Oluen suodatus ja käsittely - haasteet ja ratkaisut

.

Olutsuodatus

Kieselguhr tai ristivirtasuodatus ovat tavallisia suodatusprosesseja lähes kaikkien sellaisten hiivojen ja muiden ei-toivottujen aineiden poistamiseksi, jotka voivat pilata oluesi.

Beer filtration 640x360

Haaste

  • Hapettuminen oluen suodatuksen aikana

Ratkaisut

Tulokset

  • Vesi, josta on poistettu ilma, estää hapen keräämisen suodatuksen aikana, mikä helpottaa oluen laadun säilyttämisessä
  • Erottimet auttavat vähentämään CIP: n ja kulutushyödykkeiden käyttöä
.

Kaasujen sekoitus, alkoholin säätö, lisäaineet

Hiilidioksidi kuuluu luonnollisena osana oluen panoprosessiin, ja on tärkeää varmistaa, että sen pitoisuus on optimaalisella tasolla oluen täydellisen rakenteen ja maun saavuttamiseksi.

cerveza industria ALfa Laval

Haasteet

  • Alhainen CO 2 -pitoisuus käymisastiassa 
  • Lopputuotteiden erilaisten CO 2 -pitoisuuksien tarve 
  • Hidas ja epätäsmällinen laite

Tulokset

  • Precise CO2 -injektointi letkuihin
  • CO 2 -pitoisuuden tasaus tarpeen mukaan
  • Reseptien yksilöllisiä asetuksia voidaan tallentaa
  • N 2 injektio tarpeen mukaan (paksulle kermaiselle oluelle)
  • Alkoholi / Plato sisällön säätö vedellä, josta on poistettu ilma
.

Sekoittaminen kirkkaan oluen säiliöissä

Sekoittamista kirkkaan oluen säiliöissä (BBT) tarvitaan erän annostelua ja yhtenäistämistä varten, tai kun haluat luoda Shandyn tai Radlerin tyyppisiä tuotteita.

Soft drink production 640x360

Haaste

  • Uudelleenkäyttäminen pullossa (kun hiivaa ja sokeria lisätään ennen pullon käsittelyä)

Tulokset

  • Nopea sekoitus aktiivisen säiliön yhtenäistämiseksi
  • Mobiiliyksikkö (voidaan siirtää säiliöiden välillä)

 

.

Panimolaitteet alkoholin poistamista varten

On arvioitu, että vuoteen 2020 mennessä jopa 20 prosenttia myydystä oluesta kuuluu "terveelliseen" luokkaan, eli niihin, joista on poistettu alkoholia, ja että tämä on alue, joka jokaisen panimon tulee ottaa huomioon tarjotessaan uusia tuotteita kuluttajille.

Botellas de cerveza

Haaste

  • Tarve ottaa huomioon matala-alkoholiset markkinat

Tulokset

  • Haitallisen lämpövaikutuksen vähentäminen
  • Mahdollisimman pieni maun menetys
  • Käänteisosmoosi (RO) -veden tuottaminen
  • Yksinkertainen plug-in-prosessi

 

  

Tulokset

  • ​Yksivaiheisesti, tehokkaasti ja varovasti täydellisen aromikkaiden oluiden tuottamiseksi
  • On helppoa lisätä alkoholitonta tuotantokapasiteettia ilman suuria pääomasijoituksia
.

Käsityöoluen pastörointi

Pastörointi (eli korkea lämpötila) on klassinen menetelmä mikro-organismien hävittämiseksi viimeisessä vaiheessa ennen oluen pakkaamista.

Beer and cider production 640x360

Haasteet

  • Mikrobiologinen epävakaus
  • Hapen kertyminen siirron / prosessin aikana

Tulokset

  • Kaikki mikro-organismit tuhoutuvat
  • Säätää ja pastöroi muuttuvia virtauksia
  • Ei CO 2 -hajoamista korkean lämpötilan vaiheessa
  • Hygieeninen ja kompakti
  • Yksittäisiä reseptejä voidaan tallentaa
.

Steriili suodatus

Monet panimot valitsevat nyt steriilin suodatuksen vaihtoehtona pastöroinnille, koska tämä tekee mahdolliseksi poistaa ei-toivottuja mikro-organismeja ennen kuin olut täytetään pulloihin tai tynnyreihin.

Boston Beer case 640x360

Haasteet

  • Mikro-organismit voivat vaikuttaa oluen laatuun ja makuun
  • Lämpökäsittely saattaa aiheuttaa huononemista

Tulokset

  • 100 % bakteerien keräys ilman lämmöstä aiheutuvaa huononemista
  • Ei vaikutuksia tuotteesi makuun
  • Alhainen happikeräytymä käynnistysvaiheessa ja nollaa lähenevä tuotehävikki
.

Tavataan

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.