Pesupalvelut

Laitteiston käyttöiän pidentäminen  

Laitteiden pitäminen puhtaana voi olla äärimmäisen tärkeää prosessin tehokkuudelle. Pesupalveluidemme avulla prosessipinnat palautetaan ihanteelliseen kuntoon, mikä alentaa kunnossapitokustannuksia ja pidentää laitteiston käyttöikää. Säästämällä energiaa voit alentaa myös toimintakustannuksia. 

Pesupalvelut kaikkiin tarpeisiin 

Alfa Laval tarjoaa erilaisia kiertopesujärjestelmiä (CIP) ja pesuaneita, jotka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti poistamaan sakka lämmönsiirto-, erotus- ja juomaveden valmistuslaitteistoista. Käytämme ainoastaan huolellisesti kehitettyjä ja ympäristön kannalta turvallisia kemikaaleja. 

Kiertopesujärjestelmät (CIP)

Valitse oikea vaihtoehto laajasta Alfa Lavalin CIP-moduulien ja -järjestelmien valikoimasta. Laitteet on tehty ruostumattomasta teräksestä tai polyeteenistä kaikkein pienimpien moduulien osalta. 

Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella CIP-järjestelmät erittäin suurille lämmönsiirtimille tai vaarallisille alueille, joissa tarvitaan räjähdyksen kestäviä laitteita.

Pesukemikaalit

Alfa Laval suosittelee erityisesti kehitettyjä myrkyttömiä pesuaineita, jotta ei-toivottujen epäpuhtauksien turvallinen poistaminen voidaan varmistaa. Näillä pesuaineilla on myös minimaalinen vaikutus ympäristöön. Ne on testattu perusteellisesti omassa laboratoriossamme varmistaaksemme, etteivät ne vaurioita tiivisteiden ja lämmityspintojen materiaaleja.                    

Muut kemikaalit

Kemiallisten pesuaineiden lisäksi Alfa Lavalilla on valikoima muita separaattoreiden tehokkuutta parantavia kemikaaleja ja juomaveden käsittelyyn tarkoitettuja kemikaaleja. Ne on kehitetty erityisesti käytettäväksi nopeiden separaattoriemme ja veden suolanpoistolaitosten kanssa. 

Toiminta 

Asiantuntijamme:

  • suosittelevat pesuliuoksia laitteiden ja käyttötarkoituksen mukaan
  • tarjoavat pesupalveluja muiden kuin Alfa Lavalin laitteille
  • tarjoavat pesupalveluja laivassa tai paikan päällä
cleaning services 320x180

How can we help you?Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä

Osana Alfa Lavalin kunnossapitopalveluita

10 vinkkiä, joilla pidät Alfa Laval -laitteistosi huippukunnossa