Carboset

Alfa Laval Carboset™ ja Carboset™ Mini ovat olutkarbonaatioratkaisuja, jotka ovat erinomaisen tarkkoja, automaattisia ja vähän huoltoa vaativia järjestelmiä oluen ja muiden juomien, myös virvoitusjuomien, hiilihapotusta varten. Meidän olutkarbonointikoneemme on suunniteltu saavuttamaan täydellinen reseptejäsi vastaava hiilidioksidipitoisuus ja typen määrän oluessasi.

阿法拉伐 Carboset™啤酒碳酸化系统

Tehokas, automaattinen ja kestävä karbonointikone

  • Poistaa kuplienmuodostumisen riskin
  • Erinomainen sekoitustarkkuus
  • Hiilidioksidin tehokas liukeneminen
  • Monipuolinen ja mukautuu erilaisiin prosessivaatimuksiin
  • Automaattinen säätö ja vaatii vain vähän kunnossapitoa
Alfa Laval Carboset™ on hiilidioksidijärjestelmä, joka on kompakti, itsenäinen ja esiasennettu runkoon. Elintarviketeollisuutta koskevien määräysten mukaisesti kaikki nesteiden kanssa kosketuksessa olevan karbonointikoneen komponentit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on lämmönkestävät tiivisteet. Se on suunniteltu paikallaan puhdistettavaksi - voit puhdistaa sekä hiilidioksidi- että tuotelinjan ilman, että poistat osia putkista. Valitse standardi- ja minimoduuleista.
.
CARBOSET beer carbonation wireframe

Mitat*

  • (P x L x K): 1,5 m x 1,0 m x 2,3 m
  • CO2 lähdössä: Enintään 7 g / l (lopputuote)

*Tarkat mitat vaihtelevat kapasiteettialueesta riippuen.

Carboset™

Carboset™ on mukana juomajärjestelmissä ja tarvikkeissa, joita kehitetään yhteistyössä panimoteollisuuden kanssa. Se on todistettavasti toimiva, kestävä ja kompakti olutkarbonaatiomoduuli sekä luotettava, tehokas ja hygieeninen ratkaisu oluen ja muiden juomien laadun parantamiseksi.

.

Carboset™ Mini

Suunniteltu ajatellen käsityöläispanimoita. Tämä erityismoduuli auttaa saavuttamaan oikean hiilidioksidipitoisuuden oluessa ja ratkaisee ongelman, joka johtuu vähäisestä tai epäyhtenäisestä hiilidioksidipitoisuudesta oluessasi. Voit tallentaa useita reseptejä Carboset™ Mini -säätimellä eri asetuksilla eri oluille ja täyttölinjoille.

CARBOSET Mini beer carbonation wireframe

Mitat*:

  • (P x L x K): 1 600 x 500 x 2 000 mm
  • CO2 lähdössä: 4-6 g/l
.

Miten hiilihapotusjärjestelmä toimii?

Hiilidioksidin halutun ja yhdenmukaisen pitoisuuden saavuttaminen oluessa ei ole vaikeaa. Hiilihapotusjärjestelmämme avulla CO2 ruiskutetaan suoraan olueeseen erityisesti tähän suunnitellun staattisen sekoittimen avulla, joka varmistaa, että kaasu liukenee tehokkaasti. Voit asettaa vaaditun karbonaatiotason ohjauspaneelissa ja virtausmittarit, CO2-mittari ja säätöventtiili varmistavat tarkan kaasumäärän annostelun.

Moduuliin kuuluu pitosolu yhdistettynä takaiskuventtiiliin, joten kaikki kaasu on täysin liuennut, kun olut lähtee moduulista.

Tyypillinen sovellus voisi olla saapuvan oluen hapottuminen täsmälleen 6,0 g/l CO2 2 °C:n lämpötilassa ja 4 baarin (g) paineessa.

CARBOSET beer carbonation process chart
.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.