Herobanner VCA

Visuaalinen kuntotarkistus

Ennakoiva lähestymistapa levylämmönvaihtimien turvallisuuteen ja käytettävyyteen

Optimoi tiivisteellinen lämmönvaihtimesi tulevaisuutta varten

Tiivisteellinen levylämmönvaihdin on kiinteä laite, jossa ei ole liikkuvia osia, mutta se vaatii silti rutiinihuoltoa suorituskyvyn optimoimiseksi – aivan kuten mikä tahansa muukin tuotantolaitoksen tärkeä prosessilaite. Lämmönvaihtimen huoltovälit voivat kuitenkin vaihdella suuresti eri tekijöiden, kuten väliaineen, lämpötilan ja paineen, mukaan. Tästä syystä on tärkeää arvioida tiivistetyn levylämmönvaihtimen suorituskykyä.

Alfa Lavalin visuaalinen kuntotarkistus antaa sinulle nopeasti yleiskuvan tiivisteellisten levylämmönvaihtimiesi tilasta. Saat tietoa laitteen todellisesta kunnosta: sen mekaanisesta kunnosta, korjaustarpeesta sekä tiivisteen jäljellä olevan käyttöiän ennusteen. 

Toimitamme sinulle myös raportin, joka sisältää:

  • Yksikkötiedot, mukaan lukien muutokset ja mukautukset
  • Kuvia ja kuvaus ongelma-alueista 
  • Lämpökuva yksiköstäsi sekä kuvan tulkinta
  • Yhteenveto havainnoistamme ja suosituksistamme 

Visuaalisessa kuntotarkistuksessa teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi tunnistaaksemme ja ratkaistaksemme mahdolliset huomiota vaativat ongelmat. Arvioimme lämpötehokkuutta lämpökuvauskameran avulla ja annamme sitten suosituksia lämmönvaihtimiesi pitämiseksi moitteettomassa kunnossa havaintojemme ja analyysiemme perusteella. Suositustemme perusteella voit suunnitella huollon tilanteen mukaan, ja Alfa Laval voi antaa turvallisuusneuvoja paikan päällä. 

 

VCA_phone.png

Mitä saat visuaalisesta kuntotarkistuksestamme?

Yksityiskohtainen raportti jokaisesta levylämmönvaihtimesta lämpökuvan ja suositusten kanssa

Vierailumme jälkeen toimitamme sinulle yksityiskohtaisen raportin jokaisesta arvioimastamme yksiköstä. Raportti sisältää lämpökuvan sekä muita asiaankuuluvia kuvia, lämmönvaihtimien tietoja sekä havaintojamme ja suosituksiamme optimaalista suorituskykyä varten.

hanger-plate-Vignette 640x360

Nopea toteutus – yksiköitä ei tarvitse avata

VCA on parasta tehdä laitteen ollessa toiminnassa. Tämä mahdollistaa lämpökuvan tekemisen. Jokainen yksikkö arvioidaan yleensä alle 5 minuutissa koosta ja saavutettavuudesta riippuen.

alfa-laval-service-and-support 2-640x360

Ilmoitukset mahdollisista turvallisuus- ja suorituskykyongelmista

Turvallisuus on asialistamme kärjessä Alfa Lavalilla. Kaikki huoltoteknikkomme ovat saaneet asianmukaisen työturvallisuuskoulutuksen, ja he ilmoittavat sinulle, jos he havaitsevat turvallisuusongelmia lämmönvaihtimissasi. Lämmönvaihtimen suorituskykyä arvioidaan lämpökuvan sekä sinulta saatujen tietojen perusteella. Voit keskustella suorituskyvystä suoraan huoltoteknikkomme kanssa levylämmönvaihtimesi luona.

heat-exchangers 640x360

Hanki lyhyen ja pitkän aikavälin huoltosuosituksia

Havaintoidemme ja kanssasi käydyn keskustelun perusteella voimme antaa sinulle lyhyen ja pitkän aikavälin huoltosuosituksia. Näin voit suunnitella kunnossapitoa ja priorisoida toimintoja.

plant sun Vignette 640x360

Suunnittele huoltotoimet havaintojen perusteella

Suurin osa asiakkaistamme suosii suunniteltua huoltoa epäkäytännöllisten vikakorjausten sijaan. Havaintomme ja lämmönvaihdinosaamisemme antavat meille mahdollisuuden auttaa sinua priorisoimaan kunnossapitotoimia ja valitsemaan, mitä tehdä nyt ja mitä voidaan lykätä.

VCA-service Vignette 640x360

Tehokkuutta vuosikymmeniksi

Huonosti toimiva levylämmönvaihdin voi vaikuttaa turvallisuuteen, tuotteen laatuun ja energiakustannuksiin. Vika voi johtaa kalliiseen seisokkiin ja suuriin menetyksiin tuotannossa. Tiivistetyn levylämmönvaihtimen säännöllinen ja ennakoiva huolto säilyttää sen suorituskyvyn ja pitää toiminnan ongelmattomana ja ennustettavana.

Meillä on asiantuntemus auttamaan sekä tämänhetkisissä ongelmissa, tulevaisuuden ongelmien ehkäisyssä että ongelmien ratkaisussa verkossa toimivan vianmääritystyökalumme avulla.

Katso kattavat huoltoratkaisumme

Cleantech Service Watts it worth 01

Huoltamalla parempi energiatehokkuus

Vuosittain huoltamiemme lämmönvaihtimien määrä vastaa 50 GW:n vähennystä asiakkaidemme energiantarpeisiin. Se vastaa energiamäärää, jonka 10 000 tuuliturbiinia pystyy tuottamaan samassa ajassa.

Hiilidioksidipäästöissä 50 GW vastaa 25 miljoonan tonnin vähennystä hiilijalanjälkeen tai Lontoon kaupungin vuosittain aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä.

Kuvittele, mitä voisimme saavuttaa, jos maailman teollisuus huoltaisi säännöllisesti levylämmönvaihtimiaan lämmönsiirron tehokkuuden optimoimiseksi.

Lisätietoja