Kalanjalostus

Alfa Laval on tunnettu kalanjalostuksen sivutuotteiden jalostuslaitteiden ja -ratkaisujen toimittaja. Ratkaisumme muuttavat sivutuotteet arvokkaiksi kuluttajatuotteiksi, kuten ihmisille tai eläimille tarkoitetuiksi omega-3-rasvahapoiksi, liivatteeksi, kollageenipeptidiksi tai kalanrehuproteiineiksi tai kalaproteiinitiivisteiksi lemmikkieläinten ruokaa varten.

Fish processing

Nopea, hygieeninen ja luotettava

Kalan, äyriäisten ja muiden merenelävien jalostaminen elintarviketuotteiksi tai muuhun ihmisten tai eläinten käyttöön edellyttää poikkeuksellisen nopeaa, luotettavaa ja hygieenistä käsittelyä.

Paremmat yhdistelmät

Parhaat tulokset kalojen, äyriäisten ja krillien jalostamisessa saavutetaan varmistamalla, että kaikki komponentit ja järjestelmät toimivat yhdessä sujuvasti ja luotettavasti. Tällöin ne tehostavat toistensa toimintaa.

Järjestelmät, moduulit tai laitteet

Alfa Laval tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja kokonaisista jalostuslaitoksista valmiiksi suunniteltuihin moduuleihin ja erikoislaitteisiin.

Alfa Lavalin ylivertaisen käytännön osaamisen ja kokemuksen avulla voit myös pidentää kalan, äyriäisten tai krillin jalostuslaitoksen käyttöikää sekä parantaa ja hienosäätää laitoksen toimintaa.

Uudet vertailukohdat

Alfa Lavalin osaaminen tuo käyttöön teollisen mittakaavan jalostuksen, joka vähentää energiankulutusta ja jätettä. Hyödynnämme huipputeknisiä ratkaisuja, jotka auttavat parantamaan sekä laatua että tuottoa.

Jätteestä tuotoiksi

Merenelävien jalostamisessa syntyy usein paljon sivutuotteita ja jätettä. Suurin osa sivutuotteista ja jätteestä muutetaan muiden tuotteiden osiksi tai eläinrehuksi, joiden tuotto jää melko pieneksi.

Alfa Lavalin teknologioiden avulla tähteet ja muut raaka-aineet voidaan muuttaa elintarvikekelpoisiksi proteiineiksi, joilla on merkittävä kaupallinen potentiaali. Alfa Laval on edelläkävijä tällä nopeasti kasvavalla toimialalla.

Surimi-vaihtoehto

Kalanjalostuksessa syntyy paljon sivutuotteita, jotka voidaan muuttaa uusiksi tulonlähteiksi Alfa Lavalin teknologioiden avulla.

Yksi vaihtoehto on surimi, suosittu kalapohjainen elintarviketuote, joka jäljittelee hummerin, ravun ja muiden äyriäisten koostumusta ja väriä.

Ladattavat tiedostot