ALT0897 Hero-banner

Kokeile itse

Testaa, validoi ja laajenna seuraava erotusratkaisusi

Olitpa päivittämässä tuotantolinjaasi tai selvittämässä konseptin toimivuutta, sinun on löydettävä oikea erotteluratkaisu. Alfa Laval voi auttaa sinua päätöksen tekemisessä. 140 vuoden erottelu- ja sovelluskokemuksellamme optimoimme testauspolun tarpeidesi mukaan. Näin voimme tarjota korkeimman erottelutehokkuuden ja skaalautuvat tulokset. Tässä asiantuntijamme esittelevät joitakin käytettävissäsi olevia resursseja. Ota yhteyttä ja sovi konsultaatio.

Ota meihin yhteyttä

new explorer image for testing cvapabilities page

Useita testausvaihtoehtoja tarpeesi mukaan 

 

Miksi erottelutestaus kannattaa?

Syvällinen analyysi ja käytännön testaus ovat paras tapa varmistaa, että erotteluratkaisu vastaa kaikkiin tarpeisiisi. Saat yleiskuvan Alfa Lavalin tarjoamista testausominaisuuksista.  

Testauspolku

Laboratoriotestauksesta laajamittaiseen tuotantoon – testauspolku räätälöidään tarpeidesi mukaan, ja saat jokaisessa vaiheessa asiantuntevaa opastusta. Polku voi olla lyhyt tai pitkä tarpeittesi mukaan.  

Asiantuntijamme palveluksessasi

Materiaali-, teknologia- ja kemianlaboratoriossamme valtuutetut asiantuntijat varmistavat, että tuotteissamme käytetään oikeita materiaaleja. Jos sinulla on haastava erottelutehtävä, he voivat auttaa selvittämään tuotteesi eroteltavuuden. 

Alfa Lavalin elintarvikelaboratorio

Elintarvikelaboratoriossamme erottelun asiantuntijat tekevät tutkimus- ja kehityshankkeiden testausta tulevaisuuden erotteluratkaisuja varten sekä asiakastestausta asiakkailta saadun palautteen perusteella. Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti asiakkaiden kanssa, ja heillä on kokemusta useimmista elintarvikesovelluksista.  

Explorer - universaali testiyksikkö

Explorer on erittäin joustava testiseparaattori, jonka avulla voit testata Alfa Lavalin valikoimaa pienessä mittakaavassa. Tulokset laboratorio- ja pilottihankkeista ovat täysin skaalattavissa suurempiin koneisiin. Se on todellinen testiseparaattoreiden moniosaaja 

Kokeile paikan päällä

Voit vuokrata meiltä testilaitteita paikan päällä tehtävää testausta varten. Näin voit tutustua laitteisiin ennen ostopäätöksen tekemistä. Alfa Lavalin testiseparaattorit soveltuvat elintarvike-, biofarmasia- ja energiasovelluksiin. 

Jan Moller Testcenter Nakskov

Prosessin testauskeskus

Voimme myös tehdä täysimittaisia testejä testauslaitoksissamme Tanskassa. Siellä käytettävissä on prosessin kaikki vaiheet kattava laitteisto, jolla voit testata uusia ideoitasi ja varmistua Alfa Lavalin laitteiden tehokkuudesta prosessissasi.

Explorer tarjoaa rajoittamattoman käyttötestauksen

Alfa Laval Explorer on ainutlaatuisen monipuolinen testiseparaattori. Yhdellä Explorer-yksiköllä voit testata ja vertailla koko erotteluratkaisuvalikoimaamme ja vaihtaa kokoonpanosta toiseen muutamassa minuutissa. Käytettävissä ovat kaikki ominaisuudet, kuten Hermetic Design ja Bactofuge, joten saat vastaukset huippunopeasti kaikenlaisissa sovelluksissa. Ostettavissa tai vuokrattavissa.

new explorer image for testing cvapabilities page

Skaalautuva suorituskyky

Sovelluksesta riippumatta voit luottaa Alfa Lavalin nopeiden erottimien skaalautuvaan suorituskykyyn, aina tuotekehityksestä laajamittaiseen tuotantoon. Matkan varrella sovellusosaamisemme ja ennakoiva huoltopalvelumme takaavat yrityksellesi tuotteiden laadun, tuoton ja kestävyyden.

scale up mb 20