Beer DeAL

Poista alkoholi kaikista samassa laitoksessa olevista oluista ja fermentoiduista miedoista alkoholijuomatyypeistä erillisellä, täysin automatisoidulla Alfa Laval Lowal -alkoholinpoistojärjestelmällä. Jalostus alhaisessa lämpötilassa säilyttää oluen luonnollisen maun ja estää oluen maun heikkenemisen alkoholinpoistoprosessista huolimatta. Tuloksena on korkealaatuisempi mieto tai alkoholiton olut ja energiatehokkaampi tuotanto.

阿法拉伐 Lowal 脱醇系统

Alkoholinpoisto käytännöllisellä ja kustannustehokkaalla tavalla

  • Alkoholinpoistoprosessi, jossa on alhainen hapenpoisto
  • Neljä standardikokoa, joissa on jopa 168 kierrekalvoa kolmessa silmukassa
  • Sama tehdas pystyy käsittelemään kaikenlaisia ​​oluita, kuten sameita vehnäoluita ja tummia oluita
  • Kapasiteetit, joiden alkoholipitoisuus on alle 300 ja 1 000 hehtolitraa päivässä, alkoholipitoisuuden ollessa alle 0,5 tilavuusprosenttia alkoholia
  • Kaikki putkistot ja laitteet, jotka ovat kosketuksissa tuotteen tai puhdistusnesteen kanssa, on suunniteltu hygieenisiksi
Tämä standardoitu spiraalikalvosuodatusjärjestelmä alkoholinpoistoon on plug-in-yksikkö eräkäyttöön. Olemme kehittäneet sitä nimenomaan oluen tai muiden mietojen fermentoitujen tuotteiden alkoholinpoistokäsittelyyn käytännöllisellä ja kustannustehokkaalla tavalla. Siinä on liukukisko helppoa asennusta varten ja sitä on helppo laajentaa tuotannon kasvaessa. Siinä on paikallapuhdistus- (CIP) -järjestelmä ja automaattiset puhdistusmenettelyt, jotka takaavat alkoholinpoistoprosessille matalat huolto- ja jälleenhankintakustannukset.
.

Kevyen tai alkoholittoman oluen valmistus

Järjestelmä käyttää käänteisosmoosispiraalikalvoja korkean hygieniatason systeemissä. Se koostuu neljästä toiminnosta:

  • Esikonsentraatio
  • kalvosuodatus
  • Alkoholin säätö
  • Jälkikäsittely

Jokainen näistä vaiheista tapahtuu 10-20°C (50-68°F) tai alemmissa lämpötiloissa, tuottaen laadukasta alkoholitonta olutta, jonka makuun kuumentaminen ei vaikuta.

Kalvot erottavat rehuoluen kahteen virtaan. Permeaattivirta - joka koostuu vedestä ja alkoholista - kulkee kalvojen läpi. Retentiivivirta - joka koostuu väkevöidyistä proteiineista, väreistä ja aromiaineista - ei kulje, ja se voidaan johtaa takaisin olutsäiliöön.

Olutsäiliön alkuperäinen olut pumpataan alkoholinpoistoyksikköön. Kaksi syöttöpumppua tuovat sen paineen jopa 35 baariin. Tässä vaiheessa olut viedään ensimmäiseen silmukkaan, jossa pumppu kierrättää sen kalvojen yli. Ensimmäisen silmukan retentaatti jatkuu toiselle silmukalle ja se kierrätetään uudelleen toisen silmukan kalvojen yli.

Toisen silmukan retentaatti palaa olutsäiliöön paineentasausventtiilin kautta. Kaikkien silmukoiden permeaatti kerätään ja joko johdetaan tyhjennykseen tai varastoidaan vesi-huuhteluun seuraavassa CIP-syklissä.

Kalvomoduulin oluen virtaus kulkee yhdensuuntaisesti kalvon pinnan kanssa, mikä pitää kalvot puhtaina (ristivirtaus). Staattisesta paineesta, joka on 30 - 35 bar, johtuen pieniä molekyylejä, kuten vettä ja alkoholia, puristuu läpi, kun taas suuremmat molekyylit, kuten proteiinit, aromi ja väriyhdisteet, pysäytetään. Nämä yhdisteet pysyvät retentaatissa. Nämä ovat alkoholittoman oluen valmistamisen perusperiaatteita.

Vaihe 1: Esikonsentraatio

Tämä vaihe vähentää rehuoluen tilavuutta. Kalvomoduulien läpi kuljettuaan rehuolut kierrätetään eräsäiliön yli. Permeaatti poistetaan, kun retentaatti palaa olutsäiliöön, kunnes haluttu määrän vähennys on saavutettu.

Vaihe 2: Diafiltraatioprosessi

Tämä vaihe käsittää alkoholin pesemisen diafiltraatiolla. Se on periaatteessa samanlainen kuin esikonsentraatiovaihe, mutta nyt lisätään diafiltraatiovettä. Diafiltraatio vähentää alkoholipitoisuutta haluttuun arvoon valmiin, miedon oluen osalta.

Vaihe 3: Alkoholimäärän säätö

Diafiltraation jälkeen olutta säädetään lisää lisäämällä tankkiin vettä, josta on poistettu ilma. Näin voit saavuttaa halutun lopullisen alkoholin määrän ja uutteen sisällön joko miedoissa tai alkoholittomissa oluissa ja hienosäätää makua. Lisätyn ilmapoistetun veden määrä on normaalisti sama kuin permeaatin määrä ensimmäisessä vaiheessa.

Vaihe 4: Jälkikäsittely

Oluelle, josta on poistettu alkoholi, voidaan antaa erityispiirteitä säätämällä CO2-tasoja, väriä tai makua.

Tämä alkoholinpoistoratkaisu on osa laajaa kalvotekniikkaa

Kalvosuodatus alkoholin poistamiseksi oluesta täydentää Alfa Lavalin tarjoamia muita erotustekniikoita. Näin varmistetaan, että voimme aina tarjota sinulle ihanteellisen ratkaisun tiettyyn prosessiin. Käyttämällä kalvosuodatusta yksin tai yhdessä valikoiman separaattoreiden, dekantoijien tai haihduttimien kanssa, voit muokata panimoasi vastaamaan nykyisten ja tulevien asiakkaiden vaatimuksia.

.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.