Laitteet kasvipohjaisten proteiinien käsittelyn pilottitesteihin

 

On ratkaisevan tärkeää voida suorittaa luotettavia testejä, jotka ennustavat tarkasti täyden mittakaavan prosessikäyttäytymistä, kun optimoidaan olemassa olevia prosesseja tai kokeillaan uusia reseptejä ja raaka-aineita. 

Alfa Laval tarjoaa erikoisvalikoiman testi- ja pilottilaitteita, kuten kaikki kasviproteiinien tuotannossa tarvittavat ydinkomponentit. Alfa Lavalin laitteiden valitseminen varmistaa johdonmukaiset tulokset laajennettaessa ja minimoi riskit, ajankäytön ja kustannukset kaupallistamisen aikana. 

pilot plant based
14 reliable data plant based

Hanki luotettavaa tietoa 

Kompaktien plug-and-play-pilottijalustojemme avulla on helppoa testata konseptin toimivuus ja arvioida suorituskyky, mikä helpottaa prosessin optimointia ja laajentamista. Meillä on täydellinen ratkaisu kaikille yrityksille startupeista ja teknologiakeskuksista vakiintuneisiin tuottajiin.  

Toiveidesi mukaan voit ostaa tai vuokrata kaikki tarvittavat laitteet tai suorittaa kaikki vaadittavat testit meidän testitiloissamme.  

Sovellusasiantuntijamme auttavat mielellään, kun testaat ja kehität uusia reseptejä ja prosesseja tai optimoit olemassa olevia prosesseja. 

 

Pyydä lisätietoja meiltä

Separaattoritestiyksiköt 

Autamme sinua löytämään ihanteelliset separaattorit prosesseihisi. Tarjoamme laajat testausmahdollisuudet, joiden avulla voit testata laitteitamme koko kehitysprosessisi ajan, alustavista laboratoriotesteistä ja pilottitesteistä täysimittaiseen tuotantoon.  

Voit tehdä testejä työkohteessasi laitereservimme laitteilla. Laitereservissämme on laaja valikoima monenlaiseen kasviproteiinien separointiin sopivia separaattorimalleja, joiden avulla on helppo testata ja löytää prosessillesi ja raaka-aineillesi ihanteelliset laitteet ennen investointia. 

Lue lisää separaattoreistamme

CR 250 640x360
foodec plant based

Foodec-testimoduulit 

Alfa Lavalin Foodec-pilottidekantterijalustat ovat kompakteja sekä helppoja asentaa ja käyttää, ja ne tarjoavat arvokasta tietoa uusien tuotteiden kehittämisestä ja olemassa olevien prosessien optimoinnista.  

Foodec-dekantterijalustoja on saatavana erikokoisiin malleihin, ja ne voidaan konfiguroida vastaamaan kokeilu- ja/tai tuotantovaatimuksiasi. Niissä on edistyksellinen ohjausjärjestelmä, mikä helpottaa parametrointia ja laboratoriotestien kehittämistä. Tämän ansiosta suorituskyvyn validointi ennen kaupalliseen tuotantoon siirtymistä käy helpommin kuin koskaan. 

Lue lisää Foodec-dekantterilingoista

Kalvotestiyksiköt 

Alfa Laval tarjoaa täysin integroidut kalvosuodatusjärjestelmät tutkimus- ja kehitystyöhön, laajennuksiin ja prosessien optimointiin. Tarjoamme sopivan kokoisia yksiköitä laboratorio- ja pilottitestiajoihin. Näiden yksiköiden avulla on helppo testata eri kalvotyyppejä, ja saat arvokasta tietoa saavutettavasta pitoisuudesta, viskositeetiltaan erilaisten nesteiden käyttäytymisestä, likaantumis- ja puhdistusominaisuuksista, proteiinifraktion puhtaudesta ja odotettavasta saannosta. 

Testiyksikköjemme avulla voit 

  • saada oivalluksia prosessin pitkän aikavälin vakaudesta 
  • saada hyödyllistä tietoa ennen kaupalliseen tuotantoon siirtymistä 
  • tuottaa tuotenäytteitä lähetettäväksi potentiaalisille asiakkaille. 

Lue lisää TestUnit M20:stä    Lue lisää PilotUnit Multista

PilotUnit Multi transparent 640x438
evaporation system plant based

 

Haihdutustestiyksiköt 

Tarkasta suorituskyky, tehokkuus ja puhdistusvaatimukset suoraan paikan päällä Alfa Lavalin siirrettävällä pilottihaihdutusjärjestelmällä tai tee testit Alfa Lavalin innovaatio- ja testikeskuksessa. Prosessiasiantuntijatiimimme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi ja käyttöolosuhteisiisi sopivan ratkaisun.  

Lue lisää haihdutusjärjestelmistämme