen ilmanpoistoon panimossasi?

Vastaa jäljempänä muutamaan helppoon kysymykseen, niin käsityöläisoluiden asiantuntijamme toimittavat pian juuri teidän toimintaanne mukautetun Aldox Mini -tarjouksen.

selecting the right centrifuge 640x360
.

Anna meidän auttaa

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.