Laajenna kasvipohjaisten juomien tuotantoasi

Laajennettaessa olemassa olevaa kasvipohjaisten juomien tuotantolaitosta on tärkeää tarkastella investointia laajasta, koko käyttöiän kattavasta näkökulmasta hyvän pääoman kokonaistuoton saavuttamiseksi pitkällä aikavälillä. Pääomakustannusten ja lisääntyneiden tuotantomäärien lisäksi tulee arvioida muun muassa sellaisia tekijöitä kuin huolto- ja jätteenkäsittelykustannukset, päivitysmahdollisuudet, toiminnan joustavuus ja käyttökustannukset.

Minimoi laite- ja prosessikustannukset

Alfa Lavalin sovellusasiantuntijatiimin tuella voit nopeasti arvioida, kuinka pääomakustannukset voi minimoida olemassa olevien laitteidesi päivityksellä. Hyvä esimerkki on mahdollisuus lisätä nykyisten Alfa Lavalin lämmönvaihtimien kapasiteettia lisäämällä runkoihin lisää levyjä.

Yhdessä integraattorikumppaniemme kanssa voimme myös neuvoa, kuinka voit minimoida säiliöiden, putkien ja muiden nesteenkäsittelyvarusteiden kustannukset käyttämällä tehokkainta saatavilla olevaa tekniikkaa.

Hyödynnä tuote paremmin ja käsittele teollisuusjätettä tehokkaasti

Kasvavien tuotantomäärien myötä myös jätemäärät lisääntyvät – sekä kiinteiden että nestemäisten jätteiden. Ota meihin yhteyttä, kun aloitat tuotannon laajentamisen suunnittelun, niin autamme sinua neuvomaan tuotantoprosessisi optimoinnissa jätteen vähentämiseksi ja suosittelemme tapoja saada mahdollisimman paljon arvoa jätevirroistasi.

Hyödynnä osaamistamme teollisuuden jätevesien käsittelyssä. Yhteistyössä integraattorisi kanssa voimme toimittaa kokonaisia puhdistuslaitoksia, jotka pystyvät käsittelemään kaikenlaisia jätevesien haasteita, kuten proteiineja, rasvoja ja alhaisia pH-arvoja.

Lisätietoja kattavista teollisuuden jätevesien käsittelyn ratkaisuistamme >>

hygienic tanks production environment 640X360

Minimoi käyttökustannukset

Kun uudistat laitoksesi, sinulla on loistava tilaisuus toteuttaa moderneja, kustannuksia säästäviä suunnitelmia. Vanhojen pumppujen, venttiilien, ohjausjärjestelmien ja säiliönpesulaitteiden vaihtaminen nykyaikaiseen tekniikkaan säästää merkittävästi vettä ja energiaa. Se tekee myös puhdistuksesta paljon tehokkaampaa, mikä mahdollistaa käyttöajan lisäämisen ja kemikaalien käytön vähentämisen.

Esimerkiksi syrjäytyspumppujen, kuten Alfa Laval SRU tai DuraCirc, käyttäminen perinteisten keskipakopumppujen sijaan viskositeetiltaan normaalien nesteiden siirtämiseen uutto- ja entsymointivaiheessa mahdollistaa pienemmät pumppumoottorit ja jopa 70 %:n energiansäästön.

Ennakoiva huolto aikataulutettujen palvelusopimusten avulla auttaa varmistamaan optimaalisen suorituskyvyn pitkällä aikavälillä ja alhaiset kokonaiskustannukset. Huoltotiimimme on valmis tukemaan sinua lisäarvopalveluilla, kuten ajoitetulla varaosien hankinnalla, etäohjauksella ja edistyneillä teknisillä palveluilla.

Lue lisää Alfa Lavalin huoltosopimuksista >>

Oletko kiinnostunut oppimaan, kuinka voit optimoida kasvipohjaisten juomiesi tuotannon, tai haluaisitko suorittaa kokeilun sovellus- ja innovaatiokeskuksissamme?  

Täytä lomake, niin tiimimme ottaa sinuun yhteyttä pian

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.