Unique Mixproof CIP

Alfa Laval Unique Mixproof CIP:n avulla paikalla puhdistamiseen (CIP) käytettävää materiaalia voi hallita tehokkaasti järjestelmien kriittisissä jakelukohdissa. Nimenomaan CIP-aineen reititykseen suunniteltu kevyt, kaksilohkoinen ilmausventtiili takaa, että CIP-linja on turvassa. Se ohjaa paineistetut puhdistusnesteet puhdistusta edellyttävälle alueelle ilman ristikontaminaation riskiä. Tämä monipuolinen CIP-venttiili mukautuu prosessivaatimuksiin ja täyttää hygieniastandardit.

Unique Mixproof CIP 640x360

Tarkoituksenmukaiseen käyttöön laadittu kaksi-istukkainen venttiili CIP-aineen turvalliseen, luotettavaan ja kustannustehokkaaseen reitittämiseen

  • Nosta tuoteturvallisuus tarvittavalle tasolle poistamalla ristikontaminaation riski
  • Paranna prosessisi ja käytönaikaisten CIP-asetusten luotettavuutta ja joustavuutta
  • Minimoi suunnittelemattomien seisokkien riski sekä rutiinihuoltoihin tarvittava aika ja resurssit
  • Paranna vastuullisuutta ja lievennä ympäristövaikutuksia vähentämällä veden ja CIP-aineen kulutusta
  • Alenna kokonaiskustannuksia todistetusti toimivalla, kustannustehokkaalla puhdistusaineen reitittämiseen tarkoitetulla venttiilillä

Täytä, tyhjennä ja puhdista käsittely- ja CIP-linjat tehokkaasti ilman kontaminaatioriskiä Alfa Laval Unique Mixproof CIP:llä. Kustannustehokas kaksi-istukkainen venttiili takaa tuoteturvallisuuden, kun CIP-aineen virtaus on toiminnassa tai sitä ohjataan eteenpäin tai käännetään.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta se on helppo mukauttaa erilaisiin käyttösovelluksiin, kapasiteettivaatimuksiin ja muuttuviin tarpeisiin.

Huolto on helppoa ja huoltovälit pitkiä. Lisäksi veden ja CIP-aineen kulutus vähenee.

Useissa eri ko'oissa saatava Unique Mixproof CIP ‑venttiili varmistaa CIP-aineen kokonaisvaltaisen hallinnan. Se voidaan tarvittaessa asentaa myös ylösalaisin.

Unique_Mixproof_CIP_Matrix.gif

Suojaa tuotteesi

Saat tarvittavan tuoteturvallisuuden, kun poistat ristikontaminaatio- ja tuotehävikkiriskin ja varmistat samalla, että puhdistus toimii tehokkaasti.

Tehosta prosessia

Voit parantaa prosessikokoonpanosi luotettavuutta ja joustavuutta todistetusti toimivalla venttiilitekniikalla, joka pystyy vastamaan tuotantosi erityistarpeisiin.

Suoraviivaista palvelua

Voit minimoida turhien seisokkien riskin ja myös rutiinihuoltotoimenpiteisiin kuluvan ajan ja resurssit.

Paranna kestävyyttä

Ympäristövaikutukset lieventyvät, kun veden ja CIP-aineen kulutus vähenee merkittävästi eikä tuotehävikkiä enää ilmene.

.

Toiminta

Alfa Laval Unique Mixproof CIP ‑venttiili on avautuva (NC) venttiili, jota ohjataan etäsijainnista paineilman avulla. Venttiilissä on kaksi erillistä tulppaa ja kolmitiivisterakenne, joilla prosessineste voidaan erottaa puhdistusaineesta. Tiivisteiden väliin muodostuu vuotokammio, joka toimii ilmakehän paineessa kaikissa käyttöolosuhteissa.

 

Vuotoja ilmenee harvoin, mutta jos niin käy, neste virtaa vuotokammioon ja valuu pois poistoaukosta, mikä helpottaa vuodon havaitsemista. Kun venttiili on auki, vuotokammio on suljettu. Tällöin neste virtaa linjasta toiseen. Venttiilin kolmitiivisterakenne minimoi vuodot, ja sen itsepuhdistustoiminto varmistaa, että CIP-aine välittyy vain hygieenisillä pinnoilla.

 

Exploded view_Unique Mixproof_CIP.png

 

 

Tasapainoisella rakenteella varustettu venttiili käsittelee ensisijaisesti CIP-ainetta, takaa kokonaisvaltaisen hallinnan ja estää veden paineiskut. Se voidaan asentaa ylösalaisin. Pitopainetta voidaan kohottaa tuki-ilmalla.

Icon 2 Proven performance_ 640x360_new.png

Suunniteltu maksimoimaan tuotannon käyttöaste ja minimoimaan huoltotoimenpiteet.

Icon 1 Proven Performance promo_640x360_new.png

Kun toiminnan aikana ei ilmene vuotoja, tuotehävikki pysyy minimissä.

Icon 3 Proven performance promo 640x360.png

Älykkäällä Alfa Laval ThinkTop ‑ratkaisulla veden ja puhdistusaineiden kulutuksesta voi säästää jopa 90 %.

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

Unique Mixproof takaa turvallisen puhdistuksen käyttöpaikalla ja tuoteturvallisuuden

Uusimman sukupolven Unique Mixproof ‑venttiilit on suunniteltu takaamaan tuoteturvallisuus hygieenisen käsittelyn aikana. Ne myös parantavat useita muita toimintoja.

UMP CIP and Process Brochure Vignette

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Hygieenisille venttiileille tarjottavat palvelut

Kun pidennät hygieenisten venttiilien käyttöikää, voit varmistaa hygieniaprosessien katkeamattoman käytettävyyden. Alfa Laval on palvelukumppani, joka tuo tarvittaessa avuksesi niin maailmanlaajuisen huoltoverkoston ja asiantuntijat kuin paikallisenkin tuen, kun sitä erityisesti kaipaat. Voit luottaa laajaan palveluvalikoimaamme prosessiesi optimoinnissa – milloin ja missä tahansa.

Service 640x360
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Tekniset kuvaukset