Raakaöljyn jalostus

Korkea hyötysuhde, alhaiset kustannukset ja kestävyyden painottaminen ovat olennaisia tekijöitä kilpailukyvyn säilyttämisessä öljynjalostusteollisuudessa. Alfa Lavalin jalostamoratkaisut tarjoavat yksinkertaisen tavan parantaa kannattavuutta ja varmistaa maksimaalinen luotettavuus ja tuotelaatu. Ryhdy kumppaniksemme, niin voit hyödyntää kokemustamme ja osaamistamme. Asiantuntijamme luovat yhdessä yrityksesi prosessi-insinöörien kanssa erittäin tehokkaita ratkaisuja, jotka nostavat jalostamosi uudelle tasolle.

proud-engineer-in-front-of-oil-refinery-right

 

process experts discussing at table

Prosessien optimointipalvelut

Oletko kiinnostanut jalostamosi tehokkuuden parantamisesta? Asiantuntijatiimimme on osoittanut arvonsa monissa eri kohteissa ympäri maailmaa. Seuraavassa galleriassa on joitakin esimerkkejä parhaista tuloksistamme.

 

Lue lisää prosessien optimointipalveluistamme

.

Maksimaalinen prosessien hyötysuhde

 • Suurentunut tuotantokapasiteetti
 • Parantunut tuotteiden saanto ja laatu
 • Entistä korkeampi energiatehokkuus
 • Parantunut luotettavuus
 • Pienentyneet elinkaarikustannukset

Lisätietoja

Projektien pienet pääomakustannukset

 • Pienentyneet prosessilaitteiden kustannukset
 • Yksinkertaistettu prosessin määritys
 • Pienentyneet asennuskustannukset
 • Optimaaliset ratkaisut modulaariseen muotoiluun

Lisätietoja

 

Ympäristöystävällisyys

 • Entistä alhaisempi energiankulutus
 • Vähentyneet päästöt
 • Pieni jäähdytysveden kulutus
 • Vähentynyt materiaalien käyttö

Lisätietoja

 
.

Ratkaisut

Suunnittele prosessisi uudellleen

Alfa Lavalin jalostamoratkaisut tarjoavat monia uusia mahdollisuuksia, joiden avulla voit tehostaa laitoksesi toimintaa, vähentää uusien investointien pääomakustannuksia ja minimoida ympäristöjalanjälkesi. Olemme auttaneet jalostamoja ympäri maailmaa optimoimaan monia erilaisia prosesseja.

oil-refinery-sunset-green-plants

Suunnittele laitteet uudelleen

Alfa Laval tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joilla on korkea hyötysuhde ja luotettavuus ja jotka sopivat ihanteellisesti jalostamoihin. Koska meillä on pitkä kokemus alalta, osaamme suunnitella tarkalleen oikeanlaiset ratkaisut, jotka maksimoivat suorituskyvyn ja prosessien jaksojen pituudet.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

Suunnittele palvelu uudelleen

Tarjoamme tueksesi kaikki palvelut ja koulutukset, joita tarvitset suorituskyvyn ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin maksimoimiseksi sijoituksen koko käyttöiän aikana. Kun huoltokumppanisi on Alfa Laval, varmistat hyvän käytettävyyden ja korkean tehokkuuden sekä minimoit kokonaiskustannukset.

engineer wearing hard hat and safety glasses holding laptop in front of pipes and blue sky

Tarinoita ja artikkeleita

Lue, miten Alfa Lavalin jalostamotiimi on auttanut optimoimaan prosesseja lukuisissa jalostamoissa ympäri maailmaa. Hyväksi todettujen ratkaisujemme avulla voimme auttaa sinua maksimoimaan jalostamoon sijoittamasi pääoman tuoton, suunnittelet sitten parannuksia tai kokonaan uutta tuotantolaitosta.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Webinaarit

Miten saat jalostamoprosesseista enemmän irti vähemmällä energialla? Asiantuntijamme esittelevät mahdollisuudet keskittyen raakaöljyn tislaukseen ja naftan vetykäsittelyyn – ja arvion säästöpotentiaalista.

female-male-engineers-facing-each-other

Kestävät ratkaisut

Kuvittele kestävämpi maailma. Maailma, jossa tarvitaan vähemmän tuottamaan vielä enemmän. Maailma, jossa vastaamme tehokkaasti kasvaviin energiantarpeisiimme ja samalla vähennämme hiilidioksidipäästöjä. Kuvittele maailma, jossa voimme hyödyntää luonnonvarojen voimaa mutta samalla suojella niitä. Alfa Lavalilla emme vain kuvittele tätä maailmaa. Me rakennamme sitä – yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Male and female engineer discussing outside solar panels, windmills and green grass

Optimaalinen prosessisuunnittelu

Alfa Lavalin Eva Andersson ja Wivika Laike kertovat, kuinka ratkaisumme voivat auttaa sinua parantamaan jalostamosi kannattavuutta ja kestävyyttä.

 

Optimoi lauhdutuspalvelut

Uudet ratkaisumme voivat auttaa sinua saavuttamaan suuria säästöjä ja parantamaan jalostamosi suorituskykyä. Niiden ansiosta on myös mahdollista ottaa talteen suuri osa heikkotasoisesta energiasta, joka muuten menisi hukkaan.

 

Lataukset

 

Löydät meidät osoitteesta

 

Haluan tietää lisää

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Alfa Lavalin energia uutiset LinkedInissä

Lue, kuinka ratkaisumme ja kumppaneillemme tarjoamamme tuki voivat auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia, joilla nykyisistä prosessisovelluksista saadaan enemmän irti. Kerromme myös, miten voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden kestävän potentiaalinsa ja kasvamaan oikealla tavalla. Esittelysivultamme saat ajantasaista tietoa uusimmista innovaatioistamme ja ratkaisuistamme sekä siitä, miten edistämme puhtaan energian käyttöä, energiatehokkuutta ja kiertotaloutta.

Blue sky white cloulds Linkedin logo

Säästä energiaa prosessin alusta sen loppuun!

Hyödynnä Alfa Lavalin vuosikymmenten mittainen kokemus EPC-projekteista ja työskentelystä loppuasiakkaidesi kanssa. Voimme tukea sinua koko projektisi ajan ja varmistaa, että asiakkaasi saavat optimaalisen lämmönvaihdinpaketin.

engineers and contractor discussing at table