DuraCirc®

Vallankumouksellinen Alfa Laval DuraCirc® on ensimmäinen kiertomäntäpumppu, joka tarjoaa täydellisen tasapainon kestävyyttä, luotettavuutta, tehokkuutta ja ylivertaista hygieniaa. DuraCirc tarjoaa laajan valikoiman virtausnopeuksia ja paineita sekä helpon huollettavuuden, joiden avulla prosessisi pysyy hyvässä vauhdissa.

DuraCirc® circumferential piston pump

Mistään ei ole tingitty: Tarjolla on paras suorituskyky, erinomainen hygienia ja yksinkertainen huolto – kaikki samassa pumpussa

 • Optimoitu korkeaan tilavuusvirtaan, varmasti kustannustehokas pumppuvalikoima ja tuotteiden korkea laatu
 • Hygieeninen muotoilu noudattaa globaaleja standardeja, mukaan lukien EHEDG ja 3-A
 • Luotettava ja pitkäikäinen kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun, kestävän, vankan ja raskaaseen käyttöön sopivan rakenteen ansiosta
 • Helppo kunnossapito ja huolto täysin vaihdettavilla varaosilla
 • Prosessi on joustava ja pääomakustannukset pienet, kun tarjolla on laaja valikoima mallikokoja, virtausnopeuksia ja paineita

Pumpun suorituskyky, hygieeninen muotoilu ja helppo huolto ovat keskeisiä hygieniaprosessien kannalta. Elintarvike-, meijeri-, panimo- ja makeisteollisuuden sekä pesuaine- ja kosmetiikkateollisuuden on kuitenkin usein tingittävä yhdestä ominaisuudesta toisen saavuttamiseksi. Nyt saa tinkiminen riittää. Alfa Lavalin DuraCirc® -kiertomäntäpumppu (CPP) tarjoaa kaiken tarvittavan: korkean tilavuusvirran, EHEDG- ja 3-A-vaatimustenmukaisuuden sekä nopean ja helpon huollon.

Kustannustehokkaan pumppuvalikoiman soveltamisala on laaja, ja siihen kuuluu 13 mallia, joiden virtausnopeus on jopa 150 m3/h (660 gpm) ja paineet 40 bar (580 psi).

Helpota ja nopeuta huoltoa käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla, joita ovat esimerkiksi edestä asennettava, itsestään paikalleen asettuva yksitoiminen mekaaninen tiiviste, yksi pitkäikäinen öljyvoiteluaine ja ulkoiset soviteliuskat.

DuraCirc_Performance_medium.jpg

Kestävyyttä, luotettavuutta ja tehokkuutta laajentamaan suorituskykysi rajoja

 

Huippuluokan suorituskyky

Pienillä pumpun pään välyksillä varustettu DuraCirc® CPP -pumppu maksimoi tilavuusvirran ja prosessin saannon. 13 mallia sisältävät laajan valikoiman suorituskykyvaihtoehtoja, joiden virtausnopeus on jopa 150 m3/h (660 gpm) ja käyttöpaineet jopa 40 bar (580 psi). Näin on helppoa valita oikea pumppumalli ja -koko, mikä vähentää pääomakustannuksia ja joustavoittaa prosessia.

 

DuraCircin® vankkaan ja luotettavaan rakenteeseen perustuvat ominaisuudet:

 • Portin ja pumpun pään edistyksellinen geometria, jonka NPSHr-ominaisuudet ovat erittäin matalat. Tämä vähentää merkittävästi kavitointiriskiä sekä ylläpitää pumpun ja väliaineen eheyttä joustavoittaen samalla prosessia haastavissa sovelluksissa 
 • Pitkäikäiset ja raskaaseen käyttöön suunnitellut laakerit tukevat kiinteästä ruostumattomasta teräksestä valmistetussa vaihdelaatikossa olevia jäykkiä akseleita, mikä vähentää akselin liikettä ja mahdollistaa lyhyet pumpun pään välykset. Tämä minimoi pumpun pään kontaktin ja varmistaa prosessin käyttöajan.
 • Modulaarinen tiivisterakenne helpottaa tiivisteen muuntamista ilman uudelleenkoneistusta tai lisähuuhtelupesiä, jos prosessisovellus muuttuu
 • Valinnainen jälkiasennusportti, DuraCirc® Uni-Fit, joka mahdollistaa sekä Alfa Lavalin että muiden merkkien kiertomäntäpumppujen helpon ja suoran vaihdon ilman, että olemassa olevissa prosessijärjestelmissä on tehtävä muutoksia putkistoon


DuraCirc_Hygeine_medium.jpg

Täyttää turvallisesti teollisuuden hygieniavaatimukset varmistaen prosessien eheyden ja
tuotteiden laadun

 

Erinomainen hygienia

Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu DuraCirc® on sertifioitu täyttämään globaalit hygieenisen muotoilun standardit, mukaan lukien EHEDG ja 3-A. Päinvastoin kuin monet muut kiertomäntäpumppumerkit, DuraCirc® tarjoaa sekä erinomaisen puhdistettavuuden että korkean tilavuusvirran.

 

Saastumisriskiä vähentäviä ominaisuuksia:

 • Profiloidut, tuotteesta kostuvat elastomeerit, jotka ovat FDA-yhteensopivia ja joiden puristus on huolellisesti suunniteltu, jotta vältetään raot ja kuolleet alueet
 • Vankka vaihdelaatikko, jonka raskaaseen käyttöön suunnitellut ja optimaalisesti sijoitetut laakerit tukevat halkaisijaltaan suuria akseleita, mikä vähentää väliaineiden kontaminaatiota
 • Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne soveltuu hygieeniseen pesuun, mikä varmistaa puhtaamman ympäristön
 • Pitkäikäinen, FDA-yhteensopiva vaihteiston voiteluaine
 • Optimoitu tiivisterakenne, jonka pinnat upotetaan kokonaan pumpattavaan väliaineeseen puhdistuksen tehostamiseksi

DuraCric_Service_medium.jpg

Innovatiiviset muotoiluominaisuudet nopeuttavat ja helpottavat kunnossapitoa, mikä lisää toimintasi käyttöaikaa

 

Helppo huolto

Lisää prosessin käyttöaikaa sekä nopeuta ja helpota huoltoa innovatiivisilla DuraCirc®-muotoiluominaisuuksilla. Suorita perushuoltotoimet nopeasti ja helposti ilman vaihdelaatikon purkamista, komponenttien uudelleentyöstöä ja pumpun monimutkaista uudelleenrakennusta. Ominaisuuksia ovat seuraavat:

 

 • Edestä asennettava ja itsestään paikalleen asettuva yksitoiminen mekaaninen tiiviste on nopea vaihtaa paikan päällä poistamatta pumppua prosessilinjasta
 • Roottorit ja roottoripesä on nopea ja helppo vaihtaa, kun se harvoissa tilanteissa on tarpeen
 • Helppo päästä käsiksi, sillä ulkoiset soviteliuskat ovat roottoripesän ulkopuolella, eivät vaihdelaatikon sisällä
 • Täysin vaihdettavat varaosat
 • Laakereiden käyttöikä on kymmeniä tuhansia tunteja
 • Yksi pitkäikäinen, FDA:n hyväksymä vaihteiston voiteluaine, jolla on pidennetty 3 000 tunnin vaihtoväli

.

DuraCirc®-tuote-esite

Tutustu DuraCircin® tarjoamaan parhaaseen suorituskykyyn, erinomaiseen hygieniaan ja yksinkertaiseen huoltoon.

Duracirc circumferential piston pump brochure
.

Hygieenisten pumppujen helppo kuntoseuranta

Alfa Laval CM seuraa pyörivien laitteiden, kuten pumppujen, toimintakuntoa

Analytics Monitor

Toiminto

.

DuraCirc®-rakenteen kaksi roottoria sijaitsevat pumppu- eli roottoripesässä, ja kukin roottori sijaitsee akselilla, joka on kiinnitetty jäykästi vaihteistokoteloon. Nämä kaksi roottoria ajoitetaan vaihdelaatikossa olevilla ajoitushammaspyörillä, jotka yhdessä soviteliuskojen kanssa estävät roottorin ja roottoripesän kosketuksen. Roottori- ja akselikäyttö on tyypillisesti toteutettu vaihdesähkömoottorilla. 

Pumppupesän sisäisen käyntivälyksen pienuuden vuoksi roottorien pyöriminen luo jatkuvan alipaineen imuporttiin roottorien irrotessa hammastuksesta. Tällöin syntyy paikallinen painehäviö, joka saa nesteen virtaamaan pumppuun. Sen jälkeen roottorin siivet kuljettavat nestettä kanavan ympäri, ja roottorin siipien yhtyessä uudelleen pumpun poistoporttiin syntyy paine, joka syrjäyttää nesteen.

DuraCirc circumferential piston pump exploded cut away
.

360° Huolto- ja kunnossapitovideot

Yksitoimisen tiivistehuoltosarjan vaihto
Huuhtelulla varustetun tiivistehuoltosarjan vaihto
Kaksitoimisen tiivistehuoltosarjan vaihto
O-rengastiivistesarjan vaihto
Huuhtelulla varustetun O-rengastiivistesarjan vaihto
Tuotepuolen elastomeerisarjan vaihto
Tuotepuolen purkaminen ja kokoaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös...

SRU

SRU:n pumppaustoiminta on tasaista ja leikkautuvuus alhainen, minkä ansiosta SRU on Alfa Lavalin keskeisin lohkoroottoripumppu herkkien prosessinesteiden hellävaraiseen käsittelyyn elintarvike- meijeri- ja juomateollisuudessa sekä biotekniikka- ja lääketeollisuudessa.

Alfa Laval 优质转子泵-Alfa Laval high-quality rotary lobe pump

OptiLobe

Alfa Lavalin OptiLobe-lohkoroottoripumput ovat kustannustehokkaita vaihtoehtoja yleisiin käyttötarkoituksiin, jotka edellyttävät tuotteen hellävaraista käsittelyä ja helppoa huollettavuutta.

Optilobe rotary lobe pump

TwinScrew

Eri prosesseja tukevaksi suunniteltu Alfa Lavalin kaksoisruuvipumppu perustuu kestävään ja luotettavaan rakenteeseen, joka täyttää tiukat hygieniavaatimukset. Se pystyy käsittelemään sekä tuotteiden siirtoa että kiertopesujärjestelmiä (CIP).

Twin Screw Pump
.

Tuoteluettelo

Alfa Lavalin hygieenisten laitteiden "Close at hand" -tuoteluettelo sisältää tuotesivut, suoritusarvokäyrät, linkit animaatioihin, esitteet ja hinnastot tilausta varten.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Elintarviketuotannon logiikkaohjaus

Alfa Lavalin hygienialaitteissa hyvä suorituskyky on yhdistetty hellävaraiseen käsittelyyn, jotta herkät ainesosat säilyvät mahdollisimman hyvin ja elintarviketeollisuuden viimeisimpien suuntausten asettamat vaatimukset täyttyvät. Laitteet vastaavat neljään keskeiseen haasteeseen: elintarvikkeiden toimittaminen kuluttajille kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aineiden tehokas hyödyntäminen, jätteiden ja päästöjen vähentäminen sekä turvallisten ja hygieenisten elintarvikkeiden toimittaminen.

food logic 640x360

CAD-portaali

Lataa tuotemallit Neutral- tai Native CAD -tiedostomuodoissa. Voit myös ladata tuotemalleja kolmiulotteisina PDF-tiedostoina.

 Siirry CAD-portaaliin 

.

Tekniset kuvaukset