Huoltamalla parempi energiatehokkuus

Tiesitkö, että jopa 2,5 % maailman CO2-päästöistä voitaisiin estää, jos lämmönvaihtimet toimisivat optimaalisesti ja jos ne huollettaisiin säännöllisesti? Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen on tärkeä askel kohti hiilestä irtautumista ja vain yksi säännöllisen huollon eduista.

Kun Alfa Laval on huoltokumppanisi, voit hyödyntää asiantuntemustamme tuotteidesi koko elinkaaren ajan optimoidaksesi lämmönsiirron tehokkuuden, säästääksesi energiaa ja vähentääksesi hiilidioksidipäästöjä.

 

Cleantech Service hero

Säästä energiaa ja päästöjä huollon avulla

Energiatehokkuus muodostaa jopa 40 prosenttia energiansäästöstä, joka tarvitaan nettonollapäästöjen saavuttamiseksi, joten on varmistettava, että prosessit optimoidaan säännöllisellä huollolla. Seuraavalla lyhyellä videolla selostetaan, kuinka Alfa Lavalin palvelut voivat säästää energiaa ja vähentää prosessiesi päästöjä.

Joka watin arvoinen

Vuosittain huoltamiemme lämmönvaihtimien määrä vastaa 50 GW:n vähennystä asiakkaidemme energiankäyttöön. Se vastaa energiamäärää, jonka 10 000 tuuliturbiinia pystyy tuottamaan samassa ajassa.

Hiilidioksidipäästöissä 50 GW vastaa 25 miljoonan tonnin vähennystä hiilijalanjälkeen tai Lontoon kaupungin vuosittain aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä.

Kuvittele, mitä voisimme saavuttaa, jos maailman teollisuus huoltaisi säännöllisesti levylämmönvaihtimiaan lämmönsiirron tehokkuuden optimoimiseksi.

Cleantech Service Watts it worth 01

Palvelun arvo

Lämmönvaihtimia pidetään usein staattisina laitteina, mutta myös ne tarvitsevat huoltoa. Lämmönvaihtimien huoltaminen suositelluin määräajoin optimoi energiatehokkuuden, vähentää hiilidioksidipäästöjä, parantaa tuottavuutta ja alentaa kokonaiskustannuksia.

Value of service diagram 221017

Likaantumisen vuoksi lämmönsiirron tehokkuus ja laitteiden suorituskyky heikkenevät ajan myötä. Tämä lisää energiankulutusta, hiilidioksidipäästöjä ja käyttökustannuksia.

Säännöllisellä huollolla voidaan vähentää likaantumisen vaikutusta, lisätä energiatehokkuutta, vähentää energiankulutusta, vähentää hiilidioksidipäästöjä ja optimoida elinkaarikustannukset.

Cleantech solfjader vignette new

Tässä on todiste

Haluatko tietää, kuinka paljon voit säästää toimialallasi?

Asiantuntijamme ovat työskennelleet kumppaneiden kanssa kaikkialla maailmassa löytääkseen dataa, jota tarvitsemme tukeaksemme kaikkia toimialoja ja sovelluksia, matkalla kohti nollaa.

Lue todistuspakettimme saadaksesi tietoa energiatehokkuusmahdollisuuksistasi tai ota meihin yhteyttä jo tänään.


Lisätietoja

Energy Hunter – hukkaenergian metsästys

Jokainen voi parantaa prosessiensa energiatehokkuutta. Meidän on vain etsittävä parannettavat alueet ja vähennettävä energianhukkaa. Alfa Lavalilla on tekniikkaa, asiantuntemusta ja palvelua lämmönsiirtotehon maksimoimiseksi. Joten ei kannata enää odotella. Laske uudella työkalullamme, kuinka paljon voit säästää tänään.


Lue lisää

Visuaalinen kuntotarkistus

Ymmärrämme jaetun tiedon ja yhteistyön merkityksen globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Siksi olemme kehittäneet yhdessä Microsoftin kanssa uuden lämpökuvien tunnistussovelluksen, jonka avulla asiakkaat voivat hallita omaa energiatehokkuuden seurantaansa. Alfa Lavalin laajan palveluosaamisen ja Microsoftin tekoälyohjelmiston yhdistelmä mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat tarkistaa Alfa Laval -levylämmönvaihtimiensa huoltotarpeet pelkällä älypuhelimellaan.


Lue lisää

Lämmönsiirtimien huollot

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Levylämmönvaihtimet

Raskaan prosessiteollisuuden asiakkaille oikea lämmönvaihdin voi tehdä tuotannosta kestävämpää, luotettavampaa ja taloudellisempaa. Säännöllisen tiheä huolto on avainasemassa, jotta lämmönvaihtimet toimivat huipputeholla ja tehokkuudella.


Lisätietoja

plate_heat_exchangers_welded-plate-block.jpg

Compabloc

Alfa Laval Compabloc on täydellinen ratkaisu vaativiin materiaali-, paine- tai lämpötilavaatimuksiin. Sitä tukevat myös maailmanlaajuinen kokeneiden asiantuntijoiden verkosto sekä kattava huoltotakuu, joka auttaa pitämään sen toiminnassa tehokkaasti ja kestävästi, jotta voit säästää energiaa ja rahaa sekä vähentää hiilidioksidipäästöjä.


Lisätietoja

plate_heat_exchangers_welded-plate-shell.jpg

Packinox

Packinox on ensiluokkainen ratkaisu lämmön talteenottoon: sen lämpöhyötysuhde on yli 95 prosenttia. Jokainen Packinox-lämmönvaihdin räätälöidään asiakkaan käyttöolosuhteisiin. Packinox on suunniteltu maksimaalista käytettävyyttä ajatellen, ja sitä varten on kattava huoltovalikoima, joka tukee energiatehokkuustavoitteitasi.


Lisätietoja

Alfa Laval Niagara WSAC_modular_640x360.png

WSAC-ilmanjäähdyttimet

Alfa Lavalin WSAC-jäähdyttimet on suunniteltu vaativaan käyttöön, ja ne kestävät jopa 172 baarin (2 500 psi) painetta. Jäähdyttimet tarjoavat maksimaalisen jäähdytyksen pienessä koossa ja käyttävät vähän vettä ja sähköä. Säännöllisen tiheä huolto voi auttaa sinua säästämään entistä enemmän polttoainetta ja hiilidioksidipäästöjä WSAC-tekniikalla.


Lisätietoja

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Spiraalilämmönvaihtimet

Alfa Lavalilla on yli puolen vuosisadan kokemus spiraalitekniikasta sekä maailmanlaajuinen paikallisten huoltoasiantuntijoiden verkosto. Säännöllisen tiheän huollon ansiosta lämmönvaihdin toimii huipputeholla ja tehokkuudella. Näin voit luottaa siihen, että spiraalilämmönvaihdin toimii erittäin luotettavasti vaativimmassakin käytössä ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.


Lisätietoja

ace-640x360px.jpg

Ilmajäähdytteiset vaihtimet (ACE)

Alfa Lavalin ilmajäähdytteiset vaihtimet on suunniteltu toimimaan luotettavasti vaativissa käyttökohteissa. Kestävät järjestelmät tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn erittäin pienellä energiankulutuksella. Laaja huoltovalikoima kattaa kaikenmerkkiset ilmajäähdytteiset vaihtimet.


Lisätietoja

Cleantech Service Watts it worth 02

Watt's it worth?

Alfa Laval asentaa ja huoltaa miljoonia lämmönvaihtimia vuosittain, mikä vähentää kapasiteettitarvetta 100 GW:lla.

Se on merkittävä määrä, sillä uusien tuulivoimaloiden maailmanlaajuinen tuulivoimakapasiteetti vuonna 2021 oli 93 GW.

Kuvittele, mitä voisimme saavuttaa, jos kaikki teollisuudenalat ja käyttökohteet optimoisivat energiatehokkuuden säästääkseen energiaa ja hiilidioksidipäästöjä.

Katso täältä, kuinka voit säästää energiaa prosesseissasi.


Lue lisää

360°-huoltopalvelu

Alfa Lavalin maailmanlaajuisen huoltoverkoston asiantuntijat tuntevat toimialasi. Meiltä saat tarvitsemasi osat ja asiantuntemuksen ajasta ja paikasta riippumatta.

Alfa Lavalin 360°-huoltopalveluvalikoima kattaa kaikki tarpeesi laitteistosi koko elinkaaren ajan käynnistyksestä, ylläpidosta, tuesta ja parannuksista valvontapalveluihin maksimaalisen käytettävyyden, käytettävyyden ja optimoinnin saavuttamiseksi.
Omistamisen kokonaiskustannukset minimoimalla autamme sinua pysymään kilpailun kärjessä.


Lisätietoja huoltovalikoimastamme

product lifetime service star


cleantech_symbol_RGB_png.png

Puhdas energia

Kestävä kumppanuus

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ratkaisuistamme

Ota yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.