Paperin tuotanto

Alfa Lavalilla on laaja laitevalikoima sekä useiden vuosien tietotaito, jonka avulla voit tehostaa useiden prosessien tehokkuutta paperintuotannossasi vaihtamalla olemassa olevat laitteet tehokkaampiin ratkaisuihimme. Nykyaikaisten erotustekniikoiden lisäksi kokemuksemme ja kalustomme kattavat myös sulpun käsittelyn, höyry- ja lauhdejärjestelmät, pinnoituksen, voiteluöljy- ja jätevedenpuhdistamot.

paper production 640x360

Paperinvalmistusprosessejasi tehostavat nykyaikaiset tekniikat

  • Todistettu lyhyt takaisinmaksuaika – hyöty erittäin puhtaiden kemikaalien uuttamisesta
  • Parempi lämmön talteenotto ja energiatehokkuus
  • Jätteiden minimointi
  • Pidemmät käyttöajat ja parempi tuottavuus
  • Kompaktit rakenteet ja vähän tilaa vievät ratkaisut

Alfa Lavalilla on laaja valikoima kokeiltuja sekä testattuja tiivistettyjä ja hitsattuja lämmönvaihtimia erilaisten paperisovellusten lämmitykseen ja jäähdytykseen. Tarjoamme myös valikoiman keskipakoseparaattoreita, jotka puhdistavat voiteluöljyn tehokkaasti vedestä ja hiukkasista pitkän käyttöiän ja korkean käytettävyyden varmistamiseksi. Dekantterilinkomme auttavat minimoimaan jätevedenpuhdistamoihin hävitettävän jätteen.

.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Kestävien ratkaisujen nopeuttaminen

Kuvittele kestävämpi maailma

.
.

.

Kuitupitoisten prosessinesteiden helppo käsittely

Alfa Laval -lämmönvaihtimet on optimoitu käsittelemään kuituja ja muita kiinteitä aineita sisältäviä nesteitä helposti samalla, kun ne tarjoavat korkean lämpöhyötysuhteen ja maksimaalisen lämmön talteenoton. Muita etuja ovat alhaiset asennus-, käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä täydellinen pääsy lämmönsiirtopinnalle helpon puhdistuksen varmistamiseksi.

spectrum of HE
.

Tiivisteelliset levylämmönvaihtimet

Tiivisteelliset levylämmönvaihtimet optimoivat lämmönsiirron aallotettujen levyjen suurilla pinnoilla, jotka vetävät lämpöä yhdestä kaasusta tai nesteestä toiseen. Korkea hyötysuhde, erinomainen luotettavuus ja kompakti muotoilu tarjoaa investoinnin, jolla on houkutteleva CTO-arvo tuotteen käyttöiän aikana. Ei pidä myöskään unohtaa laitteen energiansäästöominaisuuksia ja vähäistä ympäristön jalanjälkeä.

t25-plate-640x360

Hitsatut spiraalilämmönvaihtimet

Alfa Lavalin spiraalilämmönvaihtimet on suunniteltu ratkaisemaan kovimmat mahdolliset lämmönsiirtohaasteet. Toistuvat prosessiongelmat, kuten usein toistuva likaisen materiaalin aiheuttama saastuminen, painehäviöt sekä lattiatilan asettamat rajoitukset ratkeavat usein lopullisesti kahden nesteen ja kaksivaiheisen käsittelyn sovelluksissa. Erittäin kestävä, tehokas ja pienikokoinen rakenne pitää sekä asennus- että ylläpitokustannukset erittäin alhaisina, ja laitteen likaantumiskestävyys on todistetusti omaa luokkaansa.

spiralhe 640x360

Compabloc

Maailmanlaajuisesti yli 30 000 laitetta hoitamassa vaativia lämmönsiirtotehtäviä, on Compabloc lämmönsiirron markkinajohtaja. Laserhitsattu rakenne tarjoaa erinomaisen luotettavuuden tehtävissä, joihin liittyy aggressiivinen materiaali sekä korkeat paineet ja lämpötilat. Compabloc tarjoaa myös 3–5-kertaisen lämpötehokkuuden verrattuna perinteisiin putkilämmönvaihtimiin, ja kompaktin muotoilunsa ansiosta se on paljon helpompi asentaa ja huoltaa.

Alfa Laval Compabloc series fully welded plate heat exchanger
.

Voiteluöljyn puhdistus

Kaikki öljyt sisältävät jonkin verran vettä. Mutta kun vesi saastuttaa voiteluöljyn vuotojen sekä tiivistymisen vaikutuksesta ja tasot nousevat, tämä voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Sellu- ja paperiteollisuudessa vesi on ensisijainen syy laakerien rikkoutumiseen.

Lube oil cleaning 640x360
.

.

Tutustu SpiralPron toimintaan

Alfa Lavalin spiraalilämmönvaihtimet on suunniteltu ratkaisemaan kovimmat mahdolliset lämmönsiirtohaasteet. Toistuvat prosessiongelmat, kuten usein toistuva likaisen materiaalin aiheuttama saastuminen, painehäviöt sekä lattiatilan asettamat rajoitukset ratkeavat usein lopullisesti kahden nesteen ja kaksivaiheisen käsittelyn sovelluksissa. Neste-neste-käyttöön tarkoitetuissa spiraalilämmönvaihtimissa on kaksi samankeskistä spiraalivirtauskanavaa, yksi kummallekin nesteelle. Eri aineet virtaavat vastakkaissuuntaisesti: yksi neste siirtyy yksikköön sen keskiosasta ja virtaa kohti reunaa, ja toinen neste tulee yksikköön reunasta ja siirtyy kohti keskiosaa. Molemmat kanavat ovat kaarevia ja niillä on yhtenäinen poikkipinta-ala.

.

.

Kuinka voimme auttaa?

Onko sinulla kysyttävää Alfa Lavalin lämmönvaihtimista?

Man wearing a jacket with Alfa Laval logotype

Onko sinulla kysyttävää Alfa Lavalin keskipakoseparaattoreista?

Contact us 640x360
.