Meijerituotteiden jalostus | Alfa Laval

Meijerituotteiden jalostus

Alfa Laval tarjoaa optimaaliset komponentit erilaisiin meijerisovelluksiin. Meijeriteollisuuden potentiaali kasvaa valtavasti maailman muuttuessa. Muutoksen tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen edellyttää alueellisten ja globaalien trendien syvällistä tuntemusta. Alfa Lavalin innovatiiviset hygieeniset laitteet ovat keskeisiä meijeriprosessien rakennusosia. Tavoitteenamme on turvata hygieeniset olosuhteet ja optimoida meijerituotanto.

Dairy 640x360

Mahdollisuuksien hyödyntäminen Alfa Lavalin avulla

Alfa Laval toimii sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Kattava tarjontamme ja maailmanluokan tukipalvelumme auttavat yritystäsi hyödyntämään mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Tulevaisuuden haasteet tuovat myös valtavia mahdollisuuksia yrityksille, jotka pystyvät vastaamaan haasteisiin joustavasti ja tehokkaasti.  Haluamme varmistaa, että hygieeniset komponenttimme tukevat näiden mahdollisuuksien hyödyntämistä. Haluamme myös varmistaa, että pystymme tarjoamaan alan parhaan tuen meijerisovelluksille. Siksi teemme kaikkemme vastataksemme teollisuuden neljään keskeiseen tarpeeseen: 

  • Tuotteiden tarjoaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan
  • Raaka-ainetehokkuus
  • Jätteen ja päästöjen vähentäminen
  • Turvallisten ja hygieenisten tuotteiden toimittaminen

Prosessien optimointi

Alfa Lavalin innovatiiviset hygieeniset laitteet ovat keskeisiä rakennusosia meijeriprosesseissa, kuten maidon vastaanottamisessa ja säilytyksessä, pastöroinnissa, fermentoinnissa, separoinnissa ja sakeuttamisessa sekä kiertopesussa.

Tuoteluettelo

Viimeisin Close at hand -luettelon verkkoversio   

Tutustu Close at hand -luetteloon

Varaosaluettelo

Uusin verkkoversio

Alfa Lavalin varaosaluettelo

Tanskan meijeri- ja elintarviketeollisuus

Esite: At the heart of dairy

360°-palveluvalikoimaAlfa Lavalin hygieenisten tuotteiden tukena on suorituskykyä parantava Alfa Laval 360° -palveluvalikoima. Ota yhteyttä

Hygieenisten tuotteiden esitteet

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentHae tarvitsemasi tiedot hygieeniseen käyttöön tarkoitetuista tuotteistamme

Lämmönvaihtimet 

Pumput  

Kalvot  

Säiliövarusteet 

Putket ja kiinnikkeet 

Venttiilit ja automaatio 

Animaatiot

Lisätietoa tuotteesta ja sen toimintaperiaatteista on animaatiosivustossa, jossa voit myös tarkastella tuotetta sisältä päin. 

Näytä animaatiot