separator innovator newv9 hero1920x480

Separaattoreihin liittyviä innovaatioita

Vallankumouksellista separointitekniikkaa liiketoiminnan huippuosaamista varten

Innovaatiot separointitekniikoiden ytimessä

Innovaatiot ovat olleet Alfa Lavalin separointitekniikan ytimessä jo yli 130 vuoden ajan. Asiakkaamme ovat olleet liikkeellepanevana voimana alusta alkaen ja kannustaneet meitä etsimään luovia ratkaisuja erilaisiin haasteisiin. Omistautuneen tiimimme ja innovaatiohenkisyytemme ansiosta pystymme tarjoamaan kasvavan määrän separointiratkaisuja, joissa parantunut tehokkuus ja kestävä luotettavuus yhdistyvät alhaisiin elinkaarikustannuksiin. Tavoitteenamme on jatkaa separointitekniikan mullistuksia ja parantaa asiakkaiden päivittäistä toimintaa. Alla voit tutustua uusimpiin innovaatioihimme ja inspiroitua osaamisestamme.

Alfa-Laval-CultureONE.jpg

Painopiste innovaatioissa

Ensimmäinen premium-erotusratkaisu kertaluonteisiin biolääketieteen käsittelyihin

UniDisc: Uusin hygieeninen levypino entistä suurempaa läpivirtausta varten

eMotion: Vähennä virrankulutusta jopa 70 %

Tutustu toimialasi innovaatioihin

Biotekniikka ja lääketiede

Tutustu siihen, miten Alfa Lavalin innovaatiot auttavat optimoimaan biolääketuotannon laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi.

pharma separators vignette

Elintarvike- ja juomateollisuus

Tutustu elintarvike- ja juomateollisuuteen tarkoitettujen separaattoreidemme innovatiivisiin ominaisuuksiin ja katso, miten ne auttavat parantamaan laatua ja vähentämään energiankulutusta.

food separators vignette

Energia ja meriteollisuus

Tutustu Alfa Lavalin innovaatioihin, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä, vähentämään energiankulutusta ja edistämään kestävää toimintaa öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä merisovelluksissa.

separator innovator energy marine640x360

Lue lisää separointitekniikasta

Toiminta

Separointitekniikat ovat välttämättömiä monille teollisuudenaloille elintarvikkeista, juomista ja lääketeollisuudesta aina meriteollisuuteen ja energia-alaan sekä veden ja jätteiden käsittelyyn. Erilaisten tekniikoiden avulla erotetaan nesteet toisistaan ja kiintoaineista. Tarkoituksena on tuottaa entistä puhtaampia aineita, arvokkaita sivutuotteita ja vähemmän hävitettävää jätettä.

separator innovator hiw vignette

Hyödynnä Alfa Laval -ominaisuuksia

Kaikki Alfa Laval -separaattorit on kehitetty hyödyntämällä yli 130 vuoden kokemusta levypinojen erotustekniikasta ja perusteellista asiakasprosessien tuntemusta. Lue, miten laaja asiantuntemus on kanavoitu ainutlaatuisiin ominaisuuksiin erotustehon parantamista varten.

separator innovator featured brands640x360