PureBallast
pb-general-cargo-hero

PureBallast 3 -ratkaisut yleisrahtialuksiin ja monitoimialuksiin

Tukkukauppaan tai urakkatyöhön tarkoitetun aluksen tapauksessa on ensin määritettävä lasti eli kuljettaako se irtotavaroita vai kappaletavaroita, nestemäistä rahtia vai kuivatavaroita, vai matkustajia ja laitteita. Painolastiveden käsittelyjärjestelmän jälkiasennus on tärkeää, mutta sen ei tarvitse aiheuttaa päänvaivaa. Olemme helpottaneet sitä jo lähes 20 vuoden ajan. Alfa Laval PureBallast 3 tarjoaa optimaalisen asennuksen yleisrahtialuksiin tai monitoimialuksiin (MPP/MPV), mutta säästää myös aikaa ja varoja.

pb general cargo pb reactors2

pb-general-cargo-retorfit.jpg

Jälkiasennus on prioriteettimme

Alfa Lavalin asiantuntemuksen ja verkoston ansiosta löydät yleisrahtialukseen tai monitoimialukseen aina oikean painolastiveden käsittelyjärjestelmän ja helpotat myös jälkiasennusta. Huolehdimme teknisestä tarkistuksesta, asennuksen valvonnasta ja käyttöönotosta, ja voit näin jatkaa liiketoimintaasi ilman kalliita virheitä ja mahdollisia vaatimustenmukaisuusriskejä.

pb-general-cargo-freedom-to-sail.jpg

Joustavaa liiketoimintaa

Valitsemalla PureBallast 3 -ratkaisun voit hyödyntää turvallista, hyväksi todettua ja helppokäyttöistä UV-tekniikkaa. Yleisrahtialuksesi tai monitoimialuksesi voi näin kulkea erilaisissa vesissä ja olosuhteissa, myös sameissa vesissä. Tämä varmistaa liiketoimintasi joustavuuden, mikä säästää miehistösi työaikaa ja alentaa käyttökustannuksiasi.

pb-general-cargo-right-system.jpg

Oikea järjestelmä ja kumppani

PureBallast 3 -järjestelmiä on saatavilla liukukiskoasennuksena tai komponentteina, mikä takaa kompaktin joustavuuden. Löydät aina ihanteellisen asennuksen alukseesi, oli kyse sitten syöttöaluksesta, rannikkoaluksesta, merirahtialuksesta tai siirrettävästä työasemasta. Alfa Lavalin asiantuntijat ovat tavoitettavissa puhelimitse ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä, joten saat osat ja huollon aina nopeasti.

Noudata helposti painolastivesimääräyksiä

Alfa Lavalilla on lähes kahden vuosikymmenen kokemus painolastiveden käsittelystä ja 100 vuoden kokemus merenkulusta. Olemme jälkiasentaneet PureBallast 3 -järjestelmiä lähes kaikentyyppisiin rannikkoaluksiin tai syvänmeren aluksiin, joten voimme tarjota aina tarpeitasi vastaavan järjestelmän sekä yleisrahtialuksiin että monitoimialuksiin tavaroiden tai matkustajien lastaus- ja purkupaikasta riippumatta.

Tarjoamme luotettavan tekniikan lisäksi myös luotettavan tuen. Keskitymme heti alusta alkaen tarpeisiisi, oli kyse sitten tiedoista tai verkostomme yhteyshenkilöistä ja taidoista. Ja tämä on vasta alkua. Huoltoasiantuntijamme pitävät PureBallast 3 -järjestelmäsi kunnossa paikallisesti tai globaalisti koko sen käyttöiän ajan.

Alfa Lavalin tarjoamat edut:

  • Valinnan, suunnittelun ja toimituksen asiantuntemus
  • Lyhyet läpimenoajat, suuri joustavuus ja taidot onnistuneeseen jälkiasennukseen
  • Johtava suorituskyky kaikentyyppisissä vesissä (makeassa vedessä, murtovesissä ja merellä).
  • Helppo pääsy osiin ja huoltoon aluksen sijainnista riippumatta


pb-general-cargo-meet-ballast-water-regulations.jpg

PureBallast 3 pienempiin aluksiin

Tutustu siihen, miksi PureBallast 3 on oikea painolastiveden käsittelyratkaisu yleisrahtialuksiin ja monitoimialuksiin ja miksi Alfa Laval on oikea valinta kumppaniksi. Löydät tästä esitteestä selkeän yleiskatsauksen ja tärkeimmät tekniset tiedot.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Tutustu PureBallast 3 -järjestelmiin

PureBallast 3 voi täyttää minkä tahansa yleisrahtialuksen tai monitoimialuksen tila- ja suorituskykytarpeet. Alla on mainittu yleisimmin valitut järjestelmät, mutta löydät Ex-järjestelmät ja muut järjestelmät täydellisestä järjestelmävalikoimastamme.

pureballast_compact_system640x360.jpg

PureBallast 3 Compact

PureBallast 3 Compact on kätevä liukukiskoasennettu ratkaisu pienempiin painolastivesivirtauksiin. Ennen toimitusta kokoonpantu ja esitestattu moduuli on helppo asentaa ja liittää pienen kokonsa ja vähäisen putkimääränsä ansiosta.

  • Liukukiskoasennettu moduuli on helppo asentaa
  • Virtaukset 32–300 m3/h


Lataa esite

pureballast_system_v2_640x360.jpg

PureBallast 3 Compact Flex

PureBallast 3 Compact Flex on ihanteellinen valinta useimpiin pienempiin aluksiin, koska se vie vähän tilaa. Järjestelmä toimitetaan irtonaisten komponenttien kanssa plug-and-play-asennusta varten, mikä säästää tilaa ja lisää asennuksen joustavuutta.

  • Plug and play -komponentit vievät vain vähän tilaa
  • Virtaukset 32–1000 m3/h


Lataa esite

deckhouse-service-support.jpg

Maailmanlaajuinen huolto ja tuki

Kun olet riippuvainen pienestä laivastosta tai yhdestä aluksesta, käyttöaika on hyvin tärkeää. Löydät Alfa Lavalin osia ja tuen kaikkialla. Tämä sisältää etävianmäärityksen PureBallast Connectin kautta, mikä voi minimoida huoltokäynnit aluksella. PureBallast Compliance -huoltopaketilla vastaamme kaikista tärkeistä huoltotoimista.


Tutustu palveluihimme

deckhouse-PB-training.jpg

PureBallast-koulutus

Oikea painolastiveden käsittelyjärjestelmä on vain yksi osa vaatimustenmukaisuuden varmistamista. Miehistösi on myös osattava käyttää sitä turvallisesti, oikein ja tehokkaasti. PureBallast 3 -koulutus on saatavilla aluksella, verkossa ja koulutuskeskuksissa ympäri maailmaa, jotta miehistösi jäsenet voivat saada tarvittavat tiedot asianmukaisen toiminnan ja kunnossapidon varmistamiseksi.


Tutustu koulutukseemme

Päätösprosessisi tukeminen

Alfa Laval on auttanut kaikenkokoisia laivanvarustajia löytämään oikean painolastiveden käsittelyratkaisun ja varmistamaan onnistuneet jälkiasennukset. Voimme tukea sinua henkilökohtaisesti ja myös auttaa, jos teet päätöksiä osana suurempaa verkostoa – aivan kuten tämän 52 rannikkoaluksen omistajien ryhmän tapauksessa.

pb-general-cargo-turkish-coaster

Rahoita painolastiveden käsittelyn jälkiasennus

Oletko huolissasi yleisrahtialuksesi tai monitoimialuksesi painolastiveden käsittelyjärjestelmän jälkiasennuksen kustannuksista? Alfa Laval voi järjestää PureBallast 3 -järjestelmille leasingrahoituksen tai luottovakuudet vakiintuneiden yhteistyökumppaneidensa avulla. Voit luottaa joustavaan rahoitukseen kilpailukykyiseen hintaan ilman ongelmia ja piilokustannuksia. Saat lisätietoja lataamalla esitteen tai ottamalla yhteyttä.

pb-general-cargo-financial

Ota meihin yhteyttä

Keskustellaan tarpeistasi ja yleisrahtialukseesi tai monitoimialukseesi sopivasta PureBallast 3 -ratkaisusta.
Voit ottaa meihin yhteyttä tästä.


Tietosi tallennetaan ja käsitellään 
tietosuojakäytäntömme mukaisesti.