Energy Hunter Hero banner

Energy Hunter

Älä tuhlaa rahaa ja energiaa – sijoita kestävään tulevaisuuteen nyt

Energiatehokkuus on osa DNA:tamme. Olemme kehittäneet sitä lähes vuosikymmenen ajan. Itse asiassa Alfa Lavalin lämmönsiirtoratkaisut säästävät vuosittain 100 GW energiaa. Se riittää 20 miljoonan kodin lämmittämiseen.

Olemme havainneet, että voimme aina pyrkiä parempaan muuttamalla puhdistus- ja huolto-ohjelmaa tai päivittämällä kokoonpanoja. Katso video ja tutustu siihen, kuinka Alfa Laval voi olla avuksi.

Nyt hukkaenergian metsästyksemme kiihtyy, kun parannamme eri alojen prosesseja ja autamme sinua säästämään energiaa tänään.

Keskustele Energy Huntereidemme kanssa

Energy_Hunter_screen_view.jpg

Laske, kuinka paljon voit säästää, ja ota yhteyttä Energy Hunteriimme jo tänään

Onko sinulla prosessijäähdytyssovellus, jossa kuuma prosessiväliaine jäähdytetään jäähdytysjärjestelmällä?

Yksinkertaiset työkalumme auttavat arvioimaan, paljonko energiaa voit säästää käyttämällä tehokasta levylämmönvaihdinteknologiaamme, kun optimoit huollot ja otat lämpöenergian talteen. Energiansäästön lisäksi saat myös arvion säästön rahallisesta arvosta sekä laskelman hiilidioksidipäästöjen ja vedenkulutuksen vähenemisestä.

Optimoitu huolto voisi säästää alkaen 8 000 kWh vuodessa, ja lämmöntalteenottoon tehdyn investoinnin takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen.

Lämmöntalteenoton arvo

Jäähdytätkö kuumia prosessiväliaineita jäähdytysjärjestelmällä? Yksinkertaisella työkalullamme voit arvioida, paljonko voit säästää hukkalämmön talteenotolla, kun käytössä on lämmönvaihtimemme. Lisäksi saat tietää, paljonko voit säästää hiilidioksidipäästöissä, vedenkulutuksessa ja kokonaiskustannuksissa. Aloita säästäminen napsauttamalla tästä.

waste-heat-recover-aurubis-230125

Huollon arvo

Tiesitkö, että lämmönvaihtimien huoltaminen suositelluin määräajoin optimoi energiatehokkuuden, vähentää hiilidioksidipäästöjä, parantaa tuottavuutta ja alentaa kokonaiskustannuksia? Napsauta tästä, niin saat selville ainutlaatuisella säästölaskurillamme, paljonko voit säästää.

cleantech emission reduction201201

Haluaisimme kuulla sinusta!

Energy Hunterimme ovat valmiita auttamaan, jos haluat esimerkiksi saada lisätietoa kustannuksista ja energiansäästöistä tai kutsua meidät vierailulle.

Tietosi tallennetaan, ja niitä käsitellään yksityisyys- ja tietosuojakäytäntöjemme mukaisesti.

.
TS45 plate on grey wide shot 1 1920x480

Are you on a quest to Save Energy?

The T21. Our new Plate Heat Exchanger.

.

Tutustu viimeisimpiin energiatehokkuusprojekteihimme

panoramic_aerial_view_of_downtown_hamburg_640x360.jpg

Teollisuuden hukkalämmön talteenotto

Teollisuuden hukkalämmön talteenotto on yksi tehokkaimmista tavoista parantaa energiatehokkuutta maailmanlaajuisesti. Kun otamme talteen energian, joka muuten menetettäisiin sen purkautuessa ilmakehään tai veteen, ja käytämme sen uudelleen muissa tarkoituksissa, vähennämme polttoaineenkulutusta huomattavasti nykytasoon verrattuna. Tämän seurauksena voimme myös vähentää merkittävästi globaaleja hiilidioksidipäästöjä.

Lue lisää englanniksi

Paper from UPM-Kymmene 640x360.png

Energiatasapaino

Paperinvalmistus vaatii valtavasti energiaa tarvittavien lämmitys- ja jäähdytysprosessien ylläpitämiseen. Suomalainen UPM-Kymmene, Euroopan suurin metsäteollisuuskonserni ja yksi maailman suurimmista paperinvalmistajista, on hienosäätänyt lämmitys- ja jäähdytysprosessien tasapainoa, mistä syntyy ylijäämäenergiaa.


Lue lisää englanniksi

Sappi paper mill installation 640x360.jpg

Höyryn talteenotto

Sappi Maastrichtin paperitehdas Alankomaissa joutui vaihtamaan vaippa- ja putkilämmönvaihtimen, koska se vuoti usein. Lisäksi siihen oli vaikea päästä käsiksi ja sen kunnossapito oli kallista. AlfaCond ratkaisi ongelmat.

Lue lisää englanniksi

aerial_view_of_Helsingborg_in_Sweden_640x360.jpg

Rikkihapon lämmön talteenotto

Rikkihapon lämmön talteenotto tuo talous- ja kestävyyshyötyjä. Kun Kemiran rikkihappotehtaan jäähdytysjärjestelmä uudistettiin, jäähdytysveden lämpötila on nostettu tasolle, jolla sitä voidaan käyttää kaukolämmön tuottamiseen.Lue lisää englanniksi

Hukkalämmön talteenotto

Oikealla lämmönvaihdintekniikalla voidaan ottaa talteen teollisissa prosesseissa syntyvä kuuma lämpö sekä lämpöpumppujen keräämä mieto lämpö, jota syntyy esimerkiksi datakeskuksen jäähdytyksessä ja vedenkäsittelyssä. Tätä lämpöä voidaan sitten käyttää kaukolämmön ja sähkön tuottamiseen.

cleantech waste heat recovery201201

Huoltamalla parempi energiatehokkuus

Optimoi levylämmönvaihtimiesi lämmönsiirtotehokkuus huoltamalla ne oikein. Tehokkailla levylämmönvaihtimilla ja asianmukaisella huollolla voit säästää 100 GW energiaa ja 50 milj. hiilidioksiditonnia.

Service CleanTech puff 640x360

Energy efficiency movement

Energy Efficiency Movement

Mikä on kestävämpää kuin energia, jota ei ole tarvinnut tuottaa? Tämän vuoksi energiatehokkuus on "ensimmäinen energianlähteemme" hiilen vähentämisessä tulevaisuudessa. Nyt meidän on tehtävä siitä totta.  Siksi Alfa Laval on liittynyt Energy Efficiency Movementiin.

Liity mukaan avoimien ovien aloitteeseen, jonka tarkoitus on kiihdyttää energiatehokkaiden ratkaisujen käyttöönottoa. Yhdessä voimme nopeuttaa siirtymistä kestävämpään tulevaisuuteen. Lue lisää Energy Efficiency Movementista. 

Lue lisää englanniksi