PureBallast
.
 

Perusteellinen ja laaja tuki

Kun valintasi on Alfa Laval PureBallast 3, valitset enemmän kuin painolastiveden johtavan käsittelytekniikan. Valitset kokonaisratkaisujen toimittajan, taidot, resurssit ja kehittyneen huoltotarjonnan tarpeidesi tukemiseksi - tänään ja tulevaisuudessa.

Tarvitsetko huoltoa heti?

Alfa Lavalin meriteollisuuden huoltotiimi on aina valmis auttamaan sinua.

ota yhteyttä - täytä lomake

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme lähettämällä viesti osoitteeseen ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

 
24/7
marine.service@alfalaval.com tai soita ympäri vuorokauden palvelevaan numeroomme +46 4636 7700.

PureBallast-vaatimustenmukaisuuden palvelupaketti

Painolastiveden käsittelyyn kuuluu enemmän kuin järjestelmän asentaminen ja sen kytkeminen päälle. Määräykset edellyttävät purkaustehon lisäksi järjestelmän ja, toiminnan tarkastuksia, kalibrointeja ja miehistön koulutusta sen varmistamiseksi. PureBallast-vaatimustenmukaisuuspalvelukokonaisuuden avulla asiantuntijamme kantavat vastuun Alfa Laval PureBallast -järjestelmän kunnosta, jotta sinun ei tarvitse.

Varmuuteen perustuvaa taloudellisuutta

PureBallast-vaatimustenmukaisuuspalvelupaketin komponentit toimivat yhdessä, jotta saat mielenrauhaa. Yhdellä vähimmäismaksulla saat kaiken tarvitsemasi, joten voit olla varma vaatimusten täyttämisestä - samalla järjestelmän takuuaika pitenee.

Paketin sisältö:

  • Suunnittelu
  • Matkustusaika
  • Kalibrointi
  • Kuntotarkastus
  • Suorituskykytarkastus
  • Miehistön koulutus
  • Suodattimen tarkastus
  • Vesinäytteet (bakteerit)
  • Hälytyslokin analyysi

Lisätietoja PureBallast-vaatimustenmukaisuudesta
Palvelupaketti

Lataa esite

PureBallast-koulutus

PureBallast 3 on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten miehistöt voivat nopeasti oppia käyttämään ja ylläpitämään painolastiveden käsittelyjärjestelmää. Painolastiveden käsittely on edelleen melko uutta.

Siihen keskittyvä koulutus voi auttaa varmistamaan yhteensopivan PureBallast 3 -käytön alhaisin kustannuksin - ja pidentää järjestelmän käyttöikää. Panostamalla PureBallast 3 -koulutukseen annat miehistöille pätevyyden ja tiedot PureBallast-järjestelmän käytöstä parhaalla mahdollisella tavalla. Koulutuksemme ovat saatavilla aluksellasi, koulutuslaitoksissamme ympäri maailmaa ja digitaalisesti.

Lisätietoja PureBallast-koulutuksesta

Koulutus antaa mielenrauhan painolastiveden käsittelyn ja monien muiden asioiden suhteen

British Antarctic Survey (BAS) toimii maailman ankarimmissa ja syrjäisimmissä ympäristöissä. Kun Alfa Laval -järjestelmiä asennettuun uudelle tutkimusalukselle, miehistön jäsenet lähetettiin perusteelliseen koulutukseen Alfa Laval -koulutuskeskuksiin.

Pinguin 640x360

PureBallast 3 -jälkiasennus

Alfa Laval on valmistautunut painolastiveden käsittelyn jälkiasentamisen aiheuttamiin teknisiin ja logistisiin haasteisiin huolellisesti.

Räätälöidyt jälkiasennusratkaisut

Useimmissa aluksissa painolastiveden käsittelyä ei ole otettu huomioon, joten sitä varten ei ole tilaa. Pienikokoinen ja joustava PureBallast 3 Compact Flex yksinkertaistaa jälkiasennusta, mutta Alfa Lavalin käytännön tiedot ja todistetut työskentelytavat ovat entistä tärkeämpiä.

Alfa Laval on osallistunut jälkiasennusasennuksiin vuosikymmenen ajan. Valmiudet, saatu osaaminen ja joustava projektinhallinta tekevät meistä pätevimmän toimittajan jälkiasennustarpeisiisi. Jokainen projekti mukautetaan tarpeitasi vastaavaksi jopa tarjoamalla budjetointiapua ja rahoitusvaihtoehtoja.

Yhteistyö ja joustavuus

Jälkiasennuksiin liittyy kumppanuuksia, usein maailmanlaajuisesti. Voimme tehdä yhteistyötä oman suunnittelutoimistosi ja valitun telakan kanssa, tai voimme antaa käyttöön verkostomme osaamista teknisen tuen, 3D-laserskannauksen ja luokituskelpuutukseen saamisen muodossa.

Lisäksi voimme mukautua jo laadittuun telakointiohjelmaan tai järjestää asennuksen aluksen ollessa merellä. , jolla on vahva logistiikka, voimme muuttaa projektia, jos kaupankäynnin reitit muuttuvat ennen telakointia. Läsnäolo ja voimavaramme kaikkialla maailmassa takaavat projektin sujumisen ja onnistumisen, vaikka tehtäisiin merkittäviä muutoksia.

 

Päivitys USCG-tyyppihyväksyntään

PureBallast 3 on tulevaisuuden kestävä ratkaisu. Aiemmilla PureBallast 3 -järjestelmillä varustetut alukset, jotka on sertifioitu vain IMO:n sääntelemille vesille, voidaan helposti päivittää USCG-tyyppihyväksyntään, jolloin ne voivat purkaa painolastivesiä Yhdysvaltojen vesillä, jos niiden toimintatavat muuttuvat. Tällä on suuri merkitys jälleenmyyntiarvolle, koska USCG-tyyppihyväksyntä on välttämätöntä kaikille ostajille, jotka haluavat toimia näillä keskeisillä markkinoilla.

Jälkiasennuksen rahoittaminen

Painolastiveden käsittelyjärjestelmien jälkiasennus on tärkeä tehtävä, josta aiheutuu merkittävät kustannukset. Voimme estää rahoituksen nousun ylimääräiseksi taakaksi. Alfa Laval voi järjestää PureBallast 3 -järjestelmille leasingrahoituksen tai luottovakuudet vakiintuneiden yhteistyökumppaneidensa avulla. Voit luottaa joustavaan rahoitukseen kilpailukykyiseen hintaan ja kustannusten läpinäkyvyyteen byrokratian jäädessä vähäiseksi. Saat lisätietoja lataamalla esitteen tai ottamalla yhteyden.

retrofit

Maailmanlaajuinen huoltoverkostomme

Alfa Laval ei ole pelkästään kokenein painolastivedenkäsittelyjärjestelmien toimittaja, vaan myös aito meriteollisuuden toimittaja, jolla on maailmanlaajuinen palveluverkosto ja vuosisadan mittainen kokemus. Palvelutiimimme on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri ja missä tahansa laivasi liikkuu - tärkeimmissä satamissa, puhelimitse, verkossa tai aluksella.

Mielenrauhaa ja muuta

Alfa Laval -huoltoasiantuntijat auttavat hyödyntämään laitteet täysimääräisesti. He ovat sitoutuneet pitämään sinut kilpailukykyisenä, pidentämään käyttöaikaa, karsimaan kustannuksia ja varmistamaan parhaan tuoton laiteinvestoinneillesi.

Osien suojaamisen ja huollon lisäksi huoltoteknikot voivat kouluttaa miehistösi, ratkaista vaikeita ongelmia, arvioida laitteistosi ja antaa asiantuntevia suosituksia. Osaamistamme ja tukipalvelujamme hyödyntämällä voit olla varma siitä, että PureBallast toimii kustannustehokkaasti koko aluksesi elinkaaren ajan.

Alfa Laval 360° -huoltopalveluvalikoima

Alfa Laval 360 ° -huoltopalveluvalikoima tukee laitteistoa ja optimoi sen koko käyttöiän ajan. PureBallast-vaatimustenmukaisuuspalvelupaketin ja PureBallast 3 -koulutuksen lisäksi saatavana on palveluita, kuten asennuksen valvontaa, käyttöönottotukea ja uudelleenkäyttöönottoja järjestelmille, jotka käynnistetään pitkään jatkuneen käyttämättömyyden jälkeen.

service-star.jpg