Proteiinin käsittely

Proteiinin kysyntä kukoistaa, kun maailman väestö jatkaa kasvuaan ja siirtyy proteiinipitoisempaan ruokavalioon. Tämän seurauksena proteiinintuottajat ottavat käyttöön uusia prosesseja, raaka-aineita ja tuotantomenetelmiä tuotantomäärien maksimoimiseksi. Alan edelläkävijä Alfa Laval on tämän kehityksen kärjessä ja toimittaa perinteisille ja uusille proteiinintuottajille tehokkaita jalostusratkaisuja.

shutterstock 1043901130000

Sovellukset

newnew

Kestävyys kehityksen ytimessä 

Korkea resurssitehokkuus ja alhainen energiankulutus ovat keskeisiä ominaisuuksia kaikissa järjestelmissämme ja komponenteissamme. Sovellusasiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan prosesseja, että ne ovat hyödyllisiä sekä yrityksellesi että planeetallemme. 

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä uusien proteiinilähteiden, kuten kasvipohjaisen, solukasvatetun ja fermentoidun proteiinin, valmistusprosesseja. 

Lue lisää kestävästä elintarviketuotannosta

Huolto

Yhdistämme järjestelmäkeskeisen ajattelutavan laajaan prosessiosaamiseemme perustuvaan palveluun, ja optimoimme siten koko prosessisi suorituskyvyn tunnistamalla ongelmiesi perimmäiset syyt ja puuttumalla niihin.

Tarjoamme täyden valikoiman palveluita, jotka kattavat laitoksesi koko käyttöiän. Maailmanlaajuinen huoltoverkostomme kattaa lähes 100 maata, joten nopea ja ammattitaitoinen tuki on aina lähellä.

Jos haluat maksimoida investointisi tuoton, suosittelemme Alfa Lavalin huoltosopimusta. Se on täysin mukautettavissa oleva huoltoratkaisu, jolla helpotat budjetointia sekä varmistat maksimaalisen suorituskyvyn ja käyttöasteen. Saat keskittyä rauhassa päivittäiseen toimintaasi, kun me hoidamme tarvittavien huoltotoimien suunnittelun, hankinnan ja toteutuksen.

Katso, miten voimme auttaa huolloissa