Kestävät ratkaisut

Kuvittele kestävämpi maailma. Maailma, jossa tarvitaan vähemmän tuottamaan vielä enemmän. Maailma, jossa vastaamme tehokkaasti kasvaviin energiantarpeisiimme ja samalla vähennämme hiilidioksidipäästöjä. Kuvittele maailma, jossa voimme hyödyntää luonnonvarojen voimaa mutta samalla suojella niitä.

Alfa Lavalilla emme vain kuvittele tätä maailmaa. Rakennamme sitä – yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Hellittämättömän innovaation avulla nopeutamme siirtymistä tehokkaampiin ja puhtaampiin energiaratkaisuihin ja edistämme kiertotaloutta. Syvällisen alan tuntemuksemme ansiosta voimme optimoida asiakasprosesseja, selviytyä vaikeimmista haasteista ja jatkaa maailman parantamista joka ikinen päivä.

Yhdessä työskentelemällä nopeutamme siirtymistä kestäviin ratkaisuihin. Kyse on paremmasta etenemisestä – yrityksesi, työntekijöidesi ja koko planeetan puolesta.

cleantech_symbols640x360.jpg

Kumppanuus kestävien ratkaisujen nopeuttamiseksi

Alfa Lavalilla on vuosikymmenien kokemukseen perustuva ainutlaatuinen kyky tunnistaa uusia mahdollisuuksia, joilla nykyisistä prosessisovelluksista saadaan enemmän irti. Kerromme, kuinka ratkaisumme ja kumppaneillemme tarjoamamme tuki voivat auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden kestävän potentiaalinsa ja kasvamaan oikealla tavalla.

Asiantuntijamme näyttävät sinulle tien

Alfa Lavalin puhtaan teknologian liiketoiminnan kehityspäällikkö Madeleine Gilborne kertoo puhtaasta energiasta, energiatehokkuudesta ja kiertotaloudesta. Alfa Lavalin kumppanina pääset tekemään yhteistyötä Madeleinen kaltaisten alan johtavien asiantuntijoiden kanssa, jotka tukevat toiminnan kestävyyden nopeuttamista.

Globaali haasteemme: hiilestä irtautuminen

Hiilipäästöjen vähentämisen haaste on kaksiosainen: meidän on samanaikaisesti tuettava nopeasti kasvavia energiantarpeita ja samalla vähennettävä hiilidioksidipäästöjä Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kuten tämä kaavio osoittaa, nykyinen suunta on kaukana tavoitteesta. Jotta Pariisin tavoite lämpötilan nousun rajoittamisesta 1,5 °C:seen vuoteen 2050 mennessä voidaan tavoittaa, on luotava kestävän kehityksen skenaariopolku. On kuitenkin syytä huomata, että energiantarpeen odotetaan kasvavan jopa 54 prosenttia samana ajanjaksona. Siksi yksikään yksinkertainen ratkaisu ei voi muuttaa globaalia energiajärjestelmää. Tämä vaatii tekniikoiden ja polttoaineiden yhdistelmän.

Alfa Lavalilla meillä on kokemusta ja tietoa joilla tukea siirtymistäsi ratkaisuilla, jotka mahdollistavat energiatehokkuuden, puhtaan energian ja kiertotalouden. Lue lisää alta tai ota meihin yhteyttä jo tänään.


Ota meihin yhteyttä

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energiatehokkuus

Kuinka Alfa Laval voi maksimoida energiatehokkuutesi? Lue, miten ratkaisumme auttavat säästämään 50 GW energiaa vuodessa – ja vähentämään hiilidioksidipäästöjä jopa 25 miljoonalla tonnilla. Se on 550 kertaa Alfa Lavalin oma hiilijalanjälki.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Puhdas energia

Oletko valmis löytämään huomisen ratkaisut vihreän vedyn tuotantoon, polttokennoihin, hiilidioksidin talteenottoon ja energian varastointiin? Napsauttamalla tätä saat lisätietoja Alfa Lavalin ratkaisuista, joilla nopeutetaan siirtymistä puhtaaseen energiaan.

Sustainable solutions Clean energy

Kiertotalous

Haluatko nähdä, kuinka Alfa Laval työskentelee yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa varmistaakseen, että luonnonvaroja käytetään – ja uudelleenkäytetään – mahdollisimman tehokkaasti? Tutustu uusimpiin ratkaisuihimme kiertotalouden edistämiseksi.

Sustainable solutions Circular economy

Kestävä kumppanuus

Uteliaisuutesi on uteliaisuutemme. Intohimosi on intohimomme. Alfa Laval uskoo, että yhteistyö ja vahvat kumppanuudet ovat avain huomisen ratkaisujen nopeuttamiseen. Yli vuosisadan ajan tämä on ollut hellittämättömän innovaatiomme takana. Tänään tämä ajattelu ohjaa uutta kehitystämme energiatehokkuuden, puhtaan energian ja kiertotalouden alalla. Kerromme, kuinka ratkaisumme ja kumppaneillemme tarjoamamme tuki voivat auttaa yritystäsi saavuttamaan täyden kestävän potentiaalinsa ja kasvamaan oikealla tavalla.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Kestävien ratkaisujen nopeuttaminen

Kuvittele kestävämpi maailma

.

Kestävillä ratkaisuilla parempaan maailmaan

Tiesitkö, että Alfa Laval osallistuu 15:een YK:n 17:stä kestävän kehityksen tavoitteesta? Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat paitsi asiakkaidemme myös planeettamme tarpeisiin. Viimeisin kestävän kehityksen raporttimme dokumentoi työn, jonka teemme auttaaksemme luomaan parempia arjen olosuhteita jokaiselle.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Palkittu HERE-lehti

HERE on Alfa Lavalin verkkolehti, joka on saanut vuoden 2019 Swedish Publishing Prize ‑palkinnon. Se raportoi uusimmista oivalluksista, analyyseistä ja innoituksista maailmastamme ja muualta. HERE keskittyy siihen, miten prosesseja voidaan parantaa energian säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi. HERE tutkii globaaleja ja paikallisia ongelmia sekä niiden korjaamiseksi kehitettyjä innovaatioita ja ratkaisuja.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja kestävistä ratkaisuistamme

Ota yhteyttä

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.