Teollisuuden veden ja jätteiden käsittely

Teollisissa prosesseissa syntyy jätevirtoja, jotka on käsiteltävä tai hävitettävä. Moniin yrityksiin kohdistuu kovia paineita. Toimintaluvan säilyttäminen ja kapasiteetin laajentaminen edellyttävät jätteiden tehokasta käsittelyä ja hävitettävän jätteen määrän vähentämistä. Alfa Lavalilla on laaja valikoima ratkaisuja laitoksessa tapahtuvaan veden ja jätteen käsittelyyn sekä veden, lämmön ja jopa prosessin tuotteiden talteenottoon.

Waste water treatment plant

Pienennä ympäristöjalanjälkeäsi

Kaikesta inhimillisestä, kaupallisesta ja teollisesta toiminnasta syntyy jätettä, joka on haitallista ympäristölle, ellei sitä käsitellä. Siksi kaikkialla maailmassa etsitään jatkuvasti uusia tapoja vähentää saastumista, tuottaa puhdasta vettä, pienentää energiankulutusta ja kierrättää energiaa. Veden uudelleenkäytön tarve kasvaa väestönkasvun, elintason nousun ja vesipulan vuoksi. 

Matkalla nollapäästötasoon

Alfa Laval auttaa pienentämään vesi- ja jätevirtojen ympäristövaikutuksia käyttämällä vettä uudelleen mahdollisimman tehokkaasti sekä muuttamalla jätteen arvokkaaksi raaka-aineeksi ja pitämällä energiankulutuksen ja jätemäärät mahdollisimman pieninä: Laaja laitevalikoimamme auttaa yrityksiä:

  • täyttämään jätevesipäästöjä koskevat vaatimukset tehokkaiden ja kompaktien jätevedenpuhdistusjärjestelmien avulla
  • uudelleenkäyttämään vettä tertiäärisuodatusratkaisujemme avulla
  • vähentämään kaatopaikkajätettä, ottamaan talteen lämpöä ja tuottamaan biokaasua tehokkaan lietteenkäsittelyn avulla
  • ottamaan talteen prosessien arvokkaita sivutuotteita uusiokäyttöä tai myyntiä varten.

Miksi yhteistyö Alfa Lavalin kanssa teollisuuden veden ja jätteiden käsittelyssä on kannattavaa?

Saat samalta toimittajalta kaikki tarvitsemasi laitteet teollisuusprosesseihin, paikan päällä tapahtuvaan jäteveden ja lietteen käsittelyyn ja resurssien talteenottoon.

Saat korkealaatuisen ja energiatehokkaan prosessin, jonka tulokset ovat taattuja. Teollisten prosessien ja jätteen käsittelyn tuntemuksemme avulla voit pienentää toimintasi kustannuksia ja ympäristövaikutuksia.

Voit luottaa aina asiantuntemukseemme. Toimimme maailmanlaajuisesti ja olemme käytettävissäsi kaikkialla. Meillä on yli 130 vuoden kokemus tuhansien teollisuusasiakkaiden auttamisesta eri puolilla maailmaa. Avullamme asiakkaat ovat pystyneet täyttämään tiukat jätteenkäsittelyn vaatimukset elintarvike-, juoma-, kemian-, lääke-, paperi- ja selluteollisuudessa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa ja muilla prosessiteollisuuden aloilla.  

Turn waste into value

See what you can gain from on-site water and waste treatment - and calculate your savings!Turn waste into value with Alfa Laval solutions

Why work with Alfa Laval on industrial water and waste treatment?

  • You can get equipment for both your main industrial processes, on-site wastewater and sludge treatment plus resource recovery from one and the same supplier.
  • You get a high quality, energy efficient process design with guaranteed results, designed to reduce the cost and environmental impact of your operations, based on deep understanding of your industrial process as well as waste treatment.
  • You can at any time draw on our expertise and global presence. We have more than 130 years of experience in helping thousands of industrial customers around the world tackle tough requirements for waste handling – from food and beverage, chemical and pharmaceutical to pulp and paper, oil, gas and other process industries.