Lihan ja siipikarjan lihan jalostus

Komponenttejamme ja moduulejamme käytetään liha- ja siipikarjatuotteiden käsittelyssä kaikkialla maailmassa. Niiden avulla voidaan ottaa tehokkaasti talteen arvokkaita sivutuotteita kuten veri, luut, korkeapaineflotaatiokuoha, ravintorasvat, liivate, eläinruoat ja biopolttoaineet.

Meat and poultry processing

Järjestelmät, moduulit tai laitteet

Alfa Laval tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja kokonaisista jalostuslaitoksista valmiiksi suunniteltuihin moduuleihin ja erikoislaitteisiin. Niiden avulla voidaan parantaa luun, kuohan, veren, veriplasman, rasvojen, öljyjen, liivatteen, koneellisesti erotetun lihan ja elintarvikekelpoisten proteiinikomponenttien jalostuksen keskeisiä käyttöparametreja.

Alfa Lavalin ylivertaisen käytännön osaamisen ja kokemuksen avulla voit myös pidentää lihan ja siipikarjan lihan jalostuslinjan käyttöikää sekä parantaa ja hienosäätää linjan toimintaa.

Uusia mahdollisuuksia

Lihan ja siipikarjan lihan jalostuksessa syntyy usein paljon sivutuotteita ja jätettä. Suuri osa sivutuotteista ja jätteestä muutetaan raaka-aineena käytettäväksi liha-, veri- ja luujauhoksi tai eläinrehun ainesosiksi.

Eri puolilla maailmaa on kuitenkin havahduttu huomaamaan, että tähteistä ja muista aiemmin jätteinä tai arvottomina pidetyistä materiaaleista voidaan saada arvokkaita elintarvikekelpoisia proteiineja, joilla on monia käyttötarkoituksia ja huomattava kaupallinen potentiaali. Alfa Laval on edelläkävijä tällä nopeasti kasvavalla toimialalla.