Zero Liquid Discharge

Muuta jätteet arvoksi Alfa Lavalin AlfaFlash ZLD ‑järjestelmällä. Nämä kestävät ja kompaktit ratkaisut käsittelevät teollisten prosessien jätevedet ja ottavat arvokkaat tuotteet talteen kierrätyksessä. Aineet poistetaan tehokkaasti vedestä tai märkämateriaalista ja muutetaan kiinteäksi jätteeksi myyntiä, uudelleenkäyttöä tai tehokasta hävittämistä varten. ZLD-järjestelmät hyödyttävät sekä ympäristöä että tulostasi, ja ne on helppo mukauttaa vastaamaan kasvavia tarpeitasi ja muuttuvia määräyksiä.

Reuse water, recover value with ZLD 604x360

Käytä vesi uudelleen, ota arvoa talteen

  • Lisää vedenkäytön tehokkuutta poistamalla nestemäistä jätettä ja käsittelemällä veden uudelleenkäyttöä varten
  • Joissakin prosesseissa voidaan ottaa talteen arvokkaita resursseja, kuten metalleja ja mineraaleja
  • Helposti säädettävät järjestelmät toimivat myös tulevaisuudessa tarpeidesi kasvaessa ja määräysten muuttuessa
  • Pienempi jätemäärä tarkoittaa pienempiä hävittämiskustannuksia ja vähäisempää uusien resurssien tarvetta
  • Alhaisemmat investointi-, asennus- ja käyttökustannukset verrattuna perinteisiin haihdutustekniikoihin

Teollisuuden jätevesien tehokas käsittely on usein lakisääteinen velvoite ja välttämätöntä toimiluvan säilyttämiseksi. Alfa Lavalin AlfaFlash ZLD ‑järjestelmä voi kuitenkin olla myös osa prosessia, jossa jätteestä otetaan talteen arvokkaat resurssit, jotka muuten olisi menetetty. Alfa Lavalin tuotevalikoima ja teknologinen asiantuntemus voivat olla avaintekijä resurssiesi talteenottoprosessin tehokkaassa toteuttamisessa.

Toimialat ja käyttökohteet 

AlfaFlash ZLD ‑järjestelmät on suunniteltu vastaamaan monenlaisten sovellusten tarpeisiin:

cleantech-biobased-chemicals-intro-img.jpg

HVO, uusiutuvat polttoaineet ja biopohjaiset kemikaalit

Jalostamot, biomuovien valmistajat ja 2G-etanolin valmistajat voivat kierrättää ja käyttää uudelleen uusiutuvan energian prosessiensa jätevettä.

Lisätietoja

if-gears_640x360 (1) (1).jpg

Valmistava teollisuus ja huoltokeskukset

Huoltokeskusten sekä autojen, työkalujen ja elektroniikan valmistajien on minimoitava jätevesi tai jopa eliminoitava se kokonaan voittojen lisäämiseksi ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätietoja

 

 

cleantech-Recycling-intro-img-final.jpg

Kierrätysteollisuus

Alfa Laval tarjoaa AlfaFlash ZLD ‑järjestelmiä kiteytyksen kemiallisiin kierrätyssilmukoihin (uuttoon) ja paljon muuta. Voimme auttaa sinua kierrätysprosessisi ja kierrätysjätevirtasi kanssa.

Lisätietoja

read more_640x360.jpg

Prosessiteollisuus

AlfaFlash ZLD -järjestelmää ja prosessikiteytyslaitteita voidaan käyttää erilaisissa prosessiteollisuuden prosesseissa.

 

Lisätietoja 

Katso, mitä ZLD voi tehdä yrityksellesi! 

 

Hanki yleiskatsaus Zero Liquid Discharge ‑järjestelmästä

  Lue lisää Zero Liquid Discharge ‑järjestelmästä ja siitä, miten Alfa Lavalin ratkaisut voivat muuttaa jätteen lisäarvotuotteeksi.

Zero liquid discharge system 970x550

Erilaisia kokoonpanoja

Mekaaninen kaasujen uudelleenpaineistus (MVR)

Alfa Lavalin ZLD-järjestelmät voidaan suunnitella MVR:llä käyttämällä sähkövirtaa haihdutusprosessia varten. Sähkökäyttöinen puhallin nostaa höyryn kondensaatiolämpötilaa höyrystimessä, ennen kuin se johdetaan takaisin lämmönvaihtimeen, jossa latenttilämpö otetaan talteen. Tämä kokoonpano on ihanteellinen, kun lämmönlähdettä ei ole käytettävissä ja kun kiehumispisteen nousut ovat kohtuullisia.

Monivaiheiset järjestelmät

Alfa Lavalin ZLD-järjestelmät voidaan suunnitella käyttämään lämpölämmönlähdettä, kuten höyryä tai kuumaa vettä, yhdellä tai useammalla vaikutuksella kapasiteettivaatimustesi ja energiatehokkuustavoitteidesi mukaan. Tällainen kokoonpano on ihanteellinen, kun lämpölämmönlähteitä on saatavilla, ja se on yleensä houkuttelevampi investointikustannusten kannalta.

AlfaFlashin toimintaperiaate

Tutustu tarkemmin Alfa Laval Zero Liquid Discharge ‑järjestelmän toimintoihin. Katso AlfaFlash-animaatio ja koe pakotettu kiertohaihdutustekniikkamme omakohtaisesti.

 

Alfa Laval avaa huippuluokan huoltokeskuksen, joka kierrättää lähes 100 prosenttia vedestään

 Alfa Lavalin uusi huoltokeskus Saksan Frechenissä tulee olemaan yksi maailman suurimmista levylämmönvaihtimia käyttävistä keskuksista. Lisäksi se on teknisesti edistyksellinen ja kestävä laitos, joka pystyy kierrättämään lähes 100 prosenttia vedestään Alfa Lavalin AlfaFlash Zero Liquid Discharge ‑teknologian avulla.

 

Lue lehdistötiedote 

 


Keskustele asiantuntijan kanssa


Tietosi tallennetaan ja käsitellään 
tietosuojakäytäntömme mukaisesti.