ThinkTop® V50

Kompaktit Alfa Laval ThinkTop V50 ja V70 ovat toisen sukupolven johtavia tunnistus- ja ohjausyksiköitä hygieenisille venttiileille. Ne varmistavat ainutlaatuisen hallinnan kaikille meijeri-, elintarvike-, juoma-, panimo- ja lääketeollisuudessa käytettäville Alfa Laval -venttiileille.

ThinkTop V50

Intuitiivinen ja älykäs hygieenisten venttiilien ohjaus

  • Nopea, intuitiivinen asennus tapahtuu sekunneissa
  • Älykäs ohjaus ympärivuorokautisella itsediagnostiikalla
  • 360°:n visuaalinen LED-tilailmaisin on näkyvissä mistä tahansa suunnasta
  • Kestävärakenteinen ja vedenpitävä muotoilu kestää tärinää ja lämpölaajenemista
  • Alan nopein istukan purskepuhdistus vähentää veden kulutusta jopa 90%
Säilytä mielenrauhasi ja ohjaa hygieenisiä venttiilejäsi vaivattomasti Alfa Laval ThinkTop V50- ja V70 -venttiilien ohjausyksiköillä. Komposiittimateriaalista valmistettu minimalistinen esteettinen kotelo sisältää anturin kohdekontrollilevyn kaikkien venttiilitoimintojen ja viestinnän hoitamiseksi. Erillisiä sovittimia, erikoistyökaluja tai peiteruuveja ei tarvita. Risteämättömät, värikoodatut ilmaletkut takaavat yksinkertaisen liitännän.
.

Alfa Laval ThinkTop®. Uusi suunnittelu.

Intuitiivinen ja nopea

Älykäs ja mukautuva

Kestävä ja luotettava

Esteettinen suunnittelu

Helppokäyttöinen digitaalinen palvelu ja tuki

Katso huolto-ohjekirjaa ja videoita verkossa tai hanki tarvitsemasi suora tuki käyttämällä Alfa Laval ThinkTopin kotelossa sijaitsevaa QR-koodia.

Kaksi mallia sopivat kaikkiin Alfa Lavalin hygieenisiin venttiileihin

Valitse vaadittujen magneettiventtiilien määrän perusteella Alfa Laval ThinkTop -venttiilinohjausyksikkö, joka parhaiten vastaa hygieniaprosesseihin liittyviä tarpeitasi. ThinkTop V50 -sarja sopii Alfa Laval DV-ST -venttiileihin, läppäventtiileihin ja pystykaraventtiileihin. ThinkTop V70 sopii näiden venttiilien lisäksi myös Alfa Lavalin kaksi-istukkaisiin venttiileihin ja erikoisventtiileihin.

.

Hyödynnä IO-Linkin voimaa

Hyödynnä venttiilejäsi entistä paremmin Alfa Laval ThinkTop IO-Link -sovelluksen avulla. ThinkTop IO-Link parantaa kommunikointia hygieenisten venttiilien ja Industry 4.0 -automaatiojärjestelmien välillä. Point-to-point IO-Link-yhteyskäytäntöprotokolla yhdistää anturit ja toimintalaitteet kenttäväylästä riippumatta automaatiojärjestelmiisi. Tämä helpottaa merkityksellisen reaaliaikaisen tiedon keräämistä, tallentamista, analysointia ja sen perusteella toimimista.

 

  • Lisätyn joustavuuden avulla voit muuttaa dataparametreja ja käsitellä tietoja etäautomaatiojärjestelmän kautta
  • Lisää käyttöaikaa ja vähemmän kustannuksia ympärivuorokautisen valvonnan ja diagnostiikan avulla
  • Kattava yleiskatsaus datasta ennaltaehkäisevää huoltoa ja optimoitua suorituskykyä varten
  • Selkeästi näkyvät LED-valot muokattavissa olevilla väreillä ja 'silmäily'-toiminnolla, joka helpottaa venttiilin paikantamista tehtaalla
  • Suurempia vesi- ja jätevesisäästöjä

ThinkTop IO Link illustration 1.jpg

Toiminto

.

Alfa Laval ThinkTop V50- ja V70 -venttiilien ohjausyksiköt tarjoavat yhden anturin ratkaisun läppä-, yksi-istukka- ja vuodonilmaisuventtiileille; yksi ohjausyksikkö voidaan varustaa jopa kolmella magneettiventtiilillä. ThinkTop muuntaa sähköiset PLC-lähtösignaalit mekaaniseksi energiaksi ilmakäyttöisen venttiilin virran kytkemiseksi tai virran katkaisemiseksi venttiilivarteen kiinnitetyn fyysisen anturikohteen avulla.

Asennus on automaattisen asennuksen avulla helppoa ja nopeaa. Aloita automaattinen asennus painamalla "Valitse"-painiketta. Paina sitten "Enter"-painiketta aloittaaksesi asetusjärjestyksen. Prosessi saadaan päätökseen ohjausyksikköön asennettujen magneettiventtiilien lukumäärän mukaisesti. Etäkonfigurointia varten suunniteltua sisäänrakennettua "Live setup" -ominaisuutta käyttämällä ThinkTop voidaan vaihtoehtoisesti asentaa purkamatta ohjauspäätä.

Istukan purskepuhdistus: nopeampi ja tehokkaampi puhdistustapa

Hyödynnä tehokasta CIP-nestepursketta istukan noston ja työnnön avaushetkellä. Tämä venttiilien aktivoinnin optimointi vähentää merkittävästi veden kulutusta paikan päällä tehtävän puhdistuksen aikana ja tuo jopa 90% säästön puhdistusainekustannuksissa.

.

Uuden sukupolven ThinkTop®-laitteet

Haluatko oppia, kuinka hyväksi todetut Alfa Laval ThinkTop V50 ja V70 voivat parantaa hygieenisten prosessilinjojen tuottavuutta? Nopeampi ja intuitiivisempi. Älykäs ja mukautuva. Kestävä ja luotettava. Pienempi, mutta erittäin toimiva muotoilu. Alfa Laval ThinkTop. Uusi suunnittelu.

Alfa Laval ThinkTop® Rethought brochure 640x360

Optimoimalla venttiilien puhdistusprosessin voit vähentää Clean-in-Place-nestekustannuksia jopa 90%.

Oletko kiinnostunut vähentämään CIP-nesteiden kulutusta? Tässä artikkelissa on lisätietoja siitä, kuinka voit venttiilien puhdistusprosessin aikana saavuttaa huomattavia säästöjä vedenkulutuksessa vaarantamatta kuitenkaan tuotteen hygieniaa ja turvallisuutta.

fluid-intelligent-valve 640X360

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

Unique Mixproof -venttiili

Unique Mixproof -venttiilit mahdollistavat kahden eri tuotteen tai nesteen samanaikaisen virtaamisen saman venttiilin läpi ilman ristikontaminaatiota.

Unique Mixproof SeatClean w ThinkTop V70 640x360

Unique SSV

Alfa Laval Unique -pystykaraventtiilit (SSV) ovat vahvarakenteisia, luotettavia ja monipuolisia pneumaattisia pystykaraventtiilejä, jotka on suunniteltu keskeytymättömään tuotantoon erilaisissa sovelluskohteissa, joissa hygieenisyys on kriittisen tärkeää.

Unique SSV w ThinkTop V50 640x360 for vignette

LKB-läppäventtiili

Läppäventtiilit ovat suhteellisen yksinkertaisia on/off -ohjausventtiilejä, joilla on huomattavan laajat virtausaukot ja jotka omaavat alhaisen virtausvastuksen. Nämä ovat ihanteellisia käytettäväksi matala- ja keskiviskositeettisten nesteiden kanssa silloin, kun hygieniastandardien noudattaminen on tärkeää.

LKB butterfly valve with ThinkTop

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Kymmenen parasta vinkkiä: venttiilit

.

Tekniset kuvaukset