PureBallast
Fishing-vessels-hero

PureBallast 3 -ratkaisut kalastusaluksiin ja elävien kalojen kuljetusaluksiin

Riippumatta siitä, troolaatko, nuottaatko tai kalastatko siimalla, keskityt siihen mikä on saaliisi kannalta merkitsevää – kalojen liikkeistä säähän ja niihin vaikuttaviin virtauksiin. Painolastiveden käsittelyjärjestelmän jälkiasennus on tärkeää, mutta sen ei tarvitse aiheuttaa päänvaivaa. Olemme helpottaneet sitä jo lähes 20 vuoden ajan. Alfa Laval PureBallast 3 on ihanteellisen sopiva varustus kalastusaluksiin ja elävien kalojen kuljetusaluksiin myös ajankäyttösi ja kulujesi kannalta.

pb general cargo pb reactors2

Fishing-vessels-retrofit.jpg

Jälkiasennus on prioriteettimme

Alfa Lavalin asiantuntemuksen ja verkoston ansiosta löydät oikean painolastiveden käsittelyjärjestelmän kalastusalukseesi tai elävän kalan kuljetusalukseesi ja teet myös jälkiasennuksesta helppoa. Huolehdimme teknisestä tarkistuksesta, asennuksen valvonnasta ja käyttöönotosta, ja voit näin jatkaa liiketoimintaasi ilman kalliita virheitä ja mahdollisia vaatimustenmukaisuusriskejä.

Fishing-vessels-freedom-to-sail.jpg

Joustavaa liiketoimintaa

Valitsemalla PureBallast 3 -ratkaisun voit hyödyntää turvallista, hyväksi todettua ja helppokäyttöistä UV-tekniikkaa. Pystyt käyttämään kalastusalustasi tai elävän kalan kuljetusalustasi mukautuvasti erilaisissa vesissä ja olosuhteissa, myös sameissa vesissä. Olet vapaa siirtymään sinne, missä kalat ja tuotot ovat miehistösi aikaa säätäen ja käyttökustannuksiasi alentaen.

Fishing-vessels-the-right-system.jpg

Oikea järjestelmä ja kumppani

PureBallast 3 -järjestelmiä on saatavilla liukukiskoasennuksena tai komponentteina, mikä takaa kompaktin joustavuuden. Alukseesi on aina satavissa ihanteellisen sopiva varustus olipa kyseessä troolari, nuotta-alus, siimakalastusalus tai elävien kalojen kuljetusalus. Alfa Lavalin asiantuntijat ovat tavoitettavissa puhelimitse ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä, joten saat osat ja huollon nopeasti sinne, missä kalastat.

Noudata helposti painolastivesimääräyksiä

Alfa Lavalilla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus painolastiveden käsittelystä ja 100 vuoden kokemus merenkulusta. Olemme jälkiasentaneet PureBallast 3 -järjestelmiä lähes kaikkiin alustyyppeihin, joten voimme kohdata haasteesi riippumatta siitä, millaista verkkoa tai siimaan käytät kalastaessasi ja mistä etsit saaliisi. Tarjoamme luotettavan tekniikan lisäksi myös luotettavan tuen. Keskitymme heti alusta alkaen tarpeisiisi, oli kyse sitten tiedoista tai verkostomme yhteyshenkilöistä ja taidoista. Ja tämä on vasta alkua. Huoltoasiantuntijamme pitävät PureBallast 3 -järjestelmäsi kunnossa paikallisesti tai globaalisti koko sen käyttöiän ajan.

Alfa Lavalin tarjoamat edut:

  • Valinnan, suunnittelun ja toimituksen asiantuntemus
  • Lyhyet läpimenoajat, suuri joustavuus ja taidot onnistuneeseen jälkiasennukseen
  • Johtava suorituskyky kaikentyyppisissä vesissä (makeassa vedessä, murtovesissä ja merellä).
  • Helppo pääsy osiin ja huoltoon aluksen sijainnista riippumatta


Fishing-vessels-ballast-regulations-the-easy-way.jpg

PureBallast 3 pienempiin aluksiin

Ota selvää, miksi PureBallast 3 on oikea painolastiveden käsittelyratkaisu kalastusaluksiin ja elävän kalan kuljetusaluksiin ja miksi Alfa Laval on oikea valinta kumppaniksi. Löydät tästä esitteestä selkeän yleiskatsauksen ja tärkeimmät tekniset tiedot.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Tutustu PureBallast 3 -järjestelmiin

PureBallast 3 voi mukautua minkä tahansa kalastusaluksen tai elävän kalan kuljetusaluksen tila- ja suorituskykytarpeisiin. Alla on mainittu yleisimmin valitut järjestelmät, mutta löydät Ex-järjestelmät ja muut järjestelmät täydellisestä järjestelmävalikoimastamme.

Päätösprosessisi tukeminen

Alfa Laval on auttanut kaikenkokoisia laivanvarustajia löytämään oikean painolastiveden käsittelyratkaisun ja varmistamaan onnistuneet jälkiasennukset. Voimme tukea sinua yksilöllisesti ja myös auttaa, jos teet päätöksiä osana suurempaa verkostoa – juuri niin kuin teimme tämän 52 aluksenomistajan ryhmän tapauksessa.

fishing-vessel-turkish-coaster-case

Rahoita painolastiveden käsittelyn jälkiasennus

Oletko huolissasi kalastusaluksesi tai elävän kalan kuljetusaluksesi painolastiveden käsittelyjärjestelmän jälkiasennuksen kustannuksista? Alfa Laval voi järjestää PureBallast 3 -järjestelmille leasingrahoituksen tai luottovakuudet vakiintuneiden yhteistyökumppaneidensa avulla. Voit luottaa joustavaan rahoitukseen kilpailukykyiseen hintaan ilman ongelmia ja piilokustannuksia. Saat lisätietoja lataamalla esitteen tai ottamalla yhteyttä.

pb-general-cargo-financial

Lisää ratkaisuja kalastusalukseesi

PureBallast 3 on yksi monista Alfa Lavalin ratkaisuista kalastusaluksiin ja elävien kalojen kuljetusaluksiin. Ympäristövaikutusten minimoimisen lisäksi voimme tarjota keinoja laitteiden ympäristöjalanjäljen ja käyttökustannusten minimoimiseen. Ota selvää, mitä muuta voimme tehdä.

Fishing vessel new 640x360

Ota meihin yhteyttä

Keskustellaan tarpeistasi ja kalastusalukseesi tai elävän kalan kuljetusalukseesi sopivasta PureBallast 3 -ratkaisusta. Voit ottaa meihin yhteyttä tästä.


Tietosi tallennetaan ja käsitellään 
tietosuojakäytäntömme mukaisesti.