<script type="text/javascript" src="/globalassets/documents/microsites/PureSOx/js/jquery-1.8.3.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="/globalassets/documents/microsites/PureSOx/js/anchortag.js"></script>
PureBallast
.

Kello käy kohti IMO:n tarkistettua G8:ta

Alfa Laval PureBallast 3 on valmis

 

Pidä laivasi tuottavassa liikenteessä

Yhdistä painolasti ja liiketoiminta toisiinsa Compliance Navigator -sovelluksen avulla

Alfa Laval PureBallast 3

Painolastiveden käsittelemisen kokonaisratkaisut

Painolastiveden käsittelyssä on kyse ympäristönsuojelusta. Painolastiveden käsittelyjärjestelmän hankinta kuitenkin perustuu tarpeisiisi. On pystyttävä liikennöimään sujuvasti, toimittamaan ajoissa ja täyttämään velvollisuudet asiakkaita kohtaan.

Alfa Laval PureBallast 3 on johtavan painolastiveden käsittelytekniikan kolmas sukupolvi - ja ensimmäinen ratkaisu, joka on valmis täyttämään G8-vaatimukset. Yhdysvaltain rannikkovartioston ja IMO:n tyyppihyväksymänä se tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn haastavimmissa vesissä. Sitä tukevat painolastiveden käsittelyn kokonaisratkaisut perustuvat Alfa Lavalin syvälliseen tietämykseen, laajoihin resursseihin, vahvoihin kumppanuuksiin ja huolellisesti suunniteltuun palvelutarjontaan.

 

PureBallast Family

Valokeilassa

Latest News

Bulk carriers can now benefit from an Alfa Laval PureBallast 3 bulker-fit configuration, which is specifically adapted to their flow needs. The bulker-fit configuration offers savings in footprint, installation, OPEX and especially CAPEX, yet it retains the high performance, easy operation and global service coverage PureBallast 3 is known for.

Uutistiedote

Pysy ajan tasalla painolastiveden käsittelyn suhteen PureBallast-uutistiedotteemme avulla.

Näytteenotto käyttöönoton yhteydessä kannattaa

Painolastiveden käsittelyjärjestelmille asetettavien uusien vaatimusten mukaan käyttöönottotestausten yhteydessä täytyy ottaa vesinäytteitä. Säännöt ja niiden täytäntöönpano ovat kuitenkin ristiriitaisia. Uudesta tutkimusraportistamme käy ilmi, mitä sinun tulee tietää.

Case story: PureBallast 3 means cost-effective compliance for years to come

“OPEX is, of course, very important,” explains Johansson. “The purchase price is one thing, but the system will cost money every day. So energy consumption is extremely important.”

Tutustu webinaareihimme

Alfa Laval Marine Talks -webinaareissa perehdytään merenkulkualan haasteisiin ja vaadittaviin muutoksiin. Näistä webinaareista löydät ajantasaiset analyysit, tiedot ja ratkaisut, jotka auttavat pitämään kurssin oikeana. Meriteollisuusasiantuntijamme ja meriteollisuuden kärkinimet keskustelevat näistä aiheista.

Uusimmat uutiset

Alfa Laval on allekirjoittanut sopimukset kahden asiakkaan kanssa painolastivedenkäsittelyjärjestelmien toimittamisesta. Kolmen vuoden mittaiset sopimukset koostuvat PureBallast 3 -järjestelmien tilauksista noin 40 alukselle ja optiot, jotka kattavat vielä 40 järjestelmää. Tiettyihin tilauksiin kuuluu Deckhouse-ratkaisuja ja tehostuspumppuyksiköitä.

Vältä rajoitukset Compliance Navigator -sovelluksen avulla

Vaikka painolastivedenkäsittelyjärjestelmä on sertifioitu, tämä ei välttämättä riitä, jotta aluksesi saa matkata sinne minne haluat. Compliance Navigator on uusi työkalu, jolla varmistetaan, että valitsemasi järjestelmä ei ole yhteensopiva pelkästään paperilla, vaan myös siellä, minne aluksesi suuntaa keulansa.

Ratkaisut säiliöaluksille

Säiliöalukset ovat erikoistuneet nestemäisten lastien kuljetukseen, joten niissä ei yleensä ole pumppaamoa. Siksi painolastiveden käsittelyjärjestelmän asentaminen ja käyttäminen aiheuttaa haasteita. PureBallast 3 tarjoaa ratkaisuja.

Ratkaisut irtolastialuksille

Irtolastialukset eroavat toisistaan koon ja toimintaprofiilien suhteen. Lisäksi niiden painolastivesivirtaamat lastattaessa ja lastia purettaessa voivat vaihdella. PureBallast 3 tarjoaa suurta joustavuutta, joten se soveltuu kaikkien irtolastialusten tarpeisiin.

Ratkaisut konttialuksiin

Konttialukset eroavat toisistaan paljon enemmän kuin niiden kuljettamat kontit. Pienen konttien syöttöaluksen painolastiveden käsittelytarpeet voivat poiketa suuresti massiivisen merialuksen vaatimuksista, mutta PureBallast 3 soveltuu molempiin tarkoituksiin.

Ratkaisut kaasunkuljetuslaivoille

Kaasunkuljetuslaivat eroavat toisistaan suuresti, mutta niillä on jotain yhteistä: keskittyminen aluksen ja miehistön turvallisuuteen. UV-käsittely Alfa Laval PureBallast 3 -järjestelmällä auttaa välttämään korroosio- ja muut turvallisuusriskit sekä muiden ratkaisujen piilokustannukset.

Valitse hyväksytty järjestelmä

Valintaoppaan avulla löydä juuri oikean tyyppihyväksytyn painolastiveden käsittelyjärjestelmän, joka soveltuu aluksesi liikennöimille vesialueille.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Hyödynnä vuosikymmenen aikana saamamme kokemus resursseista, jotka kattavat kaiken painolastiveden hallinnan.

Luottamusta jälkiasennuksesta jälleenmyyntiin

Painolastiveden käsittelyjärjestelmä valitaan tulevaisuutta varten. Sen lisäksi, että Alfa Laval varmistaa sujuvan jälkiasennuksen, se tarjoaa huoltoratkaisut, joilla turvataan järjestelmän suorituskyky ja pitkäaikainen arvo.

 

Usein kysyttyä

Yleisiä kysymyksiä ja älykkäitä neuvoja

Tekniset tiedot

Dokumentaatiota, kuvia ja paljon muuta

Ota meihin yhteyttä 

Tietoja ja apua on saatavana