Meijerituotteiden jalostus

Jo yli sata vuotta jatkuvasti innovaatioita kehittänyt Alfa Laval tarjoaa prosessointilaitteet, jotka maksimoivat saannon, tekevät puhdistuksesta helppoa ja minimoivat hävikin jokaisessa meijerituotteiden jalostuksen vaiheessa. Komponenttimme auttavat sinua säästämään vettä, energiaa ja kemikaaleja täyttäen samalla tiukimmat turvallisuus- ja hygieniastandardit. Näin meijerit voivat hyödyntää kaikkia resursseja parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa huippulaatuisia meijerituotteita sekä tarttua joustavasti ja itsevarmasti markkinoiden uusiin mahdollisuuksiin.

Alfa Laval dairy processing

Autamme kehittämään meijerituotteiden jalostusta eteenpäin

Dairy-processing-more-value.jpg

Enemmän lisäarvoa jokaisesta pisarasta

Alfa Lavalin meijerituotteiden jalostuslaitteiden avulla saat maidon hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla – ja saat lisäarvoa prosessisi jokaisessa vaiheessa. Tehokas prosessointi ja hellävarainen tuotteiden käsittely takaavat paremman saannon, vähäisemmän hävikin ja parhaan mahdollisen tuotteiden laadun.

Lisäksi laitteidemme innovatiiviset ominaisuudet mahdollistavat suuremman tuotannon käytettävyysasteen, kun puhdistukseen ja huoltoon kuluu vähemmän aikaa.

Dairy-processing-built-in-sustainability.jpg

Vastuullisuus vakio-ominaisuutena

Energian, veden ja kemikaalien kulutuksen vähentäminen on Alfa Lavalin innovaatioiden ytimessä, mikä auttaa edistämään kestävän kehityksen pyrkimyksiäsi. Tarjoamme ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka vähentävät merkittävästi meijerisi sähkönkulutusta. Vastaavasti puhdistuksen optimointi auttaa vähentämään käyttöpaikalla puhdistukseen kuluvaa aikaa, vettä ja kemikaaleja.

Dairy-processing-superior-hygiene.jpg

Ensiluokkainen hygienia

Hygienia on ensiarvoisen tärkeää meijerituotteiden jalostuksessa. Alfa Lavalin hygieenisten prosessointilaitteiden jokainen yksityiskohta on suunniteltu erityisesti hygieniaa silmällä pitäen niin, että puhdistus on helppoa ja likaantuminen voidaan minimoida. Tämä auttaa alan tiukkojen hygienia- ja elintarviketurvallisuusstandardien täyttämisessä – niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Jokaisen meijeriprosessin optimointi

 

Alfa Lavalin komponentit on suunniteltu saamaan paras mahdollinen hyöty jokaisesta prosessoinnin vaiheesta raakamaidosta valmiisiin meijerituotteisiin. Ne auttavat maksimoimaan saannon, käytettävyysasteen ja tuotteen laadun ja minimoivat samalla energian ja veden kulutuksen. Napsauta painiketta nähdäksesi prosessin vaiheet sekä merkittävimpiä teknologioita meijerituotteiden optimointiin.

Selaa prosessin vaiheiden mukaan

Dairy processing overview process chart

Avaintuotteet

.
.

Me innovoimme jatkuvasti, ja autamme asiakkaitamme kehittämään toimintaansa.

Alfa Laval auttaa sinua pysymään meijerituotteiden valmistuksen kehityksen kärjessä. Juuremme ovat alalla syvällä, ja olemme sitoutuneet löytämään älykkäämpiä, parempia ja tehokkaampia tapoja tuottaa korkealaatuisia meijerituotteita. Koko laitteidesi käyttöiän ajan tarjoamme asiantuntemustamme ja tiiviistä yhteistyötä löytääksemme järkevimmät päivityskohteet ja parhaat tavat optimoida meijerituotantosi. Tähän sisältyvät digitaaliset ratkaisut, jotka auttavat sinua pitämään meijeriprosessisi täysin hallinnassa.

 

Dairy-processing-we-keep-innovating.jpg

Pienennä ympäristöjalanjälkeäsi

Alfa Lavalin meijerituotteiden jalostuslaitteiden avulla saat enemmän aikaan vähemmällä. Ne antavat sinulle mahdollisuuden rakentaa kestävää tulevaisuutta yrityksellesi kuluttaen samalla vähemmän maailman arvokkaita luonnonvaroja. Seuraavassa on esimerkkejä siitä, kuinka tuotteemme tuottavat lisäarvoa.

Dairy-processing-hermetic-design-emotion.jpg

Vähennä energiankulutusta: Hermetic Design & eMotion

Nestedynamiikkaa parantavalla ilmatiiviillä kulholla varustetut Alfa Lavalin hermeettisesti muotoillut meijeriseparaattorit kuluttavat jopa 60 % vähemmän energiaa kuin ei-hermeettiset vaihtoehdot. Luomalla lähes tyhjiön separaattorin kulhon ympärille Alfa Laval eMotion ‑moduuli voi tuoda jopa 75 %:n energiansäästöt.

Lisätietoja

Dairy-processing-Thinktop.jpg

Vähennä veden kulutusta: Thinktop

Vettä säästävänä innovaationa Alfa Laval ThinkTop erottuu edukseen. Unique Mixproof ‑venttiileihin asennetun ThinkTop-laitteen pulssipuhdistustoiminto voi säästää jopa 95 % vettä ja kemikaaleja käyttöpaikalla tehtävän puhdistuksen aikana.

Lisätietoja

Dairy-processing-SaniSB.jpg

Vähennä kemikaalien kulutusta: SaniSB

Sani SB ‑sarjan pyörivillä ruiskupesureilla meijerisäiliöiden pesu on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Ruiskupesurit muodostavat ainutlaatuisen suihkukuvion, joka mahdollistaa jopa 40 %:n ajan, veden ja puhdistusaineen säästön.

Lisätietoja

Dairy-processing-Foodec.jpg

Paranna saantoa: Foodec

Puhtaus ja saanto ovat tärkeimmät parametrit heran- ja vedenpoistossa laktoosin ja kaseiinin tuotannossa. Alfa Laval Foodecin dekantterisentrifugit ovat ihanteellisia molempien kannalta, sillä ne mahdollistavat jopa 25 % suuremman kiintoaineen käsittelykapasiteetin kuin vaihtoehtoiset tuotteet.

Lisätietoja

Huolto

.

Ammattimainen tuki alusta alkaen

Elintarvike-, meijeri- ja juomateollisuuden laitteiden huoltokokemuksemme tukemana olemme valmiita auttamaan sinua aina, kun kohtaat ongelmia tai haluat keskustella maitopohjaisten juomien tuotannostasi. Olemme erikoistuneet CIP-ohjelmien optimointiin vedenkulutuksen ja puhdistusaineiden käytön vähentämiseksi. Maailmanlaajuisen kumppanien, kenttähuoltoinsinöörien, huoltokeskusten ja varaosien jakelukeskusten verkostomme ansiosta pätevä apu ja alkuperäiset varaosat ovat aina saatavilla.

Voimme tukea sinua ensimmäisestä asennuksesta ja käyttöönottovaiheesta alkaen koko laitteesi käyttöiän ajan ennaltaehkäisevällä huollolla, päivityksillä, etävalvonnalla, vianetsinnällä ja muilla palveluilla.

Varmista paras mahdollinen käytettävyys, suorituskyky ja sijoitetun pääoman tuotto. Lue lisää tarjoamistamme palveluista:

Dekantterilinkojen palvelut     Hygieenisten pumppujen palvelut    Lämmönvaihdinten palvelut   

Hygieenisten säiliövarusteiden palvelut   Hygieenisten venttiilien palvelut

 

Plant based drinks service.jpg