Unique-näytteenottoventtiili

Alfa Lavalin Unique-näytteenottoventtiileillä voidaan ottaa edustavia näytteitä erilaisissa hygieenisissä prosesseissa, kuten elintarvikkeet ja juomat, hygienia ja kosmetiikka sekä biolääketiede. Nämä luotettavat yksi- ja kaksi-istukkaiset venttiilit tarjoavat korkealaatuisen, kustannustehokkaan näytteenoton korkean tarkkuuden, poikkeuksellisen toistettavuuden ja erinomaisen luotettavuuden. Ergonomisesti suunniteltu kädensija takaa erinomaisen hallinnan ja mukavuuden käytön aikana.

阿法拉伐卫生级取样阀-Alfa Laval Sanitary Sampling Valve

Aseptinen ja steriloitava ratkaisu turvalliseen näytteenottoon

  • Suunnittelu varmistaa hygieenisen ja saastumattoman näytteenoton
  • Helppo käyttää yksinkertaisen toimintaperiaatteen ansiosta
  • Erittäin luotettava käyttö (mitoitettu 6 baariin) ja kolmivuotinen takuu kaikille ei-kuluville osille
  • Turvalliset näytteenotto-ominaisuudet kuten takaisku, pikaliittimet, höyryn paineentasausventtiili ja paljon muuta
  • Helppo puhdistaa - ruostumattomasta teräksestä valmistettu, pinnaltaan sileä ja luistamaton venttiilirunko ehkäisee bakteerien muodostumisriskiä
Sertifiointi, eritelmät ja standardit: Kaikki Unique-näytteenottoventtiilit on suunniteltu, testattu ja hyväksytty EHEDG-ohjeiden mukaisesti ja sille on myönnetty 3-A-symboli. Kaikki tuotteen kanssa kosketuksiin joutuvat komponentit on valmistettu 1,4404-teräksestä (316L). EN10204 3.1:n mukana toimitetaan venttiili. Lisätietoja on tuoteoppaissa.

Alfa Lavalin ainutlaatuisessa näyteventtiilissä on kolme osaa: venttiilin runko, toimilaite ja kalvotiiviste. Kuminen kalvotiiviste on toimilaitteen karassa, ja se toimii venyvänä suljinkarana. Venttiilin runko on ruostumatonta terästä, ja se on valmistettu yhdestä metallikappaleesta, joten hitsausta ei tarvita. Näin se estää huokosten muodostumista ja halkeilua hitsauksissa sekä sen jälkeistä bakteerien muodostumista.

Tuotevalikoima ja lisävarusteet

Unique-näytteenottoventtiileitä on saatavana yksi- ja kaksi-istukkaisina versioina, jonka käyttöpaine on jopa 6 bar ja lämpötilan sietokyky 130 °C. Kalvotiivisteet on valmistettu joko FDA:n hyväksymästä EPDM:stä tai silikonista. Valittavissa on sekä manuaalisesti että paineilmalla käytettäviä toimilaitteita. Vaihtoehtoihin kuuluvat myös venttiilirungot, liittimet, toimilaitteet ja lisävarusteet.

Venttiilityyppi Koko Tuotetyyppi Suurin hiukkaskoko

Yksi-istukkainen

Kaksi-istukkainen

Tyyppi 4 Alhainen viskositeetti Enint. 2,5 mm

Yksi-istukkainen

Kaksi-istukkainen

Tyyppi 10 Keskimääräinen viskositeetti Enint. 7 mm

Yksi-istukkainen

Kaksi-istukkainen

Tyyppi 25 Korkea viskositeetti Enint. 20 mm

 

Lisävarusteet näytteenottoon

Alfa Lavalilla on laaja valikoima laadukkaita näytteenottolisävarusteita, jotka tarjoavat käyttäjille kattavia näytteenottoratkaisuja. Näihin kuuluvat takaiskuventtiilit, pikaliittimet, höyrysteriloinnin paineentasausventtiili ja Alfa Laval -höyrygeneraattori, joka mahdollistaa höyrysteriloinnin, kun höyryä ei ole jatkuvasti saatavilla.

.

Toiminto

Ainutlaatuiset yksi-istukkaiset näytteenottoventtiilit

Yksi-istukkainen näytteenottoventtiili on suunniteltu perushygieeniseen näytteenottoon kahdessa asennossa: auki ja kiinni. Se voidaan helposti päivittää kaksi-istukkaiseen venttiiliin vaihtamalla kahva tai toimilaite päivityssarjalla.

Avoin asento näytteenottoprosessin käynnistämiseksi
Manuaalinen venttiili: avaa venttiili kääntämällä kahvaa vastapäivään.
Pneumaattinen venttiili: avaa venttiili aktivoimalla toimilaite.

Avoimessa asennossa venttiilin varsi ja kalvo vedetään sisään, mikä mahdollistaa tuotteen vapaan virtauksen avoimen venttiilin läpi.

Suljettu asento sterilointia varten
Manuaalinen venttiili: pysäytä näytteenottoprosessi ja sulje venttiili kääntämällä kahvaa myötäpäivään
Pneumaattinen venttiili: sulje ilmaliitäntä.

Tämä toiminto sulkee virtauksen ja jättää liitäntäletkujen välisen kanavan vapaaksi sterilisointia varten. Jos paikalla sterilointiin käytetään höyryä, suosittelemme lisävarusteena saatavan paineenrajoitusventtiilin käyttämistä aukossa.

Uusi tarkkuuden taso patentoidulla uudella tekniikalla

Yksi-istukkainen tekniikka voi aiheuttaa haasteita täydelliselle steriloinnille. Suljetussa asennossa kalvotiiviste on kosketuksissa venttiilin istukkaan. Nämä kosketuskohdat on käytännössä mahdotonta puhdistaa tiukan pintapuristuksen vuoksi, minkä takia niihin voi kertyä tuotejäämiä ja mikro-organismeja. Alfa Lavalin ainutlaatuisella kaksi-istukkaisella tekniikalla saavutat lisäturvallisuustason. Yksi-istukkainen versio voidaan päivittää kaksi-istukkaiseksi näytteenottoventtiiliksi helposti käyttäjäystävällisellä päivityssarjalla.

Kaksi-istukkaiset Unique-näytteenottoventtiilit

Erikoissuunnitellut kaksi-istukkaiset Unique-näytteenottoventtiilit ovat erinomainen valinta käyttökohteisiin, joissa edellytetään erinomaista puhdistettavuutta. Sen patentoitu kaksi-istukkainen tekniikka varmistaa venttiilin istukan ja putkiliitäntöjen paremman puhdistettavuuden ja steriloinnin. Todella steriiliin näytteenottoon kehitetyllä kaksi-istukkaisella näytteenottoventtiilillä on kolme asentoa: avoin, suljettu ja sterilointi.

Avoin asento näytteenottoprosessin käynnistämiseksi
Manuaalinen venttiili: avaa venttiili kääntämällä kahvaa vastapäivään.
Pneumaattinen venttiili: avaa ilman syöttö avoimeen liitäntään. Tämä palauttaa venttiilin varren ja kalvon tiivisteen sekä mahdollistaa tuotteen vapaan virtauksen avoimen venttiilin läpi. 

Suljettu asento näytteenottoprosessin pysäyttämiseksi
Manuaalinen venttiili: käännä kahvaa myötäpäivään.
Paineilmaventtiili: ilmansyötön katkaisu avoimeen liitokseen. 

Sterilointiasento:
Manuaalinen venttiili: käännä kahva myötäpäivään höyryasentoon.
Pneumaattinen venttiili: Päästä ilmaa höyrykytkentään. Tämä laajentaa venttiilipään sisäkaran sisempään istukkaan ja pysäyttää venttiiliportin tuotevirtauksen. Samalla venttiilipään ulkokara kiertyy ja nostaa kalvon tiivisteen pois normaalista istukastaan. Istukan pinnan vaikeasti luoksepäästävät alueet ovat nyt esillä, mikä mahdollistaa perusteellisen steriloinnin ja tekee Unique-kaksoisistukkanäytteenottoventtiilistä hyvän ja luotettavan vaihtoehdon 100 %:n edustavan näytteenoton saavuttamiseksi.

Kokoonpano pneumaattisella toimilaitteella

Alfa Lavalin Unique-näytteenottoventtiili voidaan konfiguroida manuaalisella tai pneumaattisella toimilaitteella. Pneumaattinen toimilaite tarjoaa kaukonäytteenottovaihtoehdon, ja venttiilin paikannukseen voidaan lisätä ilmaisimen läheisyyskytkin.

Yksi-istukkaisessa versiossa paineilmakäyttöinen toimilaite avaa ja sulkee venttiilin.

Kun käytetään kaksi-istukkaista näytteenottoventtiiliä, pneumaattinen toimilaite varmistaa lisäksi koko venttiilin istukan ja putkiliitosten täydellisen steriloinnin.

Unique Sampling Valves w pneumatic actuator
.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

SB Carlsberg Flask

Alfa Laval SB Carlsberg steriloi vierteen ja viljelee laboratoriossa puhtaita hiivaviljelmiä käytettäväksi hiivan lisäyslaitoksissa panimo-, elintarvike-, maito- ja juomateollisuudessa.

无菌酵母培养瓶

SB-kalvonäytteenottoventtiili

Pienikokoinen, kustannustehokas tapa ottaa irtotavarana tai aseptisesti näytteitä säiliöistä ja putkistosta panimoissa (ja muissa hygieenisissä prosesseissa, kuten elintarvikkeissa ja meijereissä) steriileissä olosuhteissa.

膜阀

SB-mikronäytteenottoyhde

Laajasti elintarvike-, meijeri ja panimojuomateollisuudessa käytetty Alfa Lavalin SB Micro -näytteenottoyhde mahdollistaa edustavien aseptisten ja mikrobiologisten näytteiden oton säiliöistä ja putkistoista pieninä määrinä.

sb micro sample port left side 640x360
single seat valves 640x360
.

Kymmenen parasta vinkkiä: venttiilit

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja videoita, joissa neuvotaan, miten hygieeniset venttiilit huolletaan oikein ja varmistetaan niiden erinomainen toimintakyky.

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Animaatiot

Lisätietoa tuotteesta ja sen toimintaperiaatteista löydät animaatiosivultamme, jossa voit myös tarkastella tuotetta sisältä päin. 

 

Näytä animaatiot 

Tekniset kuvaukset

.