Alfa Laval - Plant-based drink production

Plant-based drink production

Kasviperäisten juomien kulutus kasvaa tasaisesti suurimmassa osassa maailmaa, kun kuluttajat keskittyvät terveellisempään ruokavalioon, eläinten hyvinvointiin ja kestävämpään ruokaan. Alfa Laval tarjoaa erilaisia kasvipohjaisten juomien käsittelylaitteita kaikenlaisille raaka-aineille, esimerkiksi soijalle, kauralle, manteleille ja riisille.

grain based drink decanter centrifuge

Tyypillinen kasvipohjaisten juomien valmistusprosessi

Jokainen valmistaja on erilainen, mutta kaikille on yhteistä laadukkaiden käsittelylaitteiden tarve. Alla näet esimerkin tyypillisestä kasvipohjaisen juoman valmistusprosessista. Käytettävien raaka-aineiden mukaan voimme suositella räätälöityä tai muuten soveltuvaa prosessiratkaisua kasvipohjaisten juomien valmistukseen keskittyen luotettavuuteen, veden ja energiankulutuksen optimointiin sekä raaka-aineen täysimääräiseen hyödyntämiseen.

Oat milk extraction process

On-demand Webinar | Plant-based drinks - Production for a growing market

Watch this webinar and listen to our food decanter expert Arild Lauten present insights on the process needed to produce drinks made on oat, soy or nuts. Learn what the important things to consider are, when setting up a plant-based drinks production. The webinar is available on-demand.

PBD Vignette 2

Tuotteet