Kunnallinen jäteveden käsittely

Alfa Laval auttaa pienentämään veden ja jätevirtojen aiheuttamaa ympäristöjalanjälkeä maksimoimalla veden uudelleenkäytön, muuttamalla jätteen arvoksi ja minimoimalla energiankulutuksen ja jätteen. Tarjoamme kattavan valikoiman jätevedenpuhdistukseen, suodatukseen ja lietteen käsittelyyn tarkoitettuja laitteita, jotka auttavat jäteveden puhdistamisessa hävittämistä tai uudelleenkäyttöä varten, lämmön talteenotossa sekä hävitettävän lietteen määrän vähentämisessä.

wastewater-plant-at-sunrise 640x360

Yksinkertaistettu jätevedenkäsittelyprosessi

 • Alan johtava jätevesiasiantuntemus perustuen tuhansien asennusten tuomaan kokemukseen
 • Yksi laajimmista jätevesilaitteiden valikoimista, joka kattaa useita erilaisia teknologioita
 • Opastusta ainutlaatuisen tilanteesi analysoinnissa sekä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivien, optimaalisten laitteiden valinnassa

Yhä useammat jätevedenpuhdistamot ovat löytämässä kiertotalouden mukaisen, kokonaisvaltaisen jätevedenkäsittelyn edut. Näihin etuihin kuuluvat muiden muassa kustannussäästöt, vähentyneet ympäristövaikutukset ja uudet tulovirrat talteen saaduista resursseista. Jokainen jätevedenpuhdistamo on ainutlaatuinen, ja sillä on omat haasteensa ja mahdollisuutensa. Käsittelyosaamisemme ja laajan tuotevalikoimamme avulla voimme tukea siirtymistäsi kiertävään resurssivirtaan. Riippumatta siitä, oletko urakoitsija, suunnittelija vai laitosoperaattori, voimme auttaa sinua löytämään optimaalisen ratkaisun juuri omaan projektiisi.

 

Katso esite

Uudista jätevedenkäsittelysi Alfa Lavalin avulla

Opi, miten Alfa Laval johtaa kulkua toimijoiden mukautuessa EU:n uuteen yhdyskuntajätevesidirektiiviin. Uraauurtavilla teknologioilla, kuten ALDEC G3, MBR-kalvoilla ja Zero Liquid Discharge -järjestelmillä, Alfa Laval on kumppanisi kun haluat saavuttaa vertaansa vailla olevan tehokkuuden jätevedenkäsittelyssä.

eu-directive-wastewater-article-nordic 640x360
.

Prosessi- ja tuotekatsaus

wastewater treatment process diagram

Kun kumppanisi on Alfa Laval, saat käyttöösi sekä johtavan jätevesiasiantuntemuksen että yhden kattavimmista jätevedenkäsittelylaitteiden valikoimista.

Sekvensointieräreaktori

Biologinen jäteveden käsittely

Sarpsborg.jpg

Kalvosuodatus: Arvoa jäteveden käsittelystä

Norjalainen kunta tarkastelee jäteveden käsittelyä täysin uudesta näkökulmasta panostaen etenkin toiminnan kestävyyteen ja mahdollisuuteen ottaa talteen tärkeitä raaka-aineita uudelleenkäyttöä ja kierrätystä varten.

Lue lisää

Kohti kestävämpää jätevesien käsittelyä

Tiedämme Alfa Lavalilla, että maailman jäteveden puhdistaminen, jota on huimat 380 miljardia kuutiometria, on keskeistä puhtaan makeanveden hallinnassa ja että kestävin tapa säästää vettä on jäljitellä luonnon omaa veden kiertokulkua. Onhan se ylläpitänyt elämää planeetallamme aikojen alusta lähtien.

Lue lisää tulevaisuuden energianeutraaleista resurssien talteenottolaitoksista ja siitä, miten voimme uudista jätevesien hallintaa.

Lue lisää englanniksi

Esittelyssä uusi Alfa Laval ALDEC G3 VecFlow™

Saat ylivertaista tehokkuutta jätevesilietteen vedenpoistoon ja sakeuttamiseen.

Vecflow sludge decanter centrifuge

Webinaarinauhoitus | Kuinka uusi linkotekniikka auttaa alentamaan käyttökustannuksia puhdistamollasi

Laitteiden suunnittelulla on ratkaiseva merkitys jäteveden puhdistamon käyttökustannuksissa, sillä oikeiden tuotteiden valinta auttaa parantamaan tehokkuutta sekä vähentämään energiankulutusta ja jätemääriä. Katso webinaarinauhoitus ja opi miten uusi linkotekniikka auttaa alentamaan käyttökustannuksia puhdistamollasi.

Wastewater-webinar-640x360

Tuotteet ja tiedot teollisen tai kunnallisen jätevedenpuhdistamosi optimointiin

Jätevedenkäsittelyn asiantuntijamme auttavat mielellään urakoitsijoita, suunnittelijoita ja laitosoperaattoreita toiminnan optimoinnissa. Olipa kyseessä uusi tai vanha, teollinen tai kunnallinen jätevedenpuhdistamo, voimme auttaa

 • pienentämään kokonaiskäyttökustannuksia (energia, ylläpito jne.)
 • maksimoimaan resurssien uudelleenkäytön (vesi ja ravinteet)
 • pienentämään energiankäyttöä, polymeerin kulutusta ja hävityskustannuksia
 • optimoimaan massan kuivuuden ja jäteveden laadun
 • lisäämään kapasiteettia
 • minimoimaan suunnittelu- ja investointikustannukset
 • vähentämään asennus- ja käynnistyskustannuksia
 • varmistamaan projektin valmistumisen ajallaan
 • optimoimaan investointi- ja käyttökustannukset.
.

Ota meihin yhteyttä

Tuotteet joista olet kiinnostunut*

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

.