Alfa Laval auttaa Stockholm Vattenia tehostamaan toimintaansa

Tukholman kunnallisella vesiyhtiöllä Stockholm Vatten VA AB:llä on Alfa Lavalin kanssa huoltosopimus, joka kattaa 15 dekantterilinkoa kolmessa eri paikassa.

PVM 2023-11-28

Alfa Laval suunnittelee ja toteuttaa kaikki tarvittavat huoltotoimet puhdistuksesta ja voitelusta vaativampiin vuosihuollon toimiin, jotka suoritetaan Alfa Lavalin huoltokeskuksessa. Alva Lavalin huoltoinsinöörit valvovat säännöllisesti linkojen kuntoa mittaamalla tärinää. Tämän ansiosta voidaan tehdä ennaltaehkäisevää huoltoa ja optimoida huoltovälit. 

Alhaisemmat kokonaiskustannukset Alfa Lavalin huollon ansiosta 

Järjestelystä on Stockholm Vattenille paljon hyötyä. Toiminnot ovat luotettavampia, niillä on kiinteä vuosikustannus, ja kokonaiskustannukset ovat alhaisemmat. Alfa Laval hoitaa kaikki käytännön yksityiskohdat, ja Stockholm Vatten voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Extending performance with the Alfa Laval 360° Service Portfolio

Our extensive service portfolio offers all the services you need to ensure top performance, maximum uptime and operating efficiency from your Alfa Laval equipment throughout its life cycle. Our team of experts and the availability of parts bring you peace of mind.

More about Alfa Laval 360° Service Portfolio

Asiakas

Tukholman kunnallinen vesiyhtiö Stockholm Vatten VA AB käsittelee Tukholman ja seitsemän muun kunnan jätevedet.