Convap Scraped Surface Evaporator

Convap® on yksiseinämäinen, kaksivaiheinen ja erittäin tehokas kaapijahöyrystin (SSE) viskositeetiltaan suuria ja runsaasti likaavia aineksia varten. Se on suunniteltu tiivistämään erittäin runsaasti kiintoaineita sisältäviä tuotteita tehokkaasti.

Convap刮面蒸发器

  • Convap voi käsitellä nesteitä, joiden kosteuspitoisuus on käytännöllisesti katsoen nolla.
  • Jatkuva kaapiminen ja suuri turbulenssi takaavat vaikuttavan lämmönsiirtokertoimen, kun tiivistetään runsaasti kiintoaineita sisältävää ainesta.
  • Edistyksellisen rakenteen ansiosta Convap pystyy käsittelemään suuren viskositeetin omaavia ja voimakkaasti likaavia aineksia.
  • Tyhjiöinti säilyttää arvokkaat värit, maut ja ravintoaineet.
  • Mahtuu pieneen tilaan pystysuuntaisen rakenteensa ansiosta.
Convap®-höyrystimiä käytetään elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden kuivaamiseen. Ne soveltuvat erityisesti aineksille, jotka on esikonsentroitu muilla keinoilla ja jotka ovat muuttuneet liian viskoosisiksi käsiteltäviksi muilla tavoin. Monissa tapauksissa Convap® voi tiivistää kiintoainepitoisuuden jopa 99-prosenttiseksi. Jatkuva kaavinta estää likaantumisen, mikä varmistaa luotettavan lämpötehon korkealla lämpötilaerolla. Tehokkuuden parantamisen lisäksi tämä myös säilyttää lämpöherkkien tuotteiden laadun.
.

Asiaan liittyviä tuotteita

Kaapijahöyrystimen toimintaperiaate

Kuten muissakin Contherm® yksiköissä tuote tulee Convapiin® sylinterin alaosasta pumpun avulla. Lämmitys- tai jäähdytysaine virtaa rengasmaisessa tilassa lämmönsiirtimen seinämän ja eristetyn vaipan välillä. Pyörivien terien tekemä mekaaninen sekoitus luo konvektio-olosuhteet, jotka ovat olennaiset tehokkaan lämmönsiirron kannalta.

Kaavintaterät irrottavat jatkuvasti tuotekalvoa tarkkuuskäsitellystä sylinterin seinämästä. Yksikön yläpäässä olevan moottorin käyttämä Convap-roottori pyörittää raskaampia nestepisaroita kohti sylinterin seinämää saaden aikaan keskipakoisvoiman. Tämä toimenpide takaa lämmönsiirtopinnan jatkuvan kostutuksen ja estää tuotteen palamisen.

Enemmän kuin luulit mahdolliseksi

Kattava Contherm®-valikoima tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia vaativien tuotteiden jatkuvaan käsittelyyn. Itse asiassa Alfa Laval on nykyään markkinoiden ainoa toimittaja, joka pystyy tarjoamaan luotettavaa lämmönsiirtoa sekä kaksi- että yksiseinämäisten kaapijalämmönvaihdinratkaisujen avulla.

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia. Siksi varmistamme, että Contherm®-lämmönvaihtimet räätälöidään käyttötarkoituksiinsa perusteellisesti. Silloin saavutetaan enemmän: lisää kapasiteettia, lisää tehokkuutta ja - mikä tärkeintä - lisää kannattavuutta. Kun kyse on liiketoiminnasta, kuka ei haluaisi enemmän?

Tutustu pintaa syvemmältä

Contherm products

Viscous products

Viskoosiset tuotteet

Kattava Contherm®-valikoima sisältää ratkaisuja kaikenlaisten haastavien viskoosisten nesteiden jatkuvaan käsittelyyn. Riippumatta siitä, onko viskoosi matala, keskitasoinen tai erittäin korkea, Contherm®-valikoimasta löytyy oikea ratkaisu.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat ketsuppi, majoneesi, hummus, suklaapohjaiset levitteet, hedelmäpiiraiden täytteet, kastikkeet, vatkatut/vaahdotetut tuotteet, maapähkinävoi, pizzakastikkeet, vanukkaat, salaatinkastikkeet, salsa- ja taco-täytteet, voileipälevitteet, leipätaikina, koneellisesti eroteltu liha (MDM), gelatiini, munakkaat, vauvanruoka, nougat, vartalovoiteet, shampoot ja lakritsa.

Lämpöherkät tuotteet

Kaapijalämmönvaihtimet ovat ihanteellinen ratkaisu lämpöherkille tuotteille, jotka yleensä likaavat muita lämmönvaihtimia. Kattavimman valikoiman ansiosta Alfa Laval voi tukea asiakkaita, joiden lämpöherkät tuotteet ovat haastavia.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat nestemäiset ja vatkatut munatuotteet, lihaemulsiot, hedelmävalmisteet sekä -soseet, kermajuustot ja vehnäproteiinit.

Heat-sensitive products

Crystallizing products

Kiteytyvät tuotteet ja käyttökohteet, joissa esiintyy vaihemuutoshaasteita

Maun, värin ja/tai rakenteen saaminen säilymään aiheuttaa erityisen haasteen mahdollisesti kiteytyvien tuotteiden valmistajille. Teemme yhteistyötä yrityksesi kanssa, jotta löydät parhaan mahdollisen Contherm®-ratkaisun tuotantoasi varten.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat kahvi- ja teeuutteet, kuorrutteet, sokerikonsentraatit, margariinit, tiivisteet, levitteet, gelatiiniliemi, laardi, fondant-täyte, keksikreemit, liuottimet, rasvahapot, vaseliini, olut ja viini.

Hiukkasia sisältävät tuotteet

Contherm®-ratkaisut tehdään täyttämään käyttökohteen asettamat vaatimukset. Jos tuotteita käsitellään suurilla tai pienillä hiukkasilla tai niiden yhdistelmillä tai hiukkasmaisten ja muiden tuotteiden välillä vaihdetaan, Contherm® voidaan mukauttaa täyttämään vaatimukset.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat liha, broilerinlihapalat, kalajauho, lemmikkieläinten ruoka, hillot ja säilykkeet, hedelmäjogurtti, erilaiset hedelmävalmisteet, riisivanukas ja vihannespalat.

Products with particulate matter

Sticky products

Tahmeat tuotteet

Monien lämmönvaihtimien kyky käsitellä tahmeita prosessinesteitä on rajoitettu. Contherm® selviytyy niistäkin. Kattava Contherm®-valikoima pystyy käsittelemään yhtä hyvin lievästi kuin erittäin tahmeita tuotteita elintarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin ja monia muitakin.

Esimerkkejä käyttökohteista ovat makeiset, juustokastikkeet, lesitiini, tuorejuustot, leivokset, hiivauutteet, kumit, gelatiini, ripsiväri, hammastahna ja tärkkelys.

.

Ota meihin yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.