Pyörivän harjan siivilät

Alfa Lavalin pyörivän harjan siivilät ovat itsepuhdistuvia linjasuodattimia, jotka poistavat prosessinesteistä karkeita hiukkasia. Ne suojaavat jatkokäsittelylaitteita, kuten pumppuja, separaattoreita ja lämmönvaihtimia, tukkeutumisesta ja kulumisesta johtuvilta vaurioilta. Pyörivän harjan siivilät turvaavat tuotelaadun, parantavat tuottavuutta ja pienentävät huoltokustannuksia.

Rotary brush strainer

Pyörivän harjan siivilät suodattavat ylisuuria kiintoaineita prosessinesteestä tehokkaasti ja jatkuvasti

  • Paranna prosessin jatkuvuutta ja erinomaista suorituskykyä ja minimoi kalliit seisokit
  • Varmista tasaisen korkea tuotelaatu suodattamalla prosessinesteet huolellisesti hyväksi todettua tekniikka käyttämällä
  • Lisää saantoa ja minimoi tuotehävikit
  • Luotettava kulumissuojaus pidentää laitteiden käyttöikää ja mahdollistaa myös huoltovälien pidentämisen
  • Helppo huoltaa ja avata harjan tarkastusta ja säätöä varten

Turvaa käyttöaste ja varmista prosessin sujuva ja tehokas toiminta Alfa Lavalin pyörivän harjan siivilöillä. Nämä kestävät ja itsepuhdistuvat prosessilinjaan asennettavat harjasiivilät keräävät prosessinesteisiin jääneitä kiintoaineita, jotka voivat aiheuttaa kulumista tai tukkeutumista jatkokäsittelylaitteissa ja -komponenteissa, kuten pumpuissa, separaattoreissa, lämmönvaihtimissa ja venttiileissä.

Pyörivän harjan siivilät ovat saatavana joko Alfa Laval W-SIL -erillisyksikkönä tai Alfa Laval W-SIL -siivilämoduulina, joka on kattava runkoon asennettu yksikkö ja toimitetaan käyttövalmiina tehdaskäyttöä varten. Virtausnopeus on jopa 60 000 l/h. Vakiosuodattimen silmäkoko on 0,6–1 mm. Mukautettuja rei'ityksiä ja lovikokoja on saatavana pyynnöstä.

Alfa Lavalin pyörivän harjan siivilät soveltuvat käyttöön maataloudessa, meijeri-, elintarvike- ja panimoteollisuudessa ja muilla aloilla, joissa kiintoaineen jatkuvan poistaminen on tärkeää laitteiden käyttöasteen varmistamiseksi.

 

Parannettu prosessin jatkuvuus

Alfa Lavalin pyörivän harjan siivilät parantavat prosessin käyttöastetta. Suostumattomasta teräksestä valmistetut harjat tai valinnaiset teflon-kaapimet irrottavat siivilään kiinni jääneet kiintoaineet tai ylisuuret hiukkaset prosessin toimintaa keskeyttämättä. Kiintoaines putoaa siivilän pohjalla olevaan kammioon, josta se voidaan tyhjentää. 

Erittäin joustava, monipuolinen

Pyörivän harjan siivilät ovat saatavana joko Alfa Laval W-SIL -erillisyksikkönä tai Alfa Laval W-SIL -siivilämoduulina, joka on kattava runkoon asennettu yksikkö, jossa on myös sähkökaappi ja kiintoaineiden tyhjennysventtiili. Valinnaiset suodatinverkkokoot ja -kokoonpanot varmistavat, että siivilä voidaan räätälöidä käyttötarkoitukseen sopivaksi. Lisäksi mukautettuja rei'ityksiä ja lovikokoja on saatavana pyynnöstä. 

W-SIL-siivilä

W Sil Rotary brush strainer.png

W-SIL-siivilämoduuli

W-sil strainer module.png

Helppo hallita, tarkastaa ja huoltaa

Instrumentointiliitännät on sijoitettu pyörivän harjan siivilöiden päälle. Linja-asennettavat pyörivän harjan siivilät on helppo avata, joten siivilän sisäosien tarkastus ja huolto onnistuu helposti. Alakartiossa on putkiliitännät valmiina siivilän tyhjennystä varten. 

 

.

Kuinka pyörivän harjan siivilät toimivat?

Alfa Lavalin pyörivän harjan siivilät ovat itsepuhdistuvia linjasuodattimia, jotka on koteloitu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin koteloihin. Prosessineste virtaa koteloidun rei'itetyn suodatinkorin läpi. Neste ohjataan siivilään tuloyhteen kautta. Suodatinkori sieppaa nesteeseen jääneet karkeat hiukkaset, jotka ovat suodattimen silmäkokoa suuremmat. 

Siivilän keskiakseliin on asennettu vaihdemoottorilla liikuteltavat pyörivät harjat tai valinnaiset kaapimet, jotka irrottavat siivilään kiinni jääneet kiintoaineet säännöllisesti, jotta siivilä pysyy puhtaana. Kiintoaineet kerääntyvät siivilän pohjassa olevaan kartiomaiseen kiintoaineskammioon. Kammio voidaan tyhjentää sen pohjaventtiilin kautta halutuin aikavälein. 

 

W-SIL rotary brush strainer cross section