Unique DV-ST UltraPure

Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiilit ovat luonnollinen valinta lääke- ja biotekniikkaaloille sekä muuhun hygieniaa painottavaan käyttöön. Kompaktit ja kevyet venttiilit on rakennettu venttiilipesien, kalvojen, toimilaitteiden ja kahvojen kaltaisista perusosista. Modulaarinen rakenne tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tuotteiden mukauttamiseen prosessien tarkkojen vaatimusten mukaisiksi.

DV ST Ultrapure diaphragm valve

Laadukkaat venttiilipesät, hyväksi todetut kalvot ja luotettavat toimilaitteet

  • Kompakti, kevyt ja hygieeninen rakenne – korkealaatuiset venttiilipesät alhaisen karkeusasteen pintaviimeistelyllä
  • Pieni likaantumisriski – pienen ferriittipitoisuuden vakioventtiilipesä aseptisiin prosesseihin valmistetaan täysin dokumentoidusti
  • Luotettava ja pitkäikäinen kalvo – saatavana myös suorituskykyinen EPDM-malli jatkuvaan höyrykäyttöön jopa 150 °C:n lämpötiloissa
  • Joustavat erilaiseen käyttöön sopivat ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet sekä ohuina että korkean paineen versioina, viiden vuoden takuu
  • Asennus, validointi ja hyväksyntä sujuvat helposti Alfa Lavalin kattavan Q-doc-dokumentointipaketin ja huoltokumppaniverkoston ansiosta

Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiili on saatavana sekä paineilma- että käsikäyttöisenä. Paineilmakäytössä venttiilejä ohjataan jopa 10 baarin tuotepaineessa toimivilla toimilaitteilla valitun venttiilikoon, kalvomateriaalin (EPDM, PTFE/EPDM tai TFM/PTFE) ja toimilaitteen mukaan. Saatavana on myös valikoima helposti asennettavia ilmaisimia ja ohjausyksiköitä. 

Käsikäyttöisiä kalvoventtiilejä ohjataan venttiilin karaan kytkettyä kahvaa kääntämällä. Kahvassa on vakiona kalvon käyttöikää pidentävä ylisulkeutumissuoja. Kaikki teräsosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai komposiittimateriaalista kahvan tyypistä riippuen.

.

Pitkäikäinen venttiili

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu huoltovapaa kalvotoimilaite, jonka höyrysteriloinnin kestävä rakenne varmistaa hyvän korroosionkeston. Nämä ominaisuudet varmistavat häiriöttömän toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Toimilaitteet ahtaisiin tiloihin ja korkeaan paineeseen

Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiileihin on saatavana kahden tyyppisiä kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja toimilaitteita: vakiomallisia ja korkean paineen kestäviä malleja. Molemmat ovat saatavina vakiomallisina ATEX-sertifioiduilla kalvotoimilaitteilla avautuvina (NC), sulkeutuvina (NO) tai paineilmatoimisina (A/A) versioina. 

  • Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure Slim (SS/SL) -venttiilissä on vakiotoimilaite, joka kestää jopa 10 baarin (∆=100 %) tuotepaineen venttiilin koosta ja kalvomateriaalista riippuen. Tämä ohut ja kompakti versio minimoi venttiilien väliset kuolleet kulmat ja helpottaa asentamista oikeaan tyhjennyskulmaan myös ahtaissa tiloissa. SS/SL-kalvotoimilaitteeseen on myös saatavana valinnaisena iskunrajoitin virtauksen hallintaa varten. 
  • Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure High Pressure (SS/HP) -venttiilissä on toimilaite, joka kestää jopa 10 baarin (∆=0 %) tuotepaineen kalvomateriaalista riippuen. SS/HP-versio toimii turvallisesti ja luotettavista korkean paineen järjestelmissä. 

Diaphragm valve technology

Unique DV-ST UltraPure -venttiiliteknologia

Unique DV-ST -venttiileissä huippulaatu on vakio-ominaisuus. Venttiilipesien deltaferriittipitoisuus on alhainen, ja yhdestä kappaleesta työstettyjen takoventtiilien rikkipitoisuus on vakioitu. Kaksitieventtiilit, pantayhdepään renkaat mukaan lukien, on taottu yhdestä kappaleesta. Saatavana on myös yhdestä kappaleesta työstettyjä T-venttiilejä ja säiliön pohjaventtiilejä. Hygieenisiä kalvoventtiilejä on saatavana eri kokoonpanoissa ja eri materiaaleista valmistettuina. 

Vesilukkorakenteeseen perustuvat aseptiset kalvoventtiilit ovat saatavana joko kovina tai pehmeinä yhdisteinä alkaen EPDM-varmistetuista PTFE-kalvoista puhtaisiin EPDM-kalvoihin. Kalvoventtiiliä voidaan käyttää käsikäyttöisesti tai paineilmatoimilaitteilla, joihin on saatavana monenlaisia tunnistus- ja hallintalaitteita, kuten ohjausyksiköitä, asennonilmaisimia, iskunrajoittimia ja venttiilin asennoittimia. 

Kaikilla kalvoilla on kovettumispäivämäärä, niiden yhdistetiedot ovat jäljitettävissä ja ne täyttävät FDA/USP-vaatimukset ja ovat TSE/ADI-yhteensopivia.

Huollettavuus ja luotettavuus

Kalvoventtiilien mukana toimitetaan kattava Alfa Laval Q-doc -dokumentointipaketti, joka kertoo koko toimitusketjun läpinäkyvästi. Se helpottaa osto- ja asennustoimia sekä hyväksyntä-, validointi- ja muutoksenhallintaprosesseja. GDP-dokumentointiohjeistuksiin perustuva Q-doc-paketti sisältää kaikki bioteknisiltä ja lääketieteellisiltä laitteilta edellytetyt toimitustiedot, joten asiakkailla on käytössään täysin läpinäkyvä ja hyvin dokumentoitu tietopaketti laadunvalvontaa varten.

Ainutlaatuinen rakenne antaa lisäarvoa

unique_design_value_200x200.jpg

Olemme käyttäneet Unique DV-ST UltraPure -venttiilejä jo pitkään, joten tiedämme niiden olevan erittäin luotettavia ja niiden kalvojen pitkäikäisiä.

Horst Neuland, Chief Plant Engineer, Bayer HealthCare, Wuppertal, Saksa
.

Esite: Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiilit

Rakenteeltaan modulaarinen ja laajasti yhteensopiva Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure -kalvoventtiili kootaan vakioiduista perusosista, joten venttiilit ovat helposti mukautettavissa moneen erilaiseen käyttöön.

Diaphragm valve brochure

Toiminto

.

Vakiomallin Unique DV-ST UltraPure -venttiili koostuu venttiilipesästä, kalvosta ja kahvasta tai toimilaitteesta. Käsikäyttöinen versio toimii yksinkertaisesti kääntämällä kahvaa, joka painaa kompressorin alas kalvoa kohti, jolloin kalvo painuu tällöin venttiilipesän vesilukkoa vasten ja sulkee venttiilin. Venttiiliä voi ohjata myös paineilmatoimisella toimilaitteella. Kalvon toimilaite ohjaa männän aksiaalista liikettä, joka avaa tai sulkee venttiilin toimilaitteen toiminnan mukaan. Vakiomallin täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettuja toimilaitteita on saatavana kahtena versiona: Unique DV-ST UltraPure Slim (SL) on tarkoitettu peruskäyttöön ja Unique DV-ST UltraPure High Pressure (HP) korkeamman paineen prosesseihin. Molemmat ovat saatavana avautuvina (NC), sulkeutuvina (NO) tai paineilmatoimisina (A/A) venttiileinä sekä ATEX-sertifioituina versioina räjähdysvaarallisiin tiloihin.

 

Säästä vettä ThinkTopilla

Tee ympäristöteko säästämällä jopa 95 % CIP-pesunestettä venttiilien puhdistuksessa. ThinkTop-tunnistus- ja ohjausyksiköiden kaltaiset innovaatiot tehostavat resurssien käyttöä tinkimättä tippaakaan prosessihygieniasta. ThinkTopin lisääminen venttiileihin auttaa prosessien optimoimisessa.

ThinkTop 640x360
.

Kymmenen parasta vinkkiä: venttiilit

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja videoita, joissa neuvotaan, miten hygieeniset venttiilit huolletaan oikein ja varmistetaan niiden erinomainen toimintakyky.

single seat valves 640x360

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

LKB UltraPure

Nämä läppäventtiilit ovat hygieenisiä on/off-venttiileitä, jotka sopivat käytettäväksi matala- ja keskiviskositeettisten nesteiden kanssa hygienia ja kosmetiikka-, bioteknologia- ja lääketeollisuusaloilla.

LKB Butterfly UltraPure Valve w ThinkTop V50 640x360

LKC UltraPure

LKC UltraPure on turvallinen ja helposti asennettava takaiskuventtiili, joka on suunniteltu täyttämään bioteknologia- ja lääketeollisuus- sekä hygienia ja kosmetiikka -alojen yksilölliset vaatimukset varmistamalla korkea ja tasainen laatu.

LKC制药级止回阀

Unique Mixproof UltraPure

Alfa Laval Unique Mixproof UltraPure on suunniteltu lääketeollisuuden ja bioteknologian tarpeisiin. Sen avulla voidaan virtauttaa kahta eri nestettä samanaikaisti ilman ristikontaminaation riskiä.

640x360px horitzontal Unique Mixproof UltraPure shadow
.

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

Animaatiot

Lisätietoa tuotteesta ja sen toimintaperiaatteista löydät animaatiosivultamme, jossa voit myös tarkastella tuotetta sisältä päin. 

 

Näytä animaatiot 

Tekniset kuvaukset