Teollinen kylmä

Alfa Laval toimittaa uusimmat energiatehokkaat ratkaisut niin teollisuuslaitosten pakastussovelluksiin ja kylmävarastojen jäähdytykseen kuin tekojääratojen kylmätekniikkaan. Elintarviketeollisuudelle toimitamme erittäin tehokkaita ilmanjäähdyttimiä, jotka voidaan yhdistää levylämmönvaihtimiin. Sovellustemme käyttötarkoitukset vaihtelevat teurastamojen sekä kalan- ja lihanjalostustilojen jäähdytyksestä tuoreiden elintarvikkeiden varastotilojen olosuhteiden hallintaan.

montreal power play 640x360

Ratkaisu kaikkiin käyttötarkoituksiin

Vihannesten, perunoiden, hedelmien ja muiden maataloustuotteiden varastointiin Alfa Laval tarjoaa puhallinhöyrystimiä, jotka takaavat optimaaliset olosuhteet kaikille tuotetyypeille varmistamalla tasaisen jäähdytyskapasiteetin ja ilmavirtauksen suhteen. Esimerkiksi Alfa Lavalin banaaninkypsytysjäähdyttimien avulla optimoidaan herkän kypsytysprosessin jokainen vaihe.

Nykyaikaisissa puutarhaviljelyissä, kuten kukankasvatuslaitoksissa, käytetään Alfa Lavalin erikoisilmalämmönvaihtimia kasvihuoneen ilman lämmitykseen ja jäähdytykseen. Järjestelmämme parantavat merkittävästi tuottavuutta ja tuotteiden laatua ja pienentävät energiankulutusta ja käyttökustannuksia.  

Alfa Laval TK20

Uusi puolihitsattu tiivisteellinen korkean suorituskyvyn levylämmönvaihdin pienellä energiankulutuksella.

Hyödyt asiakkaalle

Alfa Laval Arctigo

Uudet sovelluslähtöisesti suunnitellut ilmajäähdyttimet, joiden rakenne on ihanteellinen teolliseen käyttöön. 

Edut asiakkaalle

Alfa Lavalin 360°-palveluvalikoima

Alfa Lavalin kattavan huoltopalveluvalikoiman avulla pidät laitteesi parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä, miten voimme parantaa tuotteidesi suorituskykyä.