PureFerm-hero-banner1920x480

Yhteistyökumppanisi huomisen sadonkorjuuseen

Erottelun asiantuntemusta seuraavan sukupolven elintarvikkeille

Maailman kasvava väestö ansaitsee ravitsevaa ja maukasta ruokaa, jonka ekologinen jalanjälki on kestävällä pohjalla. Uraauurtava tutkimustyö ja huipputeknologia tuovat muutoksia koko elintarviketeollisuuteen. Alfa Laval tarjoaa vertaansa vailla olevaa erotteluosaamista, joka tuo skaalautuvuutta, kannattavuutta ja resurssitehokkuutta seuraavan sukupolven elintarvikeprosesseihin, kuten solumaatalouteen.

Asiantunteva erottelukumppanisi elintarvikkeiden vallankumoukseen

Olemme jo vuosikymmenten ajan kehittäneet ja parantaneet fermentoitujen elintarvikkeiden ja biotekniikkatuotteiden erottelumenetelmiä. Tiedämme, kuinka saada kaikki irti jokaisesta viljelmästä, olipa se kuinka herkkä tahansa. Valitsemalla Alfa Lavalin kumppaniksesi saat ohjausta ja asiantuntemusta soluviljelyn kustannustehokkaiden prosessien toteuttamiseen. Autamme sinua kehittämään maukkaita, ravitsevia ja kestäviä elintarvikkeita aina testivaiheesta suuren mittakaavan tuotantoon.

Vuosisadan kokemus solujen keräämisestä

Alfa Laval alkoi kerätä hiivasoluja 1800-luvun lopulla, ja siitä lähtien olemme kehittäneet yhä edistyneempiä soluviljelmien erotteluratkaisuja. Tänä päivänä olemmekin biotekniikan ja solumaatalouden erottelun johtajia.

Luotettava kumppanisi solumaataloudessa

Alfa Laval tarjoaa vaikeimpienkin soluviljelmien tehokkaan erottelun – yhdessä turvallisen ja sujuvan skaalauksen takaavan asiantuntemuksen ja teknologian kanssa.

Mikä erottaa Alfa Lavalin kilpailijoista

Hermetic Design ja Bactofuge ovat kaksi tekniikkaa, jotka sopivat ihanteellisesti solumaatalouteen. Ne ovat saatavilla vain Alfa Lavalin erottimiin.

Ratkaisemme haasteesi yli rajojen

Alfa Lavalin maailmanlaajuinen verkosto ja ammattitaitoiset paikalliset tiimit varmistavat, että erotteluratkaisusi testataan ja validoidaan perusteellisesti, ennen kuin investoit siihen.

Kehitys- ja tuotantotavoitteidesi saavuttaminen

Alfa Laval tarjoaa erittäin tehokkaita soluviljelyerottimia testilaboratorioihin, pilottihankkeisiin ja suuren mittakaavan tuotantolaitoksiin. Voit aina luottaa siihen, että erottelukyky pysyy samana, vaikka määrät kasvaisivat.

Lue lisää Alfa Lavalin osuudesta seuraavan sukupolven elintarvikkeissa

Katso, mitä Alfa Laval voi tarjota proteiinien käsittelyssä, mukaan lukien seuraavan sukupolven elintarvikeprosessit, kuten kasviperäiset proteiinit, hyönteisproteiinit ja solumaatalous.

testing capabilities block 2

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

Onko sinulla kokemusta fermentoitujen elintarvikkeiden tai biolääketieteen parissa työskentelystä ja haluat tuoda osaamisesi seuraavan sukupolven elintarvikemarkkinoille? Alfa Laval -erottimien laadunvarmistuksen, osaamisemme ja ammattitaitoisen palvelumme avulla pääset nopeasti eteenpäin. Yhdessä voimme nopeuttaa tuotteesi tuloa markkinoille.

testing capabilities block 3

Poikkeuksellinen biomassan erottelu Bactofuge- ja Hermetic Design -teknologioiden avulla

Testattuaan useita erottelutekniikoita BASF havaitsi, että vain Bactofuge, jossa oli suuri erotusalue ja suuret g-voimat, vastasi yrityksen kovia vaatimuksia.

Testaa, validoi ja laajenna seuraava erotusratkaisusi

Olipa kyseessä tuotantolinjan päivittäminen tai käytettävän konseptin toimivuuden selvittäminen, Alfa Laval auttaa sinua valitsemaan varmasti oikean erotusratkaisun. Ota yhteyttä ja sovi konsultaatio- ja kokeiluaika jossakin testikeskuksistamme tai vuokraa yksikkö paikan päällä tehtävää testausta varten.

Lisätietoja

Testing separation solutions

Alfa Laval separaattorit solumaatalouteen

Tarjoamme tehokkaita erotteluratkaisuja monenlaisiin seuraavan sukupolven elintarvikeprosesseihin, kuten biomassa- tai tarkkuusfermentointiin ja lihan soluviljelmiin. Voit aina luottaa siihen, että Alfa Laval hoitaa keräämisen ja puhdistuksen kannattavasti kaiken kokoluokan projekteissa, mahdollisimman vähäisillä käyttökustannuksilla ja pienellä ympäristöjalanjäljellä. Yhdessä varmistamme, että ratkaisu sopii täydellisesti prosessiisi.

Alfa Laval PureFerm-erottimissa on ainutlaatuinen Bactofuge-tekniikkamme jatkuvaan kiintoaineiden poistoon sekä Hermetic Design -rakenne, johon on saatavana myös eMotion. Tämä tekee niistä ihanteellisia erittäin tiiviiden soluviljelmien keräämiseen, mutta ne kuluttavat silti vähemmän energiaa kuin muut markkinoilla olevat erottimet.

Ota meihin yhteyttä

 

用于细胞农业过程的纯气分离器

Alfa Lavalin erottimien innovaatiot

Alfa Laval separaattoreiden yksinoikeudelliseen seuraavan sukupolven teknologiaan kiteytyy yli 130 vuoden innovaatiot. Jokainen ainutlaatuisista ratkaisuistamme on suunniteltu tarkasti maksimoimaan erotteluprosessin tehokkuus ja kestävyys.

Separator Innovator 640x360

Huoltokumppani menestyksesi takeena

Toimintavarmuus, suorituskyky ja alhaiset ylläpitokustannukset ovat olennaisen tärkeitä elintarvike-, meijeri- ja panimoteollisuudessa. Kun huoltokumppanisi on Alfa Laval, saat tarvitsemasi tuen sen varmistamiseksi, että laitteistosi toimivat aina parhaalla tavalla ja niiden käyttökatkot jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

service shirt 640x360