Contherm HP

Contherm® HP on yksiseinämäinen kaapijalämmönvaihdin (SSHE). Se on suunniteltu jatkuvaan ja puolijatkuvaan prosessointiin korkealla tuotepaineella. Siinä on Contherm®-tuoteryhmän vankin rakenne. HP-malli soveltuu erilaisille tuotteille ja useille toimialoille. Se selviytyy monista viskositeeteista.

Contherm®HP single wall scraped surface heat exchanger

  • Kestää jopa 41,4 baarin tuotepaineita
  • Monipuolinen ratkaisu, joka pystyy käsittelemään jopa 36 mm:n hiukkasia ja yli 50 000 cP:n viskositeettia.
  • Nopea ja helppo asentaa itsekohdistuvan pyörivän akselin ansiosta.
  • Helposti puhdistettava rakenne helpottaa siirtymistä tuotteiden välillä, joten tuotantokatkokset lyhenevät.
  • Vankka rakenne takaa tehokkaan lämmönsiirron ja luotettavan mekaanisen suorituskyvyn.
Contherm® HP -kaapijalämmönvaihdin kestää kaksi kertaa suurempaa painetta kuin tavallinen yksiseinämäinen Contherm®, joten se soveltuu suuriin paineisiin. Rakenteen ansiosta kytkentäosia ei tarvita. Ainutlaatuinen pyörivä akseli kohdistuu itsestään moottoriin/vaihteistoon. Alkuperäisen Conthermin® tavoin Contherm® HP voidaan asentaa pysty- tai vaakasuuntaan vaatimusten täyttämiseksi tai jos tilaa on vain rajoitetusti.
.

Asiaan liittyviä tuotteita

Kaapijalämmönvaihtimen toimintaperiaate

Kaapijalämmönvaihtimisissa tuote menee sylinteriin sen alaosasta ja virtaa ylöspäin. Lämmitys- tai jäähdytysaine kulkee vastavirtaan kapean rengasmaisen kanavan läpi.

Pyörivät terät irrottavat tuotteet jatkuvasti sylinterin seinämästä tasaisen lämmönsiirron varmistamiseksi. Tuote menee sylinteriin korkkiruuvimaisena kuviona kaavintayksikön pyörimissuunnassa. Tällöin tuotteen laatu pysyy hyvänä, koska leikkautuminen vähenee. Tuotetta käsitellään hellävaraisemmin, ja painehäviö tuloaukossa vähenee. Lopuksi tuote poistuu sylinterin yläosasta.

Sekä tuotevirta että roottorin nopeus sylinterissä voidaan säätää tuotteen erityisominaisuuksien mukaan.

Enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Kattava Contherm®-valikoima tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia vaativien tuotteiden jatkuvaan käsittelyyn. Itse asiassa Alfa Laval on nykyään markkinoiden ainoa toimittaja, joka pystyy tarjoamaan luotettavaa lämmönsiirtoa sekä kaksi- että yksiseinämäisten kaapijalämmönvaihdinratkaisujen avulla.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Siksi varmistamme, että Contherm®-lämmönvaihtimet räätälöidään käyttötarkoituksiinsa perusteellisesti. Silloin saavutetaan enemmän: lisää kapasiteettia, lisää tehokkuutta ja - mikä tärkeintä - lisää kannattavuutta. Kun kyse on liiketoiminnasta, kuka ei haluaisi enemmän?

Tutustu pintaa syvemmältä

Contherm products

Viscous products

Viskoosiset tuotteet

Kattava Contherm®-valikoima sisältää ratkaisuja kaikenlaisten haastavien viskoosisten nesteiden jatkuvaan käsittelyyn. Riippumatta siitä, onko viskoosi matala, keskitasoinen tai erittäin korkea, Contherm®-valikoimasta löytyy oikea ratkaisu.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat ketsuppi, majoneesi, hummus, suklaapohjaiset levitteet, hedelmäpiiraiden täytteet, kastikkeet, vatkatut/vaahdotetut tuotteet, maapähkinävoi, pizzakastikkeet, vanukkaat, salaatinkastikkeet, salsa- ja taco-täytteet, voileipälevitteet, leipätaikina, koneellisesti eroteltu liha (MDM), gelatiini, munakkaat, vauvanruoka, nougat, vartalovoiteet, shampoot ja lakritsa.

Lämpöherkät tuotteet

Kaapijalämmönvaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu lämpöherkille tuotteille, jotka yleensä likaavat muita lämmönvaihtimia. Kattavimman valikoiman ansiosta Alfa Laval voi tukea asiakkaita, joiden lämpöherkät tuotteet ovat haastavia.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat nestemäiset ja vatkatut munatuotteet, lihaemulsiot, hedelmävalmisteet sekä -soseet, kermajuustot ja vehnäproteiinit.

Heat-sensitive products

Crystallizing products

Kiteytyvät tuotteet ja käyttökohteet, joissa esiintyy vaihemuutoshaasteita

Maun, värin ja/tai rakenteen saaminen säilymään aiheuttaa erityisen haasteen mahdollisesti kiteytyvien tuotteiden valmistajille. Teemme yhteistyötä yrityksesi kanssa, jotta löydät parhaan mahdollisen Contherm®-ratkaisun tuotantoasi varten.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat kahvi- ja teeuutteet, kuorrutteet, sokerikonsentraatit, margariinit, tiivisteet, levitteet, gelatiiniliemi, laardi, fondant-täyte, keksikreemit, liuottimet, rasvahapot, vaseliini, olut ja viini.

Hiukkasia sisältävät tuotteet

Contherm®-ratkaisut tehdään täyttämään käyttökohteen asettamat vaatimukset. Jos tuotteita käsitellään suurilla tai pienillä hiukkasilla tai niiden yhdistelmillä tai hiukkasmaisten ja muiden tuotteiden välillä vaihdetaan, Contherm® voidaan mukauttaa täyttämään vaatimukset.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat liha, broilerinlihapalat, kalajauho, lemmikkieläinten ruoka, hillot ja säilykkeet, hedelmäjogurtti, erilaiset hedelmävalmisteet, riisivanukas ja vihannespalat.

Products with particulate matter

Sticky products

Tahmeat tuotteet

Monien lämmönvaihtimien kyky käsitellä tahmeita prosessinesteitä on rajoitettu. Contherm® selviytyy niistäkin. Kattava Contherm®-valikoima pystyy käsittelemään yhtä hyvin lievästi kuin erittäin tahmeita tuotteita elintarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin ja monia muitakin.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat makeiset, juustokastikkeet, lesitiini, tuorejuustot, leivokset, hiivauutteet, kumit, gelatiini, ripsiväri, hammastahna ja tärkkelys.

.

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Contherm Dark Heat Transfer

Contherm®: enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Lisää kapasiteettia, tehokkuutta ja kannattavuutta