innovation centre hero finalv2

Puhtaan innovaation maailma

Alfa Laval virtaustekniikan sovellus- ja innovaatiokeskus

Huipputasokkaassa virtaustekniikan sovellus- ja innovaatiokeskuksessamme voit keskustella toimiala-asiantuntijoihimme kanssa toimintojesi virtausteknisten prosessien optimoinnista. Keskuksessa on kattava valikoima pumppu-, venttiili, pesu-, sekoitus- ja liuotusratkaisujamme, joten voimme auttaa tehokkaasti prosessiesi määrittämisessä ja vahvistamisessa. Kokeile tuottavuutta, hygieenistä turvallisuutta ja kestävää kehitystä tukevia tulevaisuuden konsepteja kanssamme. Puhtaan innovaation maailma odottaa!

Varaa käyntiaika heti tänään!

Nämä tiedot tallennetaan ja käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

.
innovation centre fullwidth img
.

Nostetaan tuotantosi uudelle tasolle

Virtaustekniikan sovellus- ja innovaatiokeskuksemme kokeneet asiantuntijat auttavat löytämään omaan käyttöösi ja liiketoimintasi erityisvaatimuksiin sopivan laitteiston. Voit osallistua testitilaisuuksiin joko paikan päällä tai virtuaalisesti.

Pumppaus

Voit arvioida kattavan ratkaisuvalikoimamme erityyppisiä pumppuja ja niiden toimintakykyä käsittelemiesi tuotteiden kanssa testeissä, jotka räätälöidään prosessisi oikeiden olosuhteiden mukaisiksi.

innovation centre pumping

Venttiilien optimointi

Suorituskyvyn tehostamisen lisäksi venttiilien optimointi helpottaa prosessilinjaston puhdistamista ja kunnossapitoa. Voit arvioida hygieenisiä venttiileitämme omaa tuotantoympäristöäsi ja CIP-pesuolosuhteitasi vastaavissa kokeissa. Voimme myös auttaa optimoimaan Mixprooft-venttiilistösi CIP-tehokkuuden.

innovation centre valve optimizatoin

Puhdistaminen

Yhteistyössä tehtävä pesuprosessiesi optimointi auttaa parantamaan käyttöastetta hygieniasta tinkimättä sekä minimoimaan veden ja kemikaalien kulutuksen, mikä näkyy suoraan alempina käyttökustannuksina.

innovation centre cleaning

Sekoitus ja liuotus

Tutustu jopa 20 m3:in skaalattavissa olevaan laajaan sekoitin-, agitaattori- ja liuotusratkaisujen valikoimaamme. Tekemällä koekäytön lähellä todellista tuotantolaajuuttasi pystymme varmistamaan, ettei ratkaisujen skaalaaminen aiheuta muutospaineita itse prosessiin.

innovation centre mixing dispersionv2

   

Katso video 

Anna Alfa Lavalin virtaustekniikan sovellus- ja innovaatiokeskuksen ratkaista vastassasi olevat haasteet. Yksi maailman johtavista maailmanlaajuisista panimoista teki juuri niin, kun se halusi selvittää, voisiko se säästää vettä Mixproof-venttiilien puhdistamisessa.

Asiantuntijamme voivat auttaa innovatiivisten ja omiin tarpeisiisi sovitettujen ratkaisujen kehittämisestä alastasi tai kohtaamistasi haitteista riippumatta.

   

Mitä asiakkaamme sanovat?

quote1.jpg

Alfa Laval selvitti mahdollisuudet veden ja energian säästämiseen tuotantoamme simuloivissa oikeissa testeissä. Säästämme nyt 1,2 miljoonaa litraa vettä vuosittain entiseen verrattuna, ja investointi uuteen automatiikkaan maksoi itsensä takaisin vain neljässä kuukaudessa!

– Eurooppalainen meijeriasiakas

quote1.jpg

Pyysimme Alfa Lavalia testaamaan korvaavia ratkaisuja nykyisille suihkupäillemme. Teemme noin 20 CIP-pesusykliä kuukaudessa, ja totesimme, että pelkästään vedenkulutuksen ansiosta Alfa Lavalin TJ20G maksaa itsensä takaisin vain kuudessa kuukaudessa. Lisäksi puhdistusteho parani huomattavasti.

– Maailmanlaajuinen johtava kodinhoito-, hygienia- ja kosmetiikkatuotteiden valmistaja

quote1.jpg

Sovellus- ja innovaatiokeskuksessa tehty HPM15-jauhesekoittimen testikäyttö auttoi meitä maksimoimaan asiakkaan ksantaanipitoisuuskaavat ja ennakoimaan tuotantokustannuksia tarkasti! Alfa Lavalin asiantuntemus auttoi meitä hankkimaan tärkeän tilauksen.

– Saksalainen integrointiyritys

quote1.jpg

Saimme lisätietoja siitä, mitä sekoitussäiliömme puhdistaminen vaatii. Alfa Laval osoitti, että Alfa Laval TJ20G:n avulla säiliön pesu onnistuu vain 17 minuutissa. Se vastasi 60 %:n ajansäästöä. Olimme kiinnostuneita myös jätteen määrän minimoimisesta ja TJ20G osoittautui tehokkaaksi myös siinä.

– Johtava maailmanlaajuinen väriaineiden/maalien valmistaja

   

Alfa Laval virtaustekninen sovellus- ja innovaatiokeskus Koldingissa Tanskassa

Osta Alfa Lavalin maailmanlaajuista asiakastestikeskusten verkostoa

 

Kolding-map.jpg

Mitä voit odottaa

Toimialat

Kaikki yritykset, jotka ovat kiinnostuneet hygieenisten prosessien ja teknologian optimoinnista, ratkaisun mitoittamisesta tarkasti ennen investointien lukkoon lyömistä tai ratkaisujen kestävän kehityksen mukaisuuden arvioimisesta. Kattaa meijeri-, panimo-, elintarvike-, lääke-, kodinhoito- ja kosmetiikka-alojen valmistajat.

Prosessilaitteisto

Alfa Lavalin hygieenisten virtausteknisten ratkaisujen täysi tuotevalikoima mukaan lukien seuraavat:

 • Pumput
 • Venttiilit
 • Säiliön pesulaitteet
 • Liuotus- ja sekoituslaitteet

Tekniset ominaisuudet

 • Nestemäisten ja kiinteiden tuotteiden lämmittämätön varastointi ja kylmävarastointi
 • Nesteiden vastaanotto, siirto ja käsittely 20 m3:n kapasiteettiin asti
 • Nesteiden lämmitys ja jäähdytys
 • Säiliön pesu erillisellä kaksisäiliöisellä CIP Station -pesuratkaisulla käyttämällä asiakaskohtaista CIP-koostumusta
 • Jauheiden liuotuksen, nesteiden sekoituksen ja agitaation sekä kaasujen liuottamisen teho muutaman sadan litran kapasiteetista 20 m3:n kapasiteettiin asti
 • Monikäyttöinen pumppukokoonpano
 • Venttiiliasennus, johon on mahdollista lisätä venttiilejä rinnakkaisvertailua varten
 • Täysi automaatio reaaliaikaisesti valvottuna

 

Haluatko nähdä lisää?

Puhtaan innovaation maailman odottaa – katso lisätietoja lataamalla esitteemme!

innovation centre brochure vignettev2