Foodec Hygiene Plus – edistynyt elintarvikkeiden jalostus

Elintarviketeollisuuden hygieniavaatimukset kehittyvät jatkuvasti, joten Alfa Laval parantaa linkoratkaisujaan jatkuvasti sisällyttämällä niihin hygieenisiä ominaisuuksia ja malleja, jotka luovat uusia standardeja. Kehittyneitä elintarvikkeiden jalostustekniikoita hyödyntävä Alfa Laval Foodec Hygiene Plus on suunniteltu antamaan ihanteellinen käyttöaika erittäin luotettavasti. Foodec Hygiene Plus -linko on suunniteltu täyttämään kehittyvän elintarviketeollisuuden tarpeet entistä paremmin.

foodec hygiene plus 640 x 360

   

Foodec Hygiene Plus with numbers

Sentrifugointi elintarviketeollisuudessa – hygieniatason parantamiseksi suunnitellut lisäominaisuudet

  1. Tyhjennysaukko varmistaa, että elintarviketeollisuuden dekantterilinkoon jää mahdollisimman vähän jäämiä käytön jälkeen. Tämä helpottaa puhdistusta.
  2. Tuotepuolen pinnat Foodec Hygiene Plus -lingon sisällä on suunniteltu mahdollisimman sileiksi, mikä helpottaa ja tehostaa puhdistusta. Sileä pinta myös vähentää biofilmin muodostumista.
  3. CIP-syöttöputki ja syöttöputken kriittiset umpialueet on nyt entistä helpompi puhdistaa. Erityisesti lingon syöttöalueen ja kartiomaisen osan ympärillä oleva alue voidaan puhdistaa paljon aiempaa tehokkaammin.
  4. Integroitu paikalla puhdistuksen palkki sisältyy uuteen, optimoituun muotoiluun, joka helpottaa rungon sisäosien ja kulhon ulkopinnan jokaisen kohdan puhdistusta minimoiden samalla tarvittavan puhdistusaineen määrän.

Alfa Laval Foodec -dekantterilingot ovat suorituskyvyssä ja tehokkuudessa luokkansa parhaita. Foodec Hygiene Plus -lingon mukana toimitetaan vakiona lisäominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan hygieniatasoa. Nämä ominaisuudet voidaan asentaa myös nykyisiin linkoihin päivityksenä, jolloin vanhemmat ratkaisut vastaavat tämänhetkisiä hygieniavaatimuksia ja odotuksia. Kun hygienia on erityisen tärkeää, saatavilla on myös lisäominaisuuksia puhtauden lisäämiseksi entisestään.

TrueStainless™

Suunniteltu kestävää ja ylivertaista hygieniaa varten.

TrueStainlessTM varmistaa, että rungossa ja muissa tärkeissä osissa, jotka ovat kosketuksissa syövyttävien aineiden kanssa, käytetään ruostumatonta terästä. Tämä edistää ihanteellista hygieniaa ja pidentää laitteiden käyttöikää.

 

SaniRibs®

SaniRibs 190927

Puhtaampi ja tehokkaampi tapa kuljettaa kiintoaineita.

Ainutlaatuiset tiivistehitsatut kohokkeet luovat ihanteellisen kitkan, joka mahdollistaa paremman ja tehokkaamman kiintoaineiden kuljetuksen. Tämä innovatiivinen tekniikka eliminoi myös taudinaiheuttajien riskikohdat sekä helpottaa puhdistusta, mikä tarkoittaa pidempiä tuotantojaksoja, vähäisempää manuaalista huoltoa ja parempaa tuottoa.

grain based drink decanter centrifuge

Miksi elintarviketurvallisuus on yhä tärkeämpää elintarviketeollisuudelle?

Elintarvikkeiden turvallisuudesta ja hygieniasta elintarvikkeiden jalostuksessa on tulossa yhä tärkeämpiä. Tämä asettaa suuremmat vaatimukset elintarvikkeiden jalostuslaitteille ja sentrifugoinnille elintarviketeollisuudessa.

  1. Riittävän hygienian määritelmä on muuttunut ratkaisevasti vuosien varrella, kun tietoisuus elintarviketurvallisuudesta on lisääntynyt. Edistyneempien tietojen ja tutkimuksen avulla löydämme lisäksi epäpuhtauksia ja vaaroja, joista ei ehkä aikaisemmin tiedetty.
  2. Elintarvikkeiden jalostuslaitteiden hygieniaa on välttämätöntä ylläpitää haluttaessa varmistaa täydellinen lopputuote, jonka maku ja rakenne ovat täsmälleen oikeanlaiset.
  3. Oikean hygieniatason ylläpito voi myös parantaa yleistä tuottavuutta, kun taas entistä tehokkaammat puhdistusprosessit auttavat minimoimaan odottamattomat seisokit. 

Kehittyvä kysyntä saa meidät keksimään jatkuvasti ratkaisuja, joissa käytetään edistyneitä elintarvikkeiden jalostustekniikoita. Ratkaisut ylittävät asiakkaiden odotukset dekantterilinkojen hygieniassa ja suorituskyvyssä. Tämän vuoksi olemme kehittäneet huipputeknisen Alfa Laval Foodec Hygiene Plus -ratkaisun elintarviketeollisuutta varten. 

Lataa esite 

Huolto

Elintarviketeollisuuteen tarkoitettujen Foodec Hygiene Plus -linkojen tehokas kunnossapito on parhaan mahdollisen hygienian ohella välttämätöntä prosessin ihanteellisen suorituskyvyn kannalta. 

Prosessin olosuhteiden (kuten käyttöaika, raaka-aineen tyyppi, prosessilämpötila ja CIP-puhdistussyklien määrä) mukaan Alfa Laval suosittelee lingon tarkastusta vähintään 4–6 kuukauden välein ja kattavaa huoltoa vähintään kerran vuodessa. Alfa Lavalin pätevät kenttähuoltoinsinöörit voivat suorittaa huoltoa ja tarkastuksia joko paikan päällä tai Alfa Lavalin huoltokeskuksessa. Tällöin voit päättää, mikä sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Kulhon ja kuljettimen kunnossapito on tärkeä osa linkojen huoltoa, ja se on keskeistä vakaan suorituskyvyn ja ihanteellisen hygienian varmistamisessa. Kulhon ja/tai kuljettimen korjaukset on suoritettava Alfa Lavalin huoltokeskuksessa.

Yhdistettyjen palvelujen, kuten etäseurannan ja online-tuen, avulla huoltovälejä voidaan pidentää. Kunnossapitoa, korjauksia, kuntoseurantaa ja etäkäyttöä voidaan tarjota pakettina samassa huoltosopimuksessa, joka on räätälöity asiakkaan tarpeisiin. Alfa Laval tarjoaa myös koulutusta paikan päällä toimivalle huoltohenkilöstölle.

Ota yhteys huoltoasiantuntijaamme ja pyydä palvelusopimustarjous, joka vastaa omia tarpeitasi.

Meiltä löytyy enemmän...

Kuinka voimme auttaa?

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.