PureBallast
PB-Connect-herov3

Muodosta yhteys

PureBallast Connect – digitaaliset palvelut alentavat operatiivisia kuluja (OPEX)

Käyttämällä painolastiveden käsittelyjärjestelmien tietoja etänä voit optimoida toimintoja ja alentaa kokonaiskustannuksia. Alfa Laval PureBallast Connect tarjoaa suojatun, pilvipohjaisen pääsyn PureBallast-järjestelmätietoihin – missä ja milloin tahansa.

  • Alennetut käyttökustannukset ajan kuluessa
  • Nopeampi vianmääritys ja ongelmanratkaisu
  • Vähäisemmät ja lyhyemmät huoltokäynnit
  • Yksinkertaistettu viestintä ja vähäisempi työtaakka
  • Koko laivastosi suorituskyvyn parantaminen

Yhdistä tieto arvoon painolastiveden käsittelyssä

PureBallast Connect on digitaalinen palvelupaketti, joka auttaa saamaan vieläkin enemmän arvoa PureBallast-järjestelmistä. Käyttämällä reaaliaikaisia ja aiempia tietoja miehistöt, päälliköt ja rannikkoryhmät voivat seurata järjestelmän suorituskykyä, laatia parhaita käytäntöjä ja viestiä tehokkaammin. Yhteydet vahvistavat myös ympärivuorokautista tukeamme, kun Alfa Lavalin huoltoasiantuntijat voivat auttaa miehistöjäsi löytämään ratkaisut nopeammin.

Digitaaliset palvelut turvaavat käyttöajan ja vähentävät työtaakkaa

PureBallast Connect on tilauspohjainen paketti, joka sisältää kasvavan valikoiman digitaalisia palveluja. PureBallast-järjestelmien tietojen etäkäyttöön perustuva paketti auttaa maksimoimaan järjestelmän käyttöajan, vähentämään työtaakkaa ja mahdollistamaan koko laivaston optimoinnin.

Ympärivuorokautinen tietopohjainen tuki

Yhdistetyistä PureBallast-järjestelmistä saatavien tietojen avulla Alfa Lavalin huoltoasiantuntijat voivat määrittää viat nopeammin ja helpommin, ja ratkaista näin enemmän ongelmia etänä. Jos tarvitaan huoltokäyntiä, se voidaan suunnitella hyvissä ajoin huoltoajan minimoimiseksi.

Pääsy Alfa Laval -portaaliin

Voit laivastosi suojatun verkkoportaalin kautta tarkastella hälytyksiä ja järjestelmätietoja yhdistetyistä PureBallast-järjestelmistä. Voit näin vertailla tietoja, laatia parhaita käytäntöjä ja optimoida koko laivaston.

Automaattiset raportit

Yhdistetyistä PureBallast-järjestelmistä saatavat tiedot voidaan koota automaattisesti erityyppisiin raportteihin. Se sisältää jopa 80 % vuotuisesta VGP-raportista, ja suorituskykyraportissa on parannussuosituksia.

PB Connect mpc vignette

PureBallast Connect on älykäs arvo MPCC:lle

Yhteydet ovat painolastiveden käsittelyssä MPC Container Ships ASAn (MPCC) tärkeä prioriteetti. Yhtiö käyttää PureBallast Connect -digitaalipalveluja kaikkien PureBallast 3 -järjestelmiensä kanssa, eikä vain mahdollisen huoltokäyntitarpeen vähentämiseen. PureBallast Connect yksinkertaistaa myös MPCC:n päälliköiden ja miehistöjen elämää.

 

Lue koko tarina

Miten PureBallast Connect -digitaalipalvelut toimivat?

Yhteydet PureBallast Connectin kanssa ovat yksinkertaisia, suojattuja ja älykkäitä. Aluksella olevista PureBallast-järjestelmistä saatavat tiedot välitetään pilveen, jolloin miehistöt, päälliköt ja rannikkoryhmät voivat seurata reaaliaikaisia ja aiempia tietoja. Ongelmien ilmaantuessa Alfa Lavalin huoltoasiantuntijat pystyvät diagnostiikkatietojen avulla nopeammin ja helpommin auttamaan sinua löytämään ratkaisun.

Koko työnkulku nopeuttaa viestintää – meidän kanssamme ja laivastossasi. Pyrimme myös jatkuvasti varmistamaan viestinnän turvallisuuden.

PB Connect flow chart

Ota meihin yhteyttä

Tietosi tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.