Teollinen kylmä

Alfa Laval on edelläkävijä jäähdytykseen ja lämpöpumppujärjestelmiin tarkoitetuissa levylämmönvaihtimissa. Yksiköitämme on asennettu kylmävarastoihin, jäähalleihin, merisovelluksiin, LVI-, kaukoenergia-, prosessijäähdytys-, elintarvike-, meijeri- ja panimoalalle. Teemme yhteistyötä paikallisten asentajien ja järjestelmärakentajien kanssa, ja toimitamme sekä vakiomuotoisia että räätälöityjä ratkaisuja. Keskitymme pääosin, muttemme ainoastaan, luonnollisia kylmäaineita hyödyntäviin sovelluksiin.

Alfa Laval industrial refrigeration

Kestävän teollisen jäähdytyksen edellytykset

  • Käytä ammoniakkia, hiilidioksidia, hiilivetyjä ja muita luonnollisia kylmäaineita optimoiduissa ratkaisuissa.
  • Paranna tehokkuutta Alfa Laval -lämmönvaihtimilla. Minimaalinen painehäviö ja läheisen lämpötilan saavuttamiskyky lyhentävät takaisinmaksuaikaa.
  • Valitse Alfa Lavalin luotettavat levylämmönvaihtimet. Olemme toimittaneet lähes 100 000 yksikköä, joista monet ovat olleet käytössä vuosikymmeniä.

Haluatko nähdä, miten teollinen jäähdytys voi parantaa kestävyyttä ja tehokkuutta sekä säästää rahaa? Ota meihin yhteyttä jo tänään.

Sitoutunut toimialayhteistyöhön

Industrial-ref-Eurammon.jpg

Eurammon

Eurammon-järjestöön kuuluu yrityksiä, laitoksia ja yksityishenkilöitä, joiden tavoitteena on edistää kestävää lähestymistapaa kylmätekniikan kehitykseen. Vuonna 1996 perustettu Eurammon on alusta asti edistänyt luonnollisten kylmäaineiden käyttöä. Alfa Laval on järjestön perustajajäsen.


Lisätietoja

Industrial-ref-shecco.jpg

Shecco

Shecco on maailmanlaajuinen markkinakehittäjä, joka auttaa yrityksiä tuomaan ilmastoystävällisiä ratkaisuja markkinoille. Lämmityksessä ja jäähdytyksessä erikoisalana ovat luonnolliset kylmäaineet. Sheccolla on yli 15 vuoden kokemus innovatiivisista, tehokkaista ja joustavista ratkaisuista markkinoillepääsyn nopeuttamiseksi. Alfa Laval on ollut kumppanina alusta alkaen.


Lisätietoja

Industrial-ref-iiar.jpg

IIAR

IIAR on teknisten jäsenten muodostama organisaatio, jossa on edustus kaikilta luonnollisen jäähdytyksen yhteisön osa-alueilta, mukaan lukien valmistajat, insinöörit, urakoitsijat, loppukäyttäjät, tutkijat ja kouluttajat. IIAR on ammoniakin ja muiden luonnollisten kylmäaineiden turvallisen, luotettavan ja tehokkaan käytön johtava puolestapuhuja.


Lisätietoja

U-Turn

U-Turn on neste-erotin, jota käytetään levylämmönvaihtimien kanssa ammoniakkisovelluksissa. Erottimen ja levylämmönvaihtimen sisältävä kompakti moduuli vähentää painehäviöitä ja varmistaa samalla alhaisen ammoniakkikuorman ja maksimaalisen energiatehokkuuden.


Lue lisää U-Turnista

 

RefTight™-tiivistysjärjestelmä

Korkean suorituskyvyn tiivistys korkeapaineisiin prosesseihin. RefTight™-tiivistysjärjestelmän hyödyntäminen puolihitsatuissa levylämmönvaihtimissa takaa paremman pitkäaikaisen suorituskyvyn lämpöpumppusovelluksissa, joissa on korkeita paineita ja lämpötiloja. Hitsaussauma sijaitsee renkaan tiivisteen uran ulkopuolella, minkä ansiosta tiivistys on varma ja tiivisteen käyttöikä ja huoltovälit pitkät.

Integroitu alijäähdytys

Tehokkailla lämpöpumpuilla voidaan saada huomattavia taloudellisia säästöjä. Alijäähdytyksen ja höyrystämisen integrointi levylämmönvaihtimen lauhduttimeen mahdollistaa energiatehokkuuden parantamisen ilman lisäputkistoja tai -komponentteja.

Edistyneet ratkaisut teolliseen jäähdytykseen

Semi_welded_range_640x360.jpg

Puolihitsatut levylämmönvaihtimet

Kompaktit puolihitsatut levylämmönvaihtimemme parantavat tehokkuutta ja luotettavuutta teollisuuden lämpöpumppusovelluksissa. Alfa Lavalin puolihitsatut lämmönvaihtimet ovat erityisen hyvä valinta ammoniakkilämpöpumppuihin. Nämä vaihtimet vähentävät ammoniakkikuormaa ja vuotoriskiä toimivaksi todetun RefTight™-tiivistysjärjestelmän avulla. Saatavana korroosionkestävällä materiaalilla meri- ja jokiveden lämmön talteenottoon.


Lisätietoja

fhe_alfanova_ind&hvac_right_640x360.png

AlfaNova

Useimmat kaupallisissa ja pienitehoisissa teollisissa lämpöpumpuissa käytettävät levylämmönvaihtimet juotetaan kuparilla. Kupari sopii moniin sovelluksiin, mutta se reagoi negatiivisesti ammoniakkiin, joka on tärkeä luonnollinen kylmäaine. Ainutlaatuisella fuusiomenetelmällämme rakennettu AlfaNova on markkinoiden ainoa 100-prosenttisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu levylämmönvaihdin. Tämä kompakti ja tehokas ratkaisu on tarkoitettu erittäin puhtaiden, herkkien nesteiden jäähdyttämiseen, ja siinä hyödynnetään ammoniakin matalaa GWP-potentiaalia.


Lisätietoja

Alfa Laval brazed plate heat exchangers

Juotetut levylämmönvaihtimet

Kuparijuotetut levylämmönvaihtimet ovat kompakteja ja tehokkaita vakiolämmönvaihtimia haihdutukseen ja lauhdutukseen liikerakennusten ja asuntojen lämpöpumpuissa. Ne toimivat useimpien ympäristöystävällisten, matalan GWP-tason kylmäaineiden kanssa, mukaan lukien CO2, hiilivedyt ja muut tärkeät luonnolliset kylmäaineet. Jokaisessa yksikössä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen lämpötehokkuuden ja luotettavuuden.


Lisätietoja

Industrial ref semi welded brochure

Puolihitsattu tiivisteellinen levylämmönvaihdin: Edut teollisessa jäähdytyksessä

Alfa Lavalin puolihitsatuissa levylämmönvaihtimissa yhdistyvät tavallisten tiivisteellisten levylämmönvaihtimien joustavuus ja huollettavuus korkeampaan paineenkestoon, mikä tekee niistä ihanteellisia teollisiin jäähdytyssovelluksiin.

Ne kestävät erittäin hyvin jään muodostumista sekä äärimmäisten paine- ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamaa väsymistä, ja ne soveltuvat käytettäväksi useimpien ensisijaisten kylmäaineiden ja toissijaisten nesteiden kanssa, mukaan lukien ammoniakki ja hiilidioksidi.


Lisätietoja

Tutkimusraportti: Navigointi muuttuvilla kylmäainemarkkinoilla

Kylmäainemarkkinoilla on parhaillaan meneillään suuri muutos. Ympäristöhuolien vuoksi lainsäädännöllä pyritään asteittain poistamaan perinteisiä kylmäaineita ja ottamaan käyttöön uusia vaihtoehtoja, joilla on alhaisempi lämmityspotentiaali (GWP). Lataa tämä tutkimusraportti ja saat perustietoja vaihtoehtoisten kylmäaineiden valinnasta ja mukautuksesta erilaisiin lämmitys- ja jäähdytyssovelluksiin.

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Pikavalinta

Alfa Lavalin avulla on helppo löytää paras ratkaisu sovellukseesi. Voit pikavalintatyökalumme avulla selata tuotteita ja löytää Alfa Lavalin yhteistyökumppaneita tarjouksen pyytämiseksi.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Oletko konsultti? Järjestelmäintegraattori?

Oletko konsultti? Katso täältä! Alfa Lavalilla on vuosikymmenten kokemus lämmönvaihdosta ja voimme tarjota asiantuntemustamme nykypäivän lämmitys- ja jäähdytyshaasteiden ratkaisemiseksi. Löydä vastauksia monimutkaisiin kysymyksiin, jotka koskevat kaikkea energiatehokkuudesta luonnollisiin kylmäaineisiin, sekä hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla sinun on helpompi löytää oikea tekniikka sovellukseesi.

heating cooling-hub-vignette-2021

Vaadi uusia standardeja jäähdytysjärjestelmälle

Vuosikymmenten kokemuksen kerännyt Alfa Laval on näyttänyt muille suuntaa maailman moderneimpien tiivisteellisten levylämmönvaihtimien suunnittelussa. Tutustu siihen, miten seuraavan sukupolven tekniikkamme voivat parantaa teollisen jäähdytysjärjestelmän tehokkuutta, luotettavuutta ja huollettavuutta.

Demand-new-standards 640x360

Osallistu jäähdytysjärjestelmiä käsittelevään webinaarisarjaan

Jäähdytyssovellukset muuttuvat nopeasti, ja kestävyysajurit luovat aivan uudenlaisia haasteita. Alfa Laval voi auttaa tässä. Liity asiantuntijoidemme seuraan ensimmäiseen webinaarisarjaamme, jossa keskitytään toimialaamme muokkaaviin uusimpiin trendeihin ja ratkaisuihin. Voit osallistua reaaliaikaiseen istuntoon tai katsoa sen myöhemmin aikataulusi mukaan!

xchanging ideas vignette text