PureBallast
.
PureBallast Service 640x360px
 

Perusteellinen ja laaja tuki

Kun valintasi on Alfa Laval PureBallast 3, valitset enemmän kuin painolastiveden johtavan käsittelytekniikan. Valitset kokonaisratkaisujen toimittajan, taidot, resurssit ja kehittyneen huoltotarjonnan tarpeidesi tukemiseksi - tänään ja tulevaisuudessa.

Training brings peace of mind in ballast water treatment and more

British Antarctic Survey (BAS) operates in some of the world’s harshest and most remote environments. When installing Alfa Laval systems on its new research vessel, the organization sent crew members for in-depth training at Alfa Laval training centres.

PureBallast training

PureBallast 3 is designed for ease of use so crews can quickly learn how to operate and maintain the system. However, ballast water treatment is still a relatively new application and a training course can ensure the crew runs the system with low operational cost and in a way that maximizes the lifetime of the system. Investing in PureBallast trainings means the crew attains competence about the application area and about how to best operate your PureBallast system. Our trainings are available on board your vessel, at our training facilities around the world and digitally.

Vaatimustenmukaisuuden varmistava palvelupaketti

Kun painolastiveden käsittelyjärjestelmän asentamisen määräajat lähentyvät, useammat varustamot ovat tietoisia tämän kertaluonteisen investoinnin pitkän aikavälin vaikutuksista. Teknologian valinnan lisäksi kiinnitetään huomiota toimittajan kykyihin.

Ennen kuin painolastivesien käsittelymääräykset tulivat voimaan, keskustelussa kiinnitettiin huomiota lähinnä käsittelymenetelmien välisiin eroihin. Nykyään keskitytään yhä enemmän toimittajien välisiin eroihin. Painolastiveden käsittelyjärjestelmän on täytettävä vaatimukset aluksen koko eliniän ajan. Siksi varustamot kiinnittävät huomiota tavarantoimittajien vakauteen sekä teknisen tuen ja erityisesti varaosien saatavuuteen alusten koko elinkaaren ajan.

PureBallast-vaatimustenmukaisuuspalvelupaketti

Tämä vuosipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset varmistaaksesi, että järjestelmäsi täyttää tyyppihyväksynnän vaatimukset.

  • Koko järjestelmän tarkastus ja testaus
  • Kalibrointi - Varmista, että kaikki anturit ja lähettimet lähettävät oikeita arvoja ohjausjärjestelmään.
  • Järjestelmän optimointi
  • Miehistön opastus

PureBallast 3 -jälkiasennus

Kun painolastiveden käsittely jälkiasennetaan, Alfa Laval on valmistautunut teknisiin ja logistisiin haasteisiin huolellisesti.

Räätälöidyt jälkiasennusratkaisut

Useimmissa aluksissa ei ole tilaa painolastiveden käsittelyä varten. PureBallast 3 Compact Flexin pieni koko ja joustavuus yksinkertaistavat jälkiasennusta, mutta Alfa Lavalin käytännönläheiset tiedot ja testatut työskentelytavat ovat vielä tärkeämpiä.

Alfa Laval on osallistunut jälkiasennuksiin vuosikymmenen ajan. Kyvykkyytemme, kertynyt tietämys ja joustava projektijohtaminen varmistavat pätevimmät toimittajat jälkiasennustarpeisiisi. Jokainen projekti muokataan tarpeitasi vastaavaksi, jopa tarjoamalla budjetointiapua ja rahoitusvaihtoehtoja.

Yhteistyö ja joustavuus

Jälkiasennuksiin liittyy kumppanuuksia, usein maailmanlaajuisesti. Voimme tehdä yhteistyötä oman suunnittelutoimiston ja valitun telakan kanssa, tai voimme antaa käyttöön verkostomme osaamista teknisen tuen, 3D-laserskannauksen ja luokituskelpuutukseen saamisen muodossa.

Lisäksi voimme mukautua jo laadittuun telakointiohjelmaan tai järjestää asennuksen aluksen ollessa merellä. Globaalina organisaationa, jolla on vahva logistiikka, voimme jopa liikkua projektin mukana, jos kaupankäyntireitit muuttuvat ennen telakointia. Läsnäolo ja voimavaramme kaikkialla maailmassa takaavat projektin sujumisen ja onnistumisen, vaikka tehtäisiin merkittäviä muutoksia.

PureBallast-huolto

PureBallast 3 on järkevä valn ta vaatimustenmukaisuuden varmistavaksi teknologiaksi, jonka suorituskyvyn takaavat luotettavat huoltovaihtoehdot.

Vaatimustenmukaisuuden varmistava kumppanisi

Alfa Laval ei ole vain kokenut painolastivesien käsittelyjärjestelmien toimittaja vaan myös todellinen meriteollisuuden toimittaja, jolla on maailmanlaajuinen huoltoverkosto ja vuosisatainen näyttö onnistumisesta. Kaikki tämä asiantuntemus on osa PureBallast-järjestelmää - ja sitä tukevia kattavia palveluita.

Alfa Laval 360° -huoltokokonaisuus sisältää laajan valikoiman PureBallast-palveluita, kuten

 • Asennusvalvonta
  Varmista, että asennus on parhaiden käytäntöjen mukaista ja täyttää luokituslaitosten vaatimukset.
 • Kalibrointi
  Varmista, että kaikki anturit ja lähettimet lähettävät oikeita arvoja ohjausjärjestelmään.
 • Suorituskykytarkastus
  Varmista, että järjestelmä tukee tyyppihyväksyntää järjestelmäpäivitysten ja kaikkien toimintojen huolellisen arvioinnin avulla.
 • Uudelleenkäyttöönotto
  Palauta suorituskyky ja vältä mahdollisia vaurioita käynnistysvaiheessa järjestelmän oltua pitkään käyttämättömänä.

Näitä ja muita palveluita voidaan käyttää erillisinä tai yhdistettyinä räätälöityyn Alfa Lavalin tulossopimukseen.

PureBallast-tulossopimukset

Alfa Lavalin tulossopimuksella saat mielenrauhaa, koska tiedät huoltokustannukset etukäteen.

Huippuluokan suorituskykyä - nyt ja tulevaisuudessa

Alfa Laval 360° -huoltokokonaisuus tarjoaa useita huoltovaihtoehtoja, jotta PureBallast-järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. N Niitä voidaan käyttää itsenäisesti, joten saat eniten lisäarvoa yhdistämällä ne räätälöityyn Alfa Lavalin tulossopimukseen.

Tämä joustava ratkaisu tarjoaa ihanteelliset palvelut tarpeidesi mukaan kiinteällä helposti budjetoitavalla hinnalla.

Ihanteellinen huolto siistissä paketissa

Tulossopimuksen tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin älykästä. Alfa Lavalin tietotaidon ja kokemuksen pohjalta asiantuntijat ovat koonneet kätevän ja ennalta määritetyn palvelupaketin, joka tarjoaa ihanteellisen suorituskyvyn ihanteellisen hinnalla:

PureBallast-vaatimustenmukaisuuspalvelupaketti

Tämä vuosipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset varmistaaksesi, että järjestelmäsi täyttää tyyppihyväksynnän vaatimukset.

  • Koko järjestelmän tarkastus ja testaus
  • Kalibrointi
  • Järjestelmän optimointi
  • Miehistön opastus

alfa-laval-service.jpg


service-star.jpg

Maailmanlaajuinen huoltoverkostomme

Alfa Lavalilla on kattava maailmanlaajuinen huoltoverkosto, joka auttaa hyödyntämään PureBallast- ja muut laitteet täysimääräisesti.

Suorituskyvyn parantaminen

Alfa Laval on lähellä reittejäsi 24/7. Keskeisissä satamissa, puhelimitse, verkossa tai aluksella. Huoltoasiantuntijat auttavat saavuttamaan mahdollisimman pitkän käyttöajan ja optimoimaan.

Maailmanlaajuinen huoltoverkosto pitää sinut kilpailukykyisenä minimoimalla kustannukset ja maksimoimalla laitteistosi tuoton. Kun käytät hyväksesi taitomme ja tukemme, voit luottaa siihen, että PureBallast toimii kustannustehokkaasti ja vaatimukset täyttäen aluksesi koko käyttöiän ajan.

Osaamista käytössäsi

Huoltotiimimme tietämys perustii vuosisadan aikana merenkulusta saatuun kokemukseen - ja yli kymmenen vuoden kokemukseen painolastiveden käsittelystä. Voit hyötyä pitkästä ratkaisujen löytämisperinteestämme ja parhaista käytännöistä, joita arvostetaan maailmanlaajuisesti.

Osien suojaamisen ja huollon lisäksi huoltoteknikot voivat kouluttaa miehistösi, ratkaista vaikeita ongelmia, arvioida laitteistosi ja antaa asiantuntevia suosituksia. Heidän tavoitteensa on varmistaa mielenrauha sekä satamassa että merellä.