Kasvipohjaisen prosessin laajentaminen yhdessä

Kasvipohjaisten juomien teollisuuden startup-yrityksellä on yhtenä monista haasteistaan tehokkaan ja luotettavan tuotantoprosessin kehittäminen. Ota meihin yhteyttä jo aikaisessa vaiheessa, niin tuemme sinua osaamisella ja laitteilla, joita tarvitset tuotteesi saattamiseen ideavaiheesta laboratorio- ja pilottitestien kautta kaupalliseen tuotantoon.

Varmista sujuva tuotannon laajentaminen

Tuotannon laajentaminen on oppimisprosessi, eikä ole epätavallista huomata, että tuote käyttäytyy uudella tavalla, kun prosessia skaalataan. Esimerkiksi monet aloittavat yritykset kokevat epäjohdonmukaisia prosessituloksia eri kehitysvaiheissa, koska laitevalinta ei ole ihanteellinen. Kun näin tapahtuu, jokaisessa uudessa vaiheessa saattaa ilmetä uusia ongelmia, mikä pidentää markkinoilletuloaikaa ja kasvattaa kehityskustannuksia.

Toinen esimerkki on, että saatat huomata suuremman osuuden tuotteestasi päätyvän jätevirtoihin. Voimme auttaa sinua sekä tämän tuotteen talteenotossa että uusien arvovirtojen saamisessa jätteestä.

Asiantuntijamme ovat tukeneet monia elintarvike- ja juomateollisuuden startup-yrityksiä niiden laajennusprosesseissa. He voivat auttaa sinua suunnitteluvaiheessa ja laitteiden valinnassa, jotta prosessi on yhtenäinen kaikkien laajennusvaiheiden ajan.

Dairy production tanks 640X360

Hallitse likaantumista

Likaantuminen on tärkeä huomioon otettava asia, kun suunnitellaan kasvipohjaisten juomien tuotantolinjoja. Sen lisäksi, että se lyhentää tuotantoajoja ja lisää puhdistuskustannuksia, se voi myös vaikuttaa negatiivisesti makuun ja koostumukseen.

Lämmönvaihtimien mukauttaminen prosessiolosuhteisiin on välttämätöntä likaantumisen minimoimiseksi. Jos turbulenssi on liian alhainen ja lämpötila liian korkea, kasvipohjaisen juoman sisältämät proteiinit ja sokerit aiheuttavat likaantumista ja voivat jopa palaa levyjen pinnoille.

Olemme työskennelleet paljon lämmityksen ja pastöroinnin parissa meijeri-, juoma- ja proteiinisovelluksissa ja osaamme suunnitella lämmönvaihtimet niin, että likaantuminen on mahdollisimman vähäistä. Laajan levyvalikoiman ja erilaisten kuvioiden ansiosta voimme tarjota sinulle lämmönvaihtimia, jotka sopivat täydellisesti olosuhteisiisi ja raaka-aineisiisi.

Likaantuminen on myös keskeinen tekijä, joka on otettava huomioon laajennusprosessissa. Autamme sinua tunnistamaan työtehtävät, joissa likaantuminen voi aiheuttaa ongelmia, ja neuvomme, miten nämä ongelmat voidaan minimoida. On tärkeää esimerkiksi varmistaa tasaiset virtausnopeudet kaikissa kehitysvaiheissa, sillä muuten saatat kohdata uusia likaantumisongelmia laajentaessasi tuotantoa.

Oletko kiinnostunut oppimaan, kuinka voit optimoida kasvipohjaisten juomiesi tuotannon, tai haluaisitko suorittaa kokeilun sovellus- ja innovaatiokeskuksissamme?  

Täytä lomake, niin tiimimme ottaa sinuun yhteyttä pian

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.