Separaattorit

Alfa Lavalilla ymmärretään separaattorin tärkeä rooli toiminnassasi. Elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuudesta sekä lääketeollisuudesta meriteollisuuden sovelluksiin, öljyn- ja kaasuntuotantoon ja moneen muuhun toimintaan saat meiltä niin asiantuntijatukea kuin sovellustarpeitasi vastaavia separaattoreita. Olemme yli vuosisadan ajan rakentaneet mainettamme luotettavan ja innovatiivisen tekniikan toimittajana, jonka jatkuvana pyrkimyksenä on parantaa erotustehokkuutta, turvallisuutta ja kestävää kehitystä.

Centrifugal separators range

130 vuotta innovaatioita ja asiantuntemusta

  • Luotettava ja erittäin tehokas erotustekniikka
  • Laaja kokemus lähes kaikista separaattorisovelluksista
  • Markkinoiden laajin separaattorivalikoima
  • Koulutettujen huoltoteknikoiden maailmanlaajuinen asiantuntijatuki
  • Korkealaatuisten varaosien nopea toimitus kaikkialle maailmaan

Alfa Laval auttaa sinua ratkaisemaan erotushaasteesi. Kumppanina sinulla on pääsy tämän päivän kattavimpaan ja monipuolisimpaan separaattoreiden valikoimaan – jokainen on täysin optimoitu erityistehtäväänsä varten, ja mukana toimitetaan kaikki apujärjestelmät ja avainkomponentit. Laajan kokemuksen ja sovellustietojen avulla voimme myös tarjota koulutusta ja syvällistä tukea kaikkeen peruserotustehtävistä erittäin monimutkaisten nesteiden ja kiintoaineiden käsittelytehtäviin. Yhdessä maailmanlaajuisen huoltoverkostomme kanssa voit luottaa varmaan, korkealaatuiseen ja kestävään toimintaan separaattoreiden koko käyttöiän ajan. Jos haluat tietää lisää siitä, miten voimme parantaa erotuskykyä yrityksesi prosesseissa, valitse sovellusalueesi alla olevasta luettelosta.

Explore-verkkotyökalu

Monet kemianteollisuuden yritykset käyttävät erotustarpeita varten suodatusta, mutta tämä menetelmä voi olla hankala ja tuottaa tarpeettoman paljon jätettä. Suurella kierrosluvulla suoritetun separoinnin avulla pystytään saavuttamaan samat tulokset paljon pienemmällä vaivalla ja jätemäärällä. On myös mahdollista määrittää tarkat erotusvaatimukset ja sijoittaa laitteistoon, joka on rakennettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Paranna prosessien separointitehokkuutta verkkotyökalulla, jolla voidaan määrittää, ovatko separaattorit sopivia sinun prosesseillesi.

Explore-Promo 640x360
.

Separaattorit elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuudelle

Toimitamme elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuudelle huolellisesti suunniteltuja separaattoreita, jotka vastaavat teollisuudenalan erityistarpeita. Laitteemme antavat hyvän erotustehon ja hellävaraisen käsittelyn, jotta tuotteiden laatu säilyy mahdollisimman hyvänä. Ainutlaatuisen innovatiivisen energiatehokkuuden ja helpon kunnossapidon ansiosta separaattorin elinkaarikustannukset ovat kokonaisuutena huomattavan edulliset.

food separators vignette
.

Separaattorit biolääketieteen teollisuudelle

Solujen kerääminen on keskeinen vaihe käymisperusteisessa lääketuotannossa, ja separaattorin valinta vaikuttaa suuresti tuotteiden laatuun, saantoon ja kustannuksiin jatkokäsittelyssä. Alfa Laval on toimittanut separaattoreita biolääketieteen teollisuudelle vuosikymmenien ajan, ja tarjoamme tekniikkaa kaikenlaisiin biolääketieteen sovelluksiin. Steriilien, täysin hermeettisten separaattoreiden kolmivaiheisen erotuksen ja hyvän kiintoaineiden käsittelykapasiteetin ansiosta voimme auttaa sinua löytämään täydellisen laitteiston omiin prosesseihisi

pharma separators vignette
.

Separaattorit kemianteollisuuteen ja valmistavaan teollisuuteen

Alfa Laval on toimittanut valmistavalle teollisuudelle ja kemianteollisuudelle jo vuosikymmenien ajan markkinoiden johtavaa erotustekniikkaa, joka varmistaa ihanteellisen suorituskyvyn ja vähentää samalla ympäristövaikutuksia. Meillä on laaja separaattorivalikoima, ja tiimimme auttaa sinua löytämään ratkaisun, jonka kapasiteetti ja suorituskyky sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

energy separators landing page vignette
.

Meriteollisuuden separaattorit

Alfa Laval on laajentanut erotustekniikan ratkaisuja merillä jo sadan vuoden ajan. Nykyään laitteistomme poistaa katalyyttihiukkaset 150 miljoonasta tonnista meriliikenteen polttoöljyä vuodessa auttaen samalla aluksia varmistamaan ympäristölainsäädännön noudattamisen ja saavuttamaan vertaansa vailla olevat energiasäästöt. Lue, miksi yli 50 % maailman laivayhtiöistä luottaa Alfa Laval -separaattoreihin perinteisten ja uusien polttoaineiden sekä voitelu- ja jäteöljyn, pilssiveden, kampikammiokaasun ja pesuriveden käsittelyssä.

Marine 640x360
.

Separaattoreiden huoltotarjonta

Kun kumppaninasi on Alfa Laval, tukenasi on erotustekniikan asiantuntijoiden globaali huolto-organisaatio alueellasi. Tarjoamme erilaisia huoltopalveluja, jotka tukevat järjestelmääsi sen koko elinkaaren ajan. Lisäksi voimme kouluttaa tiimisi käyttämään laitteistoa tavalla, joka varmistaa ihanteellisen suorituskyvyn pitkällä aikavälillä. Kun tarvitset varaosia, jakeluverkostomme pystyy toimittamaan kaipaamasi osat nopeasti. Olit sitten missäpäin maailmaa tahansa, olemme apunasi, kun tarvitset vastauksia kysymyksiin, ratkaisuja haasteisiin tai vinkkejä laitteesi tehokkaimpaan mahdolliseen hyödyntämiseen.

service herobanner 640x360
.

Tutustu innovaatioihimme

Haluatko tietää lisää innovaatioistamme erotustekniikassa? Napsauta alla olevaa linkkiä. Alfa Laval keksi ensimmäisen separaattorin ja on toiminut edelläkävijänä erotustekniikan kehittämisessä jo yli vuosisadan ajan. Jaamme mielellämme kanssasi asiantuntemuksen, jota on kertynyt matkan varrella. Tutustu Separaattoreiden Innovaatiot -sivustoomme, josta saat lisätietoja erotustekniikan kehittymisestä ja siitä, miten Alfa Laval pyrkii jatkuvasti kehittämään tekniikkaa.

Separator Innovator 640x360