Iso-Mix Mini

Alfa Lavalin Iso-Mix Mini -järjestelmä on ainutlaatuinen mobiiliratkaisu panimoille, jotka etsivät yksinkertaisia ​​ja kustannustehokkaita ratkaisuja kapasiteetin laajentamiseen, prosessin lyhentämiseen ja virvoitusjuomien valmistuksen johdonmukaisuuden parantamiseen, ilman poistoon, hiilihapotukseen ja siirappien ja aromien annosteluun.

Iso-Mix_Mini_Beer_blending

Tehokas ja johdonmukainen sekoitus eri säiliökokoihin ja sovelluksiin

  • Automaattinen eräkontrolli tarkkaan ja tehokkaaseen ainesosien annosteluun yksinkertaisissa säiliöissä
  • Ainesosien nopea ja homogeeninen sekoittaminen
  • Useita käyttötarkoituksia - annostelu, sekoittaminen ja kaasun lisääminen tapahtuvat yhdessä säiliössä
  • Tehokas CIP-säiliö- ja -moduulijärjestelmä, joka käyttää Rotary Jet Mixeriä
  • Helppo käyttää - liikuteltava, esivalmistettu moduuli voidaan poistaa, kun niitä ei käytetä
Erävalmistukseen tarkoitetut Alfa Laval Iso-Mix Mini -järjestelmät perustuvat vallankumoukselliseen ja patentoituun Rotary Jet Mixer -teknologiaan ja ne sopivat eri säiliökokoihin. Ne sopivat käymiseen, ilman poistoon vedestä, hiivojen hallintaan, sekoittamiseen ja muihin erävalmistukseen liittyviin sovelluksiin. Ne pitävät hiivan halutussa suspensiotilassa varmistaen aina mahdollisimman hyvän yhteyden uutteen ja hiivan välillä.
.

Tekniikka

Iso-Mix Mini -moduuli asennetaan Alfa Lavalin pyörivään sekoittimeen sekoitettujen juomien pienempien määrien valmistusta varten.

Moduuli sisältää kaksi LKH-keskipakopumppua: pääpumppu, joka kierrättää säiliön sisältöä sekoittimen läpi, ja annostuspumppu, jota käytetään nestemäisten ainesosien lisäämiseen kierron aikana.

Eräannostelulaitteisto ohjaa annostelupumppua ja venttiiliä ja varmistaa tarvittavan nestetilavuuden tarkan annostelun. Moduulia voidaan käyttää myös kaasun annosteluun käsikäyttöisen kaasun lisäyspisteen ja kaasuvirtausmittarin avulla kiertopumpun purkupuolella.

Rotary Jet Mixer takaa kaikkien ainesosien nopean sekoittumisen ja leviämisen säiliöön. Sekoitinta voidaan käyttää myös säiliön ja putkistojen CIP:hen.

Moduuli on saatavana pyörillä, jotta se voidaan helposti siirtää säiliöön ja pois tarvittaessa. Sekä kovaa putkea että joustavia letkuja voidaan käyttää yhteyden muodostamiseen prosessiin.


.

Anna meidän auttaa

Yksi ja sama koko ei sovi kaikille, joten ennen laitteistosuosituksia haluamme kuulla lisää yrityksestäsi. Kerro meille tavoitteistasi, päämääristäsi, panimostasi yleisesti sekä erityisesti erävalmistelutarpeistasi. 

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.
hops
Hops clear green 640x360

Oluen tuotanto

Kaikki mitä tarvitset täydellisen oluen panemiseen

Panitpa sitten tunnetuimpia olutmerkkejä tai viimeisintä huutoa olevia käsityöoluita, Alfa Laval voi auttaa muista erottautumisessa ja toiminnan laajentamisessa.

Craft brewers 1920x480
Craft brewing solutions

Käsityöoluen valmistaminen

Jaa intohimosi

Lisää asiantuntemuksemme omaan energiaasi käsityöoluen valmistuksessa. Tunnista mahdolliset haasteet käsityöoluen valmistuksessa