Fishing vessel sunset 1920x480

Kalastusalusten suorituskyvyn parantaminen

Meriteollisuuden polttoaineet, järjestelmät ja toiminta muuttuvat nopeasti, samoin kuin niitä säätelevät ympäristölait ja kestävän kehityksen ohjeet. Yli vuosisadan mittaista meriteollisuuden kokemusta hyödyntäen Alfa Laval auttaa sinua pysymään edelläkävijänä.

Tarjoamme laajan valikoiman luotettavia, käyttäjäystävällisiä laitteita, jotka on suunniteltu parantamaan kalastusaluksesi suorituskykyä, optimoimaan kriittiset toiminnot ja varmistamaan vaatimustenmukaisuuden.

fishing ship 2022

Kestävä yhteistyö kalastusyrityksen kanssa

Hollantilaisen kalastusaluksen Prins Mauritsin pääinsinööri Auke van Slooten on kaksinkertaistanut päämoottorin voiteluöljyn odotettavissa olevan käyttöiän säästäen 1 400 litraa öljyä vuodessa ja lähes kaksi tuntia puhdistusaikaa viikossa Alfa Laval MIB 503 -separaattorilla. Tämä kalastajaperhe on luottanut Alfa Lavalin ratkaisuihin kolmen sukupolven ajan.

Alfa Laval aluksella

Alfa Laval tarjoaa laajan valikoiman laitteita, jotka on räätälöity tehokkaaseen käyttöön pienissä aluksissa.

pureballast_compact_system640x360.jpg

Painolastiveden käsittely

Alfa Laval PureBallast 3 on erinomainen kaikissa suolapitoisuuksissa, mukaan lukien haastavat sameat vedet. IMOn ja Yhdysvaltain rannikkovartioston (USCG:n) tyyppihyväksymänä se tarjoaa pienikokoisen plug-and-play-ratkaisun, eikä ole väliä, valitsetko alustaan kiinnitetyn järjestelmän vai irtokomponentit joustavuuden maksimoimiseksi.


Lisätietoja

Aqua blue mini_Right_640x360.png

Makeanveden kehittäminen

Alfa Lavalin makeanveden kehitin AQUA Blue Mini on kompakti, erittäin tehokas ratkaisu päivittäiseen 1–18 m3:n makeanveden tarpeeseen. Se tarvitsee vain vähän tilaa ja sähköenergiaa sekä tarjoaa älykkäämmän vaihtoehdon säiliöinnille ja käänteisosmoosille.


Lisätietoja

alfa_laval_MiB-503.jpg

Polttoaineen ja voiteluöljyn puhdistus

Alfa Laval MIB 503 on suunniteltu tisleen, meridieselöljyn ja voiteluöljyn puhdistamiseen. Helpon ja kustannustehokkaan kunnossapidon tarjoava tuote on erinomainen öljynpuhdistusaine aluksille, joiden moottoriteho on enintään 5 MW.


Lisätietoja

alfa_laval_GPHE-T6.jpg

Lämmitys ja jäähdytys

Tiivisteellinen Alfa Laval T6 -levylämmönvaihdin on kapasiteetiltaan tehokas ja helppo huoltaa. Tämä energiatehokas lämmönvaihdin tarjoaa erinomaisen lämmönsiirtokyvyn alhaisilla käyttökustannuksilla.


Lisätietoja

alfa_laval_AXP-112.jpg

Lämmitys ja jäähdytys (korkea paine)

Juotettu Alfa Laval AXP -levylämmönvaihdin suoriutuu hyvin erittäin korkeassa, jopa äärimmäisessä paineessa. Laite on suunniteltu sovelluksiin, joissa kylmäaineena on CO2, ja se käsittelee muut korkeapaineiset nesteet yhtä hyvin.


Lisätietoja

alfa_laval_Eliminator.jpg

Voiteluöljyn suodatus

Alfa Laval Eliminatorissa on yhdistetty kaksi teknologiaa yhteen koteloon voiteluaineen käyttöiän pidentämiseksi. Automaattinen täysvirtaussuodatin suojaa moottoria, ja vastavirtahuuhtelulinjan levypinoseparaattori puolestaan puhdistaa öljyn tehokkaasti.


Lisätietoja

PureBilge.jpg

Öljyisen veden erotus

Alfa Laval PureBilge Compact on täysin automatisoitu erotusjärjestelmä, joka puhdistaa öljyisen veden tehokkaasti merellä. Mahdollisuus vähentää öljyn saastumista alle 5 ppm – paljon vähemmän kuin IMO:n 15 ppm vaatimus – asettaa uuden standardin laidan yli menevän veden turvallisuudelle.


Lisätietoja

Aalborg OC-TCi  large.jpg

Höyryn ja lämmön tuotanto

Tehokas Alfa Laval Aalborg OC-TCI (Turbo Clean, älykäs) on tilaa säästävä yhdistelmäkattila höyrylle ja kuumalle vedelle, ja sitä voidaan lämmittää pakokaasulla tai öljy- ja kaasupolttoaineilla.


Lisätietoja

Service kit_Spare parts.jpg

Varaosasarjat

Alfa Lavalin varaosasarjat tarjoavat sinulle kaikki alkuperäiset osat, joita tarvitset tiettyyn huoltotoimenpiteeseen. Niiden avulla varmistat yhteensopivuuden laitteidesi kanssa sekä mukavuuden ja taloudellisuuden.


Lisätietoja

Sujuvalla huollolla sujuvaa merenkulkua

Säännöllinen ja ammattitaitoinen huolto on tärkeää laitteidesi suorituskyvyn parantamiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi. Alfa Lavalin huoltoasiantuntijat ovat lähellä ja valmiita auttamaan riippumatta siitä, missä kalastat. Saat tukea paikallisella kielellä läheisestä satamasta, ja maailmanlaajuinen tiimimme päivystää ympäri vuorokauden. Meiltä saat osien ja hätäpäivystyksen lisäksi myös pitkäaikaisia ratkaisuja, jotka estävät ongelmia ja vähentävät kokonaiskustannuksiasi.

service 960x480

Haluan tietää lisää

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.