Alhop

Alfa Laval Alhop -kuivahumalointijärjestelmä on itsenäisesti toimiva keskisuurille panimoille tarkoitettu yksikkö. Se kiihdyttää ja helpottaa kuivahumalointia/kylmähumalointia, joka on yleistynyt IPA-oluttyyppien suosion kasvaessa.

Alhop left

Parannettu hyötysuhde ja maun vakaus sekä vähäisempi humalien käyttötarve

  • Nopea ja tehokas uuttosuhde dynaamisen agitoinnin ansiosta
  • Hyvä tuotteen läpivirtaus ilman tukkeutumisriskiä ristivirtaprosessiin ansiosta
  • Yksinkertainen ja automatisoitavissa oleva järjestelmä
  • Vähäinen kiinteiden humalan ainesosien joutuminen säiliöön
  • Pienet tuotehävikit
Alfa Laval Alhop -kuivahumalointijärjestelmä on itsenäisesti toimiva keskisuurille panimoille tarkoitettu yksikkö. Se kiihdyttää ja helpottaa kuivahumalointia/kylmähumalointia, joka on yleistynyt IPA-oluttyyppien suosion kasvaessa.
.

Toiminta

Alhop-järjestelmään lisäämisen jälkeen humalapelletit hajotetaan olueen ja pidetään homogeenisina ristivirtauskierrätyssilmukassa. Kun Alhop-järjestelmään syötetään jatkuvasti olutta, kuivahumaloitu olut virtaa jatkuvasti erityissiivilän läpi.

Kun uuttoprosessi on ohi, järjestelmään jäänyt olut otetaan talteen tiivistys- ja diafiltraatioprosessin avulla. Alfahappojen talteen ottamiseksi humalaliete huuhdellaan vedellä, josta on ilmat poistettu​​​​​​, jotta saadaan pumpattavana suspensiona humalaa ilmattomassa vedessä​.​

Esite

Lue lisää Alfa Laval Alhop -järjestelmän tehosta, käytännön käyttökohteista ja teknisistä yksityiskohdista ladattavasta tuotelehtisestä.

hops 640x360
. .

Anna meidän auttaa

Yksi koko ei sovi kaikille, joten ennen laitteistosuosituksia haluamme kuulla lisää yrityksestäsi. Kerro meille tavoitteistasi, päämääristäsi, panimostasi yleisesti sekä erityisesti kuivahumalointia koskevista vaatimuksistasi.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.
commercial brewing tank farm 1920x480
Commercial brewing tank farm

Kaupallinen panimotoiminta

Brändin erottuminen

Panimotekniikat, jotka kohentavat tuottavuutta, käyttävät vähemmän energiaa ja vettä, vähentävät jätteitä ja tuottavat upeita oluita

Craft brewers 1920x480
Craft brewing solutions

Käsityöoluen valmistaminen

Jaa intohimosi

Lisää asiantuntemuksemme omaan energiaasi käsityöoluen valmistuksessa. Tunnista mahdolliset haasteet käsityöoluen valmistuksessa