Steriili suodatusmoduuli oluelle

Alfa Laval Beer Sterile Filtration (BSF) -moduuli suodattaa oluesi niin, että saavutat 100 % bakteerien säilymisen ilman termistä hajoamista – eikä se vaikuta tuotteen makuun. Tämä on ainutlaatuisen kalvosuodatusjärjestelmän ja Sartorius-suodatuskasettien ansiota.

Sterile beer filtration system

Meidän olutsuodattimemme tarjoaa hellävaraisen käsittelyn ja taatun maun

  • Suodatus, joka poistaa täydellisesti oluen laatuun ja makuun mahdollisesti vaikuttavat mikro-organismit ilman termistä hajoamista
  • Alhainen happikeräytymä käynnistysvaiheessa ja lähellä nollaa oleva tuotehävikki
  • Maksimaalinen prosessiturvallisuus
  • Helppokäyttöinen olutsuodatus
  • Helppo integroida olemassa oleviin tuotantolinjoihin

Steriili oluen suodatus optimaalisella turvallisuudella: Parhaan mahdollisen turvallisuuden varmistamiseksi jokainen Beer Sterile Filtration -mikrokasetti on sertifioitu ja olutsuodatusjärjestelmä suorittaa eheystarkastuksen ennen erän käsittelyä. Puskurisäiliötä ei tarvita, joten järjestelmä vaatii vähän arvokasta lattiatilaa.

.

Beer Sterile Filtration Module (BSF)

Suorituskykyinen, kattava ja täysin automatisoitu steriili oluensuodatusmoduuli suurille panimoille, jotka haluavat varmistaa maksimaalisen suorituskyvyn ja minimoida seisokit.

BSFmodule 640x360

Beer Sterile Filtration Mini Module (BSF Mini)

Pienikokoinen ja steriili manuaalinen oluensuodatusmoduuli, joka on suunniteltu käsityöläispanimoille.

BSF Mini 640x360

Toiminto

.
Beer filtration process chart

Kattava steriili oluensuodatusratkaisu

Tarjoamme täydellisiä järjestelmiä steriiliin oluen suodatukseen, mukaan lukien oluen esi- ja steriilisuodatus, CIP ja veden suodatus sekä kaasujen steriili suodatus. Suodatusjärjestelmät on suunniteltu erityisesti maksimoimaan steriilien Sartorius-suodatuskasettien suorituskyky.

Näihin järjestelmiin kuuluu esisuodatusvaihe Sartorius-syväsuodatuskaseteilla, jotka maksimoivat steriilien suodatuskasettien läpi kulkevan olutmäärän ja lisäävät näin tuottavuutta.

Kirkas olut suodatetaan aluksi Sartorius-syväsuodatuspatruunoilla, joiden nimellinen retentioaste on 0,65 μm. Tätä seuraa steriili oluensuodatusvaihe Sartocool®-suodatuskaseteilla, joiden absoluuttiset retentioarvot ovat joko 0,45 μm tai 0,65 μm. Mikro-organismien poistamisen jälkeen olut ohjataan suoraan täyteaineeseen.

Alfa Lavalin steriilit oluensuodatusjärjestelmät on optimoitu oluen esisuodatuksen ja steriilien suodatuspatruunoiden tehokasta CIP-pesua varten. Ne puhdistetaan ja regeneroidaan säännöllisesti tavanomaisilla emäksisillä liuoksilla. Koko oluensuodatusjärjestelmä, kasetit mukaan lukien, steriloidaan kuumalla vedellä. Kaikki steriilien suodatuskasettien kanssa kosketuksiin joutuva vesi ja CIP-neste esisuodatetaan, koska sillä vältetään kasettien hiukkasylikuormituksen riski. 

Steriilien kaasujen syöttö on integroitu oluensuodatusjärjestelmään, mikä mahdollistaa eheystestauksen ja minimoi oluthävikin tuotantoajojen alku- ja loppuvaiheissa. Lisäksi koko oluensuodatusjärjestelmä on automaattisesti ohjattu, mikä varmistaa parhaat mahdolliset prosessiolosuhteet, maksimaalisen luotettavuuden ja turvallisuuden sekä pienimmät mahdolliset oluen tuotantokustannukset. 

.

Huolto

Elintarvikejärjestelmien palvelut

Alfa Lavalin elintarvikejärjestelmäpalvelut parantavat elintarvikejärjestelmien suorituskykyä maksimoimalla prosessien suorituskyvyn. Tämän ansiosta voit

  • parantaa jatkuvasti toimintaasi säilyttääksesi kilpailuedun
  • keskittyä käytettävyysaikaan, optimointiin ja saatavuuteen
  • maksimoida sijoitetun pääoman tuoton elintarvikejärjestelmien elinkaaren aikana.

Lisätietoja huoltovalikoimastamme

service men with ipad

.

Pyydä tarjous

Mistä sovelluksista tai käyttökohteista olet kiinnostunut? *

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.