Kunnallinen jäteveden käsittely | Alfa Laval

Kunnallinen jäteveden käsittely

Alfa Laval auttaa pienentämään vesi- ja jätevirtojen ympäristövaikutuksia mahdollisimman tehokkaan veden uudelleenkäytön avulla sekä muuttamalla jätteen arvokkaaksi raaka-aineeksi ja pitämällä energiankulutuksen ja jätemäärät mahdollisimman pieninä. Tarjoamme kattavan valikoiman jäteveden käsittelyyn ja suodatukseen ja lietteen käsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Niiden avulla voidaan tuottaa puhdasta poistovettä, joka voidaan laskea vesistöön tai käyttää uudelleen. Niiden avulla voidaan myös v

wastewater-plant-at-sunrise 640x360
.

Prosessi- ja tuotekatsaus

wastewater treatment process diagram

Kattava valikoima jätevedenkäsittelylaitteita

Jäteveden ja lietteen energiatehokkaan käsittelyn tarve kasvaa tasaisesti julkisella sektorilla kaikkialla maailmassa. Yhä useampi kunta on päättänyt vaihtaa perinteisen suodatusteknologiansa kustannustehokkaampiin suljetun kierron järjestelmiin. 

 
Complete spectrum brochureAlfa Laval tarjoaa osaamista ja johtavan valikoiman kompakteja ja energiatehokkaita laitteita ja järjestelmiä. Toimitamme myös kehittyneitä ohjausjärjestelmiä, joiden avulla voidaan optimoida laitoksen toiminta ja pienentää työvoiman tarvetta.  

Jätevedenkäsittelylaitosten ympäristöön ja talouteen liittyvät haasteet vaihtelevat laitoskohtaisesti. Jätevedenkäsittelylaitosta rakennettaessa tai kunnostettaessa on otettava huomioon monta tekijää: esimerkiksi ympäristölainsäädäntö, prosessin olosuhteet, kapasiteettivaatimukset, investointikustannus ja ennustetut tulevaisuuden vaatimukset sekä energian, polymeerien ja hävittämisen kustannukset.

Alfa Laval auttaa urakoitsijoita, suunnittelijoita ja laitosoperaattoreita löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun seuraavilla aloilla:

Miksi tehdä yhteistyötä kanssamme?

Kun Alfa Laval on kumppanisi, prosessi on yksinkertainen. Saat käyttöösi:

  • Alan johtavan jätevesiosaamisen, joka perustuu kokemukseemme tuhansista asennuksista
  • Yhden maailman laajimmista jäteveden käsittelyn tuotevalikoimista ja teknologioista
  • Apua tilanteesi analysointiin sekä optimaalisten laitteiden valintaan tarpeidesi ja taloudellisten resurssiesi mukaan.

Webinaari | Kuinka uusi linkotekniikka auttaa alentamaan käyttökustannuksia puhdistamollasi

Laitteiden suunnittelulla on ratkaiseva merkitys jäteveden puhdistamon käyttökustannuksissa, sillä oikeiden tuotteiden valinta auttaa parantamaan tehokkuutta sekä vähentämään energiankulutusta ja jätemääriä. Osallistu webinaariimme ja kuule miten uusi linkotekniikka auttaa alentamaan käyttökustannuksia puhdistamollasi.

Wastewater-webinar-640x360